Trat Liptov

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
mixer napsal:
sak chcem sa trocha zasmiat :D
Až něco dokážeš a poneseš na trh a obstojíš v kritice takových, jako jsi Ty, tak potom se směj.....ale zatím jsi k smíchu sám....
Ber to jako napomenutí moderátora

Já bych nebyl tak přísný,sice to do reality má daleko,ale nutno uznat,že práce si autor s tratí musel dát hodně.Je to tím,že se člověk stále učí a tohle je tak trochu daň.Věřím,že jestli ho to všechno mudrování neodradí pokusí se postavit trať novou a určitě dobrou.

Šnek napsal:
Já bych nebyl tak přísný,sice to do reality má daleko,ale nutno uznat,že práce si autor s tratí musel dát hodně.Je to tím,že se člověk stále učí a tohle je tak trochu daň.Věřím,že jestli ho to všechno mudrování neodradí pokusí se postavit trať novou a určitě dobrou.
Právě proto nechápu, co je na tom mixerovi k smíchu .....až ukáže co v něm je, tak prosím, ale smát se tady práci druhých? Promiň Šneku, ale v tomhle mixer ujel...

:-(

Nechcem kritizovat nikoho, lebo ja som neurobil nic podobne na MSTS , ale ta trat je ´vysoko´ realna ... 8)

patrez071 napsal:
Nechcem kritizovat nikoho, lebo ja som neurobil nic podobne na MSTS , ale ta trat je ´vysoko´ realna ... 8)
Sice nevím, proč se tady teď píše o reálnosti tratě, ale s tímto názorem souhlasím. Tuto trať mám a hodnotím ji jako jednu z nejlepších tratí.

Ved autor keby zapracoval na detailoch tak by to bolom celkom dobre :-) mne sa aj teraz trat paci , ale realne nesu na nej niekedy ani nazvy stanic (vid napr. StrPske Pleso..... :-) )

Táto trať bola ako tak "reálna" v dobe jazdenia na defaultných tratiach. :D . S realitou má spoločný iba ak názov a zvyšok je dosť fikcia.....

Neviem, kto - čo nadáva na autora. Urobil si trať podla vlastných predstáv a dal ju na web. V dobe defaultov to bola krásna slovenská trať. Teraz už samozrejme slovo realita má iný význam, ale trať je na úrovni svojej doby, tak nechápem, prečo tu na autora zrazu niekto kydá. Keď sa Ti nelúbi nesťahuj, bodka.

lubi sa mi, stiahol som bodka.
Len tu nikto enspomenul ze ma daleko od reality alebo som si to nevsimol...........

Aha po dokladnom prestudovani som si to uz vsimol :eek:

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře