Trať ČD Praha Děčín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Kadr napsal:
Také by to chtělo změnit textury kolejiva.Ty rezaté koleje tam nemají co dělat.
Zdar, ke kolejím chci podotknout, že jiné nežli rezavé kolejnice jsem neviděl v provozu. Jen ve slabé chvilce při výměně kolejových pásů především na koridoru jsou jen nazrzlé, ale je to otázka času, kdy se o rzi pak ušpiní i kamení a pražce. Dělat dalších X druhů kolejiva jen kvůli textuře nerezavé kolejnice je blbost. Zase má každý ale právo si texturu ve svém downloadu změnit k obrazu svému včetně pražců.
Tygy
Tak podruhé zdravím všechny příznivce trati 090. Na mých stránkách je vylepena aktualizace č.7 s částečně hotovou žst. Děčín, jak jsem již psal před několika málo dny.
Pro jistotu dávám link ke stažení i sem, pro ty ,kteří častěji sledují MSTS Forum. Link je zde :
http://cd090msts.ic.cz/download/Cr_090_Update11-01-09.rar . Jen podotýkám,že chce ale na motovat do Globalu XTracks 3.20 a následně UZK 3.20 .
S pozdravem Tygy

Naposled editoval moderátor:
Tak sem si udělal pro sebe menší aktivitku R690 s ČD854 JŘ 2008 a musím opravdu pochválit, pěkné textury kolejiva, ještě hezčí pohled na Děčín.

Dobrý večer: měl bych jednu prosbičku. Kdo jste stáhnul XTracks 3.20 pošlete mi ho prosím na mail, díky

fiiiiira@seznam.cz

fíííííra napsal:
Dobrý večer: měl bych jednu prosbičku. Kdo jste stáhnul XTracks 3.20 pošlete mi ho prosím na mail, díky

fiiiiira@seznam.cz
Ahoj,
odkaz je přímo na stránkách o trati 090!

Stahování funguje,ale můžeš zkusit i na mých stránkách http://mates-msts.ic.cz/ pod záložkou UZK

Četl jsem nepozorně,takže opravuji XTrack 3.20 nalezneš minimálně zde: http://www.zugsimulator.de/new/_cms/index.php a dej vyhledat (File Suche)

zdravím všechny,

měl bych dotaz a to jestli je tato trať kompatibilní s tratí 321. Omlouvám se pokud je to někde psáno ale já to nenašel.Děkuji

dnetusil napsal:
zdravím všechny,

měl bych dotaz a to jestli je tato trať kompatibilní s tratí 321. Omlouvám se pokud je to někde psáno ale já to nenašel.Děkuji

Na mém PC to chodí současně, takže určo ano :-)

Zdravím
Při tvorbě aktivity se vjezdové návěstidlo do stanice Ústí nad Labem sever ze směru Děčín staví na hlavu a signalizuje stále a neustále návěst Stůj. Nepomohl ani TAB. Zkoušel sem volnou jízdou bez trafficu a problém přetrval. Připomíná mi to problém s návěstidlem v Lovosicích při vydání této tratě do světa. Má někdo stejný problém?

KJ_Ross napsal:
Zdravím
Při tvorbě aktivity se vjezdové návěstidlo do stanice Ústí nad Labem sever ze směru Děčín staví na hlavu a signalizuje stále a neustále návěst Stůj. Nepomohl ani TAB. Zkoušel sem volnou jízdou bez trafficu a problém přetrval. Připomíná mi to problém s návěstidlem v Lovosicích při vydání této tratě do světa. Má někdo stejný problém?

Ahoj Rossi, prohlédl jsem před chvílí nastavení návěstidel na vjezdu v UL sever od DC, ale není tam jediný problém v nastavení. Může se ale stát, že pokud máš při aktivitě více souprav na severu, může návěstidlo zůstat na
STŮJ, nežli pohneš soupravou. Ale nemám problém s návěstidlem ani při explore routu.

Nevíte někdo, jestli je možné (nebo bude někdy možné) jet tuto trať i v zimě? Když jsem si v některých aktivitách přehodil léto na zimu, tak se to pro množství chybějících textur nedalo jet. Slyšel jsem, že se pro některé tratě dá stáhnout "balík počasí". Přece jen jezdit teď letní tratě, to není nějak ono... :)

Balík počasí to zřejmě nevyřeší, jinač by se v zimě už dávno jezdilo. Podle mě by nebylo na škodu doplnit chybějící noční textury některých objektů, mám takový dojem, že se nedá (nedalo) jezdit v noci, aniž by simulátor zahlásil chybu. Jestli mi něco uniklo, opravte mě.

dnetusil napsal:
zdravím všechny,

ustecak napsal:
Jede tato trať společně s MHD Olomouc?

Kurnik chlapi, tak si to vyzkoušejte. Buď to vám to pojede a pojedete a nebo vám to nepojede a pojedete k Billovi.

Všichni se pořád ptají, tak odpovím znovu. Mám nainstalovány trati 090, 180, 321, olomoucké tramvaje, ZSR150 a všechno chodí na jednom Globalu. Jedná se o XTracks Global 3.20 s doplňkem ÚZK.

Back
Nahoře