Robo
Průvodčí
Ppoollll napsal:Robo
Co se týká vzduchových hadic tak jsem nad tím už uvažoval. Jediné kde bych je ale doplňoval by byl poslední vůz na konci a možná nezapojené vozy. U zapojených vozů je totiž problém s tím jak ty hadice rozumně rozdělit. Navíc mezi nárazníky toho zase tolik vidět není a obecně je to o počtu polygonů.
A k dalším kabelům u mašin - stejný problém jako u vozů. Mašiny se dost často používají i samostatně a pokud by z nich za jízdy trčely ty kabely ..... nebo aby z vozů trčely další kabely dopředu ...... no nevím, nějak se mi to nezdá už zase tak přijatelné při posunu. Je nutné se řídit i citem.
Vrátim sa k druhej časti príspevku. Nemyslel som už zapojené káble ( napr. ten kábel je vymodelovaný pri niektorých elektrikách ako 110/16X atď ). Ide mi o to, keď jazdíš trebárs na okuliarnokovi 750/754 máš pocit, že jazdíš (napriek super urobenému skinu) na HDV 753. Však keď sa to tak zoberie, model je len pre "trojkové okuliarniky". Model rady 750 defacto nie je rada 750. Model vznikol len odstránením zásuvky dvojčlenného riadenia a dosť. To isté rada 754 (749). HDV 754 sa skinujú na model 753. Pre niektorých je to možno detail, ale je to to isté, akoby si na radu 753 dal okná z rady 751.