Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Kuba napsal:Ten vzduchový prvek není houkačka, ale píšťala.![]()

heme napsal:Kubo, tlačítko s příslušným označením (jak vidíš na spodním obrázku), je píšťala například u brejlovců a spousty dalších mašin a je na pultu umístěno na pravé straně v dolní části. Na Bertách toto tlačítko s označením je v levé horní části u startovacího tlačítka a je to pouze klakson na druhé stanoviště.
...
Ja nepopírám, že to co je spodním obrázku je to co říkáš, ale ten vrchní obrázek je píšťala, houkačka je jako pedál na zemi. Aspoň to tak bylo na všech 742 a 749 co jsm byl. Na brejlacích nevím jak to je, ty neznám.heme napsal:Kubo, tlačítko s příslušným označením (jak vidíš na spodním obrázku), je píšťala například u brejlovců a spousty dalších mašin a je na pultu umístěno na pravé straně v dolní části. Na Bertách toto tlačítko s označením je v levé horní části u startovacího tlačítka a je to pouze klakson na druhé stanoviště.
I prototyp 1001 to tak má.
Snad nekecámKdyžtak mne opravte.

Zbyněk Šemora napsal:Davide, nezapomeň pak natočit video, jak to monstrum dostáváš do obýváku. Vidím to na několik chlapů nebo vysokozdvižný vozíkAle jinak to bude určitě pěkné.
Miran napsal:...
Nehledě na cenu, Pokeys mi ve finále vychází podstatně laciněji.
Nikdo tě tady kamenovat nebude, jen mi to co tady nabízíš připadá poněkud "předpotopní". Pokud si přečteš manuál k Pokeys, tak mi (ač neradStingray napsal:.....
A naposled: nikoho tohle řešení nenutím používat. Jen mi připadá jednodušší na použití snímacích prvků a flexibilnější co se týče možností jak si to můžu upravit k obrazu svému. Opravdu to nikomu nevnucuji a nebyl ani záměr tady spustit flame co je lepší a levnější. Měla to být jen informace o tom, že jsou i jiné možnosti.......
Toť vše. Nic víc. Netřeba mě kamenovat. Děkuji.