Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Sosni je a udělej aktualizace znovu postupně od 0Marin2 napsal:Mám menší problémek s touto tratí. Stáhl jsem ji ze stránek + aktualizace 4 5 a 6. Jelikož aktualizace 0 - 3 byly na stránkách až pod downloadem trati, považuju že trať již tyto aktualizace obsahuje. Po spuštění se mi nezobrazují některé sloupy TV. Zoubrazují se mi pouze mostové a krakorcové sloupy, ostatní ne. Dál mi to po příjezdu háže chybu že nejde nalézt soubor UL_viadukt.s Mám si stáhnout i aktualizace 0 - 3 nebo byl můj postup správný? Díky
tomd napsal:Ne, byla to čistá instalace a přidával jsem jen tu 090ku. Tu jsem rozbalil do Routes. Nevím jak s tím GLOBAL pro Trat 090. To se má dát do Global V MSTS. Nejake soubory to asi prepise. Budou pak chodit jine trate? Pak jeste ty aktualizace. To jsem pochopil pridat postupne od 1. A jak ten Trainset? To je spusta vlaku. To tam vsechno musi byt. Ty mi potom hazely chyby proi startu MSTS. Pridal jsem to primo do TRAINS.
Je nejaka jina, nejlepe cz, trat v jednom baliku s pochopitelnym readme, na ktere bych to nacvicil?
Edie napsal:Snad to je celkem k pochopení, snažil jsem se.....
OdpověĎ je jednoduchá - pokoušíš se instalovat aktivitu do trati CD090, ale poslední stav v Trainstore je ten, že máš v MSTS jinou trať.Hackovsky napsal:Mam celkem problem s instalaci novejch aktivit.Mam v Train Storu jeste BP a Metro Praha,ale kdyz si chci stahnout a nainstalovat novou aktivitu tak mi MSTS pise ze mi chybi trat 090, UID Cr_090, kde muze byt problem?Nejak se mi nedari najit nejaka informace... :idea:
Robert Schindler napsal:Další - WagonData ( Rgps_20c SNCB_R ) - tenhle vlak není ani v trainsetu BP ani v Trainsetu 090. Docela by mě zajímalo, kde ho mám najít. Škoda, těšil jsem se po lokálkách na změnu v podobě elektrifikované trati, ale tohle "dodělej si a dohledej polovinu sám doma" mě moc nebaví![]()
KimiR napsal:Robert Schindler napsal:Další - WagonData ( Rgps_20c SNCB_R ) - tenhle vlak není ani v trainsetu BP ani v Trainsetu 090. Docela by mě zajímalo, kde ho mám najít. Škoda, těšil jsem se po lokálkách na změnu v podobě elektrifikované trati, ale tohle "dodělej si a dohledej polovinu sám doma" mě moc nebaví![]()
Nejlepší bys měl si upravit ten špatný consist za jiný typ vagonu co máš v pc.Buď přes conbuilder nebo convoi.Jestli si chceš bermomoci zajet aktivitu,a ještě jakou verzi binu máš?
A přitom stačilo se podívat do archivu Global_for_route_Cr_090.rar na soubory Folder_Global.JPG a Readme_for Global.txt coby návodyRobert Schindler napsal:Pro jistotu jsem tedy XT zkopíroval a do něj nahrál GLOBAL 090. Pak už mi trať (až na nějaké drobné hlášky ohledně chybějících sms souborech) chodila.
bob57_cz napsal:A přitom stačilo se podívat do archivu Global_for_route_Cr_090.rar na soubory Folder_Global.JPG a Readme_for Global.txt coby návodyRobert Schindler napsal:Pro jistotu jsem tedy XT zkopíroval a do něj nahrál GLOBAL 090. Pak už mi trať (až na nějaké drobné hlášky ohledně chybějících sms souborech) chodila.![]()
... Ještě se zeptám - je v pořádku, že se v žádné stanici neozve píšťalka ani "dávám odjezd"?