Trať ČD Praha Děčín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
tak už sem měl radost že sem to rozběhal!ale bohužel error!když sem tam nakopíroval trainsety a consisty a spustil to tak tesně před naběhnutím do hry to hodilo hlášku že se vyskytla chyba ve čtení souboru....konkrétne souboru:cd141_004.eng!!!
můžete mi prosím vás někdo poradit co je špatně????děkuju vám předem za jakoukoliv radu!díky....

manazer502503 napsal:
tak už sem měl radost že sem to rozběhal!ale bohužel error!když sem tam nakopíroval trainsety a consisty a spustil to tak tesně před naběhnutím do hry to hodilo hlášku že se vyskytla chyba ve čtení souboru....konkrétne souboru:cd141_004.eng!!!
můžete mi prosím vás někdo poradit co je špatně????děkuju vám předem za jakoukoliv radu!díky....
Můžeš napsat celou hlášku? Bez toho se nikam nehneme.

manazer502503 napsal:
bylo to nák: error reading file
file:C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\cd141_004.eng
Máš vůbec nainstalovaný "bin" ?
Máš to vozidlo kompletní nebo jsi místo trainsetu nainstaloval jen aktualizaci bez textur ?

myslim že ten bin mám!ale nevim jakou verzi???jestli jí mám správně?a já sem tam pouze nakopíroval ten trainset co sem stáhnul z netu!!!tak snad by to mělo bejt kompletní....

manazer502503 napsal:
myslim že ten bin mám!ale nevim jakou verzi???jestli jí mám správně?a já sem tam pouze nakopíroval ten trainset co sem stáhnul z netu!!!tak snad by to mělo bejt kompletní....
Tohle mi neříká naprosto žádnou použitelnou informaci ( myslím, nevím, snad... ).
1.zjisti si, jakou máš v msts verzi souboru "train.exe" ( pravé myšítko/vlastnosti/podrobnost nebo v tcmd-F3 )
2.co jsi přesně stáhnul za soubory a co nainstaloval a v jakém pořadí

verze souboru je:1.7.081920
A akorát sem stáhnul trainset na trat 090 1. a 2. část!
první sem zkopíroval složku consist a vložil do msts a potom sem zkopíroval složku trainset a vložil do hry.

manazer502503 napsal:
verze souboru je:1.7.081920
A akorát sem stáhnul trainset na trat 090 1. a 2. část!
první sem zkopíroval složku consist a vložil do msts a potom sem zkopíroval složku trainset a vložil do hry.
Bin máš.
Tak si tu mašinu stáhni nově, už byla aktualizovaná.
Máš nejspíš starou verzi : Comment ( Version 1.05 release ) Comment ( Datum: 8.12.2006)
novější je : Comment ( Version 1.1 release ) Comment ( Datum: 22.01.2008 - Tygy - nastaveni svetel pro predpis CD )

zdravím!tak už mám další problém!asi sem hrozný kopyto....ale pořád sem trat 090 nerozběhal!tentokrát mám problém z vlaky! hra se načte ale bez českých vlaku!co je za problém prosím vás???stáhnul sem si trainset...zkopíroval sem soubory ze složky trainset a vložil je do složky trainset ve hře,a to samé sem udělal s consisty!!!a nejde to!prosím vás o radu???co sem tu četl příspěvky tak se tu mluví o globálu....ale já sem ztáhl kompletní globál z netu a navíc sem vše instaloval na čísté msts!tak už fakt nevim kde je error!poradíte prosím????děkujuuuuuuuu

Já mám taky problém, ať dělám co dělám, ať tu štreku instaluju kam chci a jak chci, do čistýho msts, tak to prostě nerozjedu, chyba je pořád stejná...selhala inicializace manažeru aktivity....fakt už nevim co s tim

Naposled editoval moderátor:
manazer502503 napsal:
zdravím!tak už mám další problém!asi sem hrozný kopyto....ale pořád sem trat 090 nerozběhal!tentokrát mám problém z vlaky! hra se načte ale bez českých vlaku!co je za problém prosím vás???stáhnul sem si trainset...zkopíroval sem soubory ze složky trainset a vložil je do složky trainset ve hře,a to samé sem udělal s consisty!!!a nejde to!prosím vás o radu???co sem tu četl příspěvky tak se tu mluví o globálu....ale já sem ztáhl kompletní globál z netu a navíc sem vše instaloval na čísté msts!tak už fakt nevim kde je error!poradíte prosím????děkujuuuuuuuu
Jde o to, který trainset si stáhl. Trainset 090 je jen doplněk k trainsetu BP od Zbyňka Šemory a narozdíl od trainsetu 090, který zabírá několik málo set MB, tak velikost trainsetu BP se pohybuje v řádech GB. Takže pokud trainset BP nemáš, tak se z místa nehneš, protože 100 % aktivit českých tratí využívá hlavně tento trainset.
Dále, pokud někdo napíše, že mu vyskočí "error", tak se taky nikam nedostane. Chce to podrobněji popsat chybu, která na tebe vybafne. Jinak ještě doporučuji přečíst sekci FAQ příspěvků. Když vše uděláš dle návodu, tak si sobě i jiným ušetříš starosti.

KJ_Ross napsal:
manazer502503 napsal:
Jde o to, který trainset si stáhl. Trainset 090 je jen doplněk k trainsetu BP od Zbyňka Šemory a narozdíl od trainsetu 090, který zabírá několik málo set MB, tak velikost trainsetu BP se pohybuje v řádech GB. Takže pokud trainset BP nemáš, tak se z místa nehneš, protože 100 % aktivit českých tratí využívá hlavně tento trainset.
Dále, pokud někdo napíše, že mu vyskočí "error", tak se taky nikam nedostane. Chce to podrobněji popsat chybu, která na tebe vybafne. Jinak ještě doporučuji přečíst sekci FAQ příspěvků. Když vše uděláš dle návodu, tak si sobě i jiným ušetříš starosti.

Jo táááááááááák!to znamená že stačí když tam budu mít trainset z BP?nebo tam musim mít všechno...celou trat BP???ale prej nejde mít BP a 090 dohromady!
jinak co se týče toho erroru....tak mi hlásí Error reading trains database...prostě to hlásí Error reading file u souborů jednotlivých českých lokomotiv.....

Tak hurá sem : http://www.simtrains.eu/TS/ si stáhnout všechno co zde najdeš ke stažení.To potom rozbalit postupně do trainsetu a hurá podle potřeby dostahovat zbývající soubory od jednotlivých autorů ze stránek.(Když BP Trainset vezme 4,2 GB paměti, tak máš asi vše co základem potřebuješ)
manazer502503 napsal:
KJ_Ross napsal:
manazer502503 napsal:

Jo táááááááááák!to znamená že stačí když tam budu mít trainset z BP?nebo tam musim mít všechno...celou trat BP???ale prej nejde mít BP a 090 dohromady!
jinak co se týče toho erroru....tak mi hlásí Error reading trains database...prostě to hlásí Error reading file u souborů jednotlivých českých lokomotiv.....

Nechci se nějak dotknout trainsetu na http://www.simtrains.eu/TS, ale člověk nikdy neví, jaká tam je vůbec verze - měl jsem komplet TS ze simtrainsu a chyběl mi tam cd_servis_stuj2, kt. se nachází již v aktualizaci 4!!!
Proto doporučuji navštívit http://msts.sinus.cz (kde je TS v akt. 3) a ze stránky http://semora.cz/msts/download.htm dostahovat aktualizace:

manazer502503 napsal:
KJ_Ross napsal:
manazer502503 napsal:

Mno nevím jestli se ti chce celý TBP stahovat. Můj trainset zabírá něco kolem 3,6 GB a to ho nemám komplet. Bylo by lepší si zakoupit trať BP, kde je myslím TBP součástí, ale možná se pletu. Mám dvd z roku 2005 a tam trainset je, idkyž nestabilní s fcí bin.

Bud sem fakt kopyto nebo už nevim!mam tam cely trainset BP se všemi aktualizacemi a hlásí to pořád tu samou hlášku: Error reading trains database!!!!tak ted už vážně nevím co s tím????poradí prosím někdo????????

manazer502503 napsal:
Bud sem fakt kopyto nebo už nevim!mam tam cely trainset BP se všemi aktualizacemi a hlásí to pořád tu samou hlášku: Error reading trains database!!!!tak ted už vážně nevím co s tím????poradí prosím někdo????????
To se takhle blbě radí. To by člověk musel vidět jak jsi to a kam nainstaloval,jestli máš vše na správným místě. Jestli máš Bin atd... je toho hodně ,ale když se to vidí tak to o něčem jiném. Ona samotná instalace není žádný velký problém a ani to netrvá moc dlouho. Bylo by asi nejlepší kdybys našel někoho v místě bydliště kdo by ti s tím pomohl.

manazer502503 napsal:
to si jako už stáhl celý TBP? třeba z http://msts.sinus.cz?

Back
Nahoře