Pulty - aky sa da zohnat, ako by sa dali ev. vyrobit, ...

Jo to je pravda, na tohle jsem zapomněl. Hlavně se ale při placení nezapomeň usmívat....:D:D:D:D

Zajímavý odkaz :-D Ceny tam ale nikde nevidím, asi tam radši nejsou... Tak kolik to stojí? Z takových věcí by se dal složit pěkně zajímavý pultík :D

Tohle jsou nové profi ovladače do skutečných strojů, a tam se zas na nějakou tu pětku nekouká. Cenu odhaduji v řádu 5-15 tisíc za kus, možná i více.:(:(

Peter268 napsal:
to by som aj ja rad vedel kde sa daju ceny na to zistit dost by sa mi to siklo
A jak velký je problém poslat na adresu, uvedenou na oněch stránkách, mail s dotazem?

Od kolegů z práce vím, že cena je spíš nad horní hranicí, kterou uváděl Miran,
takže na hraní fakt neee.

Pawlik napsal:
Od kolegů z práce vím, že cena je spíš nad horní hranicí, kterou uváděl Miran,
takže na hraní fakt neee.

Však taky proto jsem o něco výše doporučoval úsměv při placení faktury. Jenom se divím jisté nesoudnosti některých přispěvatelů tohoto fóra, kteří nerozeznají hračku za pár korun od profi výrobků, které musí být spolehlivé. Holt za kvalitu a spolehlivost se platí....

Howky napsal:
Nemáte někdo více informací o tomto ?

http://www.id.vsb.cz/loksim/default.htm#Up

Zdravím,
podle všeho jde již o nedávno zmíněný "mrtvý" projekt na VŠB v Ostravě. Ten mládenec na snímku sedící za pultem dnes pracuje u nás v depu na velmi vysokém postu a jak tak na tu fotografii koukám, musela být pořízena někdy před 10 až 15-ti lety, kdy na VŠB zmíněný kolega študoval a na tvorbě simulátoru se podílel. I když kdoví, možná se toho pultu po mnoha letech zase někdo "chytil" a na jeho dokončení pracuje. Důvodem k ukončení tvorby před zmíněnými 10-15-ti lety prý byla cena jednoho kilometru tratě - cca. 15 000,- Kč.;-)

David

David Hájek napsal:
.... 10-15-ti lety prý byla cena jednoho kilometru tratě - cca. 15 000,- Kč.;-)

David
Kurňa, sem s tím. Já dnes od rána jsem na dvou párech brzdových gumiček po 29 korunách. To nevyšlo ani na oběd.
Ale celková částka by se i tak dělila mezi modeláře a nějaké malé procento Microsoftu, za jeho základ. Určitě by se pak přihlásili ještě další zúčastnění a nakonec těch 15 tisíc za kilometr by zase taková závratná suma nebyla.

Jako elektrikář jsem to zkoušel..ale bohužel jsem ztroskotal na tom,
jak jednotlivé funkce narvat do USB a následně do pc..pul roku jsem to vydržel zkoušet
potom jsem nervama roztřískal jak ten pult tak i PC ....takže ono pult se dá sestavit pro mě celkem jednoduše ale hold s IT sem si neporadil :D :D :D

Burky napsal:
Jako elektrikář jsem to zkoušel..ale bohužel jsem ztroskotal na tom, jak jednotlivé funkce narvat do USB a následně do pc..... :D :D :D

K tomu jak narvat jednotlivé funkce do USB a následně do PC slouží to jednoduché, zde několikrát zmiňované, zařízení : Pokeys56U od firmy Poscope: http://www.poscope.com/pokeys56u

Miran napsal:
Burky napsal:
Jako elektrikář jsem to zkoušel..ale bohužel jsem ztroskotal na tom, jak jednotlivé funkce narvat do USB a následně do pc..... :D :D :D

K tomu jak narvat jednotlivé funkce do USB a následně do PC slouží to jednoduché, zde několikrát zmiňované, zařízení : Pokeys56U od firmy Poscope: http://www.poscope.com/pokeys56u

to jsi mi měl poslat před 5ti lety :D:D:D

asi se dám znovu do práce :D

Problém je v tom, že jsi se zde o svých potížích jaksi nezmínil. Holt nemůžu vědět všechno....:D:D:D:D:D

Miran napsal:
Problém je v tom, že jsi se zde o svých potížích jaksi nezmínil. Holt nemůžu vědět všechno....:D:D:D:D:D

to je fakt
dlouho jsem uvažoval jestli sem se mám
registnout bo ne :D

měl bych návrh....já bych postavil pult......někdo by to zesynchronisoval na MSTS
někdo půjčí projektor....a někdo slušný PC
vytvoříme náhled kabiny bez pultu(naco pult na plátně když za ním budeme sedět) no a naslezině se muže pařit o sto šest :D:D:D
ale je to jen nápad;-)

Back
Nahoře