Trat Liptov

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Lenivosť to nie je, len som ten odkaz prehliadol-to sa stane každému. Na tomto fóre som už pár mesiacov, ak by som bol lenivý, nemal by som tu toľko príspevkov-otázok ako mám. Bolo by ich tak o 300 viac :wink:

podarilo sa ti tú trať stiahnúť? lebo mne nie a už sa o to pokúšam asi mesiac. I keď je na ňu len samá kritika rád by som si ju vyskúšal.

pegas napsal:
podarilo sa ti tú trať stiahnúť? lebo mne nie a už sa o to pokúšam asi mesiac. I keď je na ňu len samá kritika rád by som si ju vyskúšal.

áno podarilo sa mi to...zatiaľ len polovicu, lebo som bol mimo domova, ale dá sa to...chce to len trpezlivosť
A ako si to sťahoval?

no keď som klikol na rapidshare tak ma to len niekde prepojilo a tam som nikde nevedel najst odkaz na stiahnutie. a keď kliknem na files to tak mi ukaže preberanie súboru ale keď to dám uložiť tak to celé prebehne asi za 0,5 sekundy. takže neviem čo robím zle...

Musíš to urobiť takto...
Klikneš si na rapidshare RAR 1, otvorí sa ti okno, v ktorom budeš mať takú tabuľku s možnosťami stiahnutia. V tej tabuľke máš v pravom dolnom rohu možnosť Free... klikni na to, a nič nestláčaj. Musíš počkať asi 65 sekúnd, a potom sa ťa to opýta či chceš stiahnuť alebo otvoriť, ale veď to už vieš čo s tým. A tak si stiahneš celú trať. Potom Rar 2 a takisto Rar 3 budeš ťahať rovnakým spôsobom. Martin -Žilina sa ťahá priamim klikom na odkaz. Takže klasika. Veľa šťastia :wink:

urobil som to presne tak ako si mi poradil klikol som na free a čakal som aj 10 minut a nič sa nedialo. ja neviem či zase robím niečo zle alebo mám proste smolu...

Pegas, prepáč, ja som to nedopísal tak ako to má naozaj byť. Všetko urob tak ako som ti písal, ale ak ubehne tých 65-70 sekúnd, objaví sa ti také že- no premium user. Please enter - kolónka- do tej kolónky napíš to čo je pred ňou. Sú tam vždy nejaké písmenká. Tie tam opíš, a stlač na download from cogent -network...

Pegas, prepáč, ja som to nedopísal tak ako to má naozaj byť. Všetko urob tak ako som ti písal, ale ak ubehne tých 65-70 sekúnd, objaví sa ti také že- no premium user. Please enter - kolónka- do tej kolónky napíš to čo je pred ňou. Sú tam vždy nejaké písmenká. Tie tam opíš, a stlač na download from cogent -network...

Liptov

Zdravím
:lol: Chlapi ako vidím máte s tou mojou traťou problémy zo sťahovaním.
Odkazy na súbory sú umiestnené na serveroch na ktorých sa môžu zadarmo uskladňovať data , robím to preto lebo na moju stránku sa nezmestia . Možno že odkazy sem tam nefungovali ale teraz som ich dal dokopy jeden odkaz smeruje na Rapid.de a druhý možno pre vás lepší na files.to mali by v pohode fungovať .
Bližšie info na ICQ :lol:

no takže takto v skorých ranných hodinách mi šlo stiahnuť slovensko part 1. asi 20 minut na to keď som išiel sťahovať ďalšiu časť tak mi to čo píšeš už neukázalo. je nejaký časový limit do kedy sa ti to môže ukázať a potom už nie? či ako je to. čakal som aj 2,3 minúty a už mi to čo hovoríš neukázalo. čo teraz? mám to stále skúšať? lebo dnes to bol prvý úspešný pokus ináč mi to nikdy predtým neukázalo.

Pegas, nakoľko nie si ty ani ja registrovaný člen, tak musíš počkať pár hodín. Ono za registráciu sa platí takže tak. Počkaj pár hodín a skús to znova.

diky

díky trať už frčí...som zvedavý keď ju prejdem celú či sa mi oplatilo kôli nej toľko vystrájať. ale pre mňa je už to plus, že siahá na východné slovensko a pokiaľ viem je to jediná voľne šíritelná trať od Žiliny po Poprad. objednal som si už aj trať 321 a už sa jej neviem dočkať. a keď to bude až po Košice mmm...to bude slasť jazdiť.

Re: diky

pegas napsal:
díky trať už frčí...som zvedavý keď ju prejdem celú či sa mi oplatilo kôli nej toľko vystrájať. ale pre mňa je už to plus, že siahá na východné slovensko a pokiaľ viem je to jediná voľne šíritelná trať od Žiliny po Poprad. objednal som si už aj trať 321 a už sa jej neviem dočkať. a keď to bude až po Košice mmm...to bude slasť jazdiť.
Trať Liptov byl sice první počin o reálnou slovenskou trať (asi tak jako u nás Ústní nad Orlicí - Letohrad), ale až si porovnáš realitu a "realitu", tak Liptov zase rychle uklidíš a budeš honit jenom 321.....věř tomu...

Zdravim,
nema tu nahodou niekto .con subory k tejto trati (k aktivitam, ktore su uz v "instalacii") ?
.act, .pat a .srv boli priamo v archivoch (instalacii) ale .con subory akosi chybaju.

RA6475 napsal:
Zdravim,
nema tu nahodou niekto .con subory k tejto trati (k aktivitam, ktore su uz v "instalacii") ?
.act, .pat a .srv boli priamo v archivoch (instalacii) ale .con subory akosi chybaju.

Tak to by tady musel být nějaký jasnovidec. Těžko lze jinak zjistit jaká vozidla máš v trainsetu. Con soubor zjistíš otevřením souboru srv.
Nebo použij Activity Analysis, ten je umí najít a hned ho můžeš i vytvořit.

Mam tu trat je dobra ale vzdy mi to sekne asi po 4. stanici a nahodi chybu... daco s lampamy :eek: ... stalo sa vam to uz ?

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře