Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zdar, ke kolejím chci podotknout, že jiné nežli rezavé kolejnice jsem neviděl v provozu. Jen ve slabé chvilce při výměně kolejových pásů především na koridoru jsou jen nazrzlé, ale je to otázka času, kdy se o rzi pak ušpiní i kamení a pražce. Dělat dalších X druhů kolejiva jen kvůli textuře nerezavé kolejnice je blbost. Zase má každý ale právo si texturu ve svém downloadu změnit k obrazu svému včetně pražců.Kadr napsal:Také by to chtělo změnit textury kolejiva.Ty rezaté koleje tam nemají co dělat.
Ahoj,fíííííra napsal:Dobrý večer: měl bych jednu prosbičku. Kdo jste stáhnul XTracks 3.20 pošlete mi ho prosím na mail, díky
fiiiiira@seznam.cz
Tom Kanka napsal:Ahoj,fíííííra napsal:Dobrý večer: měl bych jednu prosbičku. Kdo jste stáhnul XTracks 3.20 pošlete mi ho prosím na mail, díky
fiiiiira@seznam.cz
odkaz je přímo na stránkách o trati 090!
dnetusil napsal:zdravím všechny,
měl bych dotaz a to jestli je tato trať kompatibilní s tratí 321. Omlouvám se pokud je to někde psáno ale já to nenašel.Děkuji
KJ_Ross napsal:Zdravím
Při tvorbě aktivity se vjezdové návěstidlo do stanice Ústí nad Labem sever ze směru Děčín staví na hlavu a signalizuje stále a neustále návěst Stůj. Nepomohl ani TAB. Zkoušel sem volnou jízdou bez trafficu a problém přetrval. Připomíná mi to problém s návěstidlem v Lovosicích při vydání této tratě do světa. Má někdo stejný problém?
dnetusil napsal:zdravím všechny,
měl bych dotaz a to jestli je tato trať kompatibilní s tratí 321. Omlouvám se pokud je to někde psáno ale já to nenašel.Děkuji
ustecak napsal:Jede tato trať společně s MHD Olomouc?