manazer502503 napsal:
zdravím!tak už mám další problém!asi sem hrozný kopyto....ale pořád sem trat 090 nerozběhal!tentokrát mám problém z vlaky! hra se načte ale bez českých vlaku!co je za problém prosím vás???stáhnul sem si trainset...zkopíroval sem soubory ze složky trainset a vložil je do složky trainset ve hře,a to samé sem udělal s consisty!!!a nejde to!prosím vás o radu???co sem tu četl příspěvky tak se tu mluví o globálu....ale já sem ztáhl kompletní globál z netu a navíc sem vše instaloval na čísté msts!tak už fakt nevim kde je error!poradíte prosím????děkujuuuuuuuu
Jde o to, který trainset si stáhl. Trainset 090 je jen doplněk k trainsetu BP od Zbyňka Šemory a narozdíl od trainsetu 090, který zabírá několik málo set MB, tak velikost trainsetu BP se pohybuje v řádech GB. Takže pokud trainset BP nemáš, tak se z místa nehneš, protože 100 % aktivit českých tratí využívá hlavně tento trainset.
Dále, pokud někdo napíše, že mu vyskočí "error", tak se taky nikam nedostane. Chce to podrobněji popsat chybu, která na tebe vybafne. Jinak ještě doporučuji přečíst sekci FAQ příspěvků. Když vše uděláš dle návodu, tak si sobě i jiným ušetříš starosti.