potřebuju poradit

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
G

Guest

Host
Při nakopírování nové trati píše hlášení Train world initialization failed.Takže trať nejde spustit.,A ten X track se má nakopírovat kam přesně.Díky začátečník

Tak za prve aka je to trat
Za druhe, Xtracks treba nakopirovat do adresara GLOBAL

Bez toho ze by som vedel co je to za trat moc neporadim ale podla druhu chyby by som to tipol na trat 180 a riesenim je znovu trat nainstalovat a potom NEINSTALOVAT opravu!

JOHNZ napsal:
Tak za prve aka je to trat
Za druhe, Xtracks treba nakopirovat do adresara GLOBAL

Bez toho ze by som vedel co je to za trat moc neporadim ale podla druhu chyby by som to tipol na trat 180 a riesenim je znovu trat nainstalovat a potom NEINSTALOVAT opravu!

Musim Tě ještě doplnit....takhel chyba mi u 180 vyskočila i tehdy, když jsem nevedomky vyhnal grafiku na maximum.....pak stačilo snížit nastavení grafiky na střed mezi best graphics a best animation....tím se zvětšila tolerance chyb povrchu terénu na cca 20% a zase se to rozběhlo

Martens: Moj kamrat ktory ma PC s AMD Athlon 64 1 GB RAM a GF5700 hra MsTS pri maximalnej grafike a rozliseni 1280*1024 a neblbne mu to (pokial tam pravda lama neda aktualizaciu)

JOHNZ napsal:
Martens: Moj kamrat ktory ma PC s AMD Athlon 64 1 GB RAM a GF5700 hra MsTS pri maximalnej grafike a rozliseni 1280*1024 a neblbne mu to (pokial tam pravda lama neda aktualizaciu)

Možná to souvisí s výkonem PC a grafiky - jezdím (tedy občas skáču) na notebooku PIII 800 MHz, 512 MB RAM, grafika standard.....tam se to projevuje

Mozná pozdě ale přece: Já také hraji na maximální rozlišení i detaily, mám akorát vypnuty stíny a částicové efekty a bez problémů. Velmi často hlášku Train world inicialization failed způsobuje vypnutá položka Textura oblohy v nastavení MSTS. Teď sem se s tím trápil u tratí Rosental, Full Bucket Line a Sea View4. Tyto tratě používají nějaké speciální Nvfiles, např. FBL mi fungovala za jakéhokoliv počasí, jen ne při jasné obloze, to padala s výše zmíněnou hláškou. Pomůže buď vyměnit Nvfiles z nějaké fungující tratě nebo úplně jednoduše zapnout Texturu oblohy v nastavení MSTS a je po problému (většinou). Lord.

Chci se zeptat,pro MSTS je lepší mít Win/98 nebo Win/Xp a grafiku Nvidia,nebo Radeon(stejné kvality). Dík

anonimní napsal:
Chci se zeptat,pro MSTS je lepší mít Win/98 nebo Win/Xp a grafiku Nvidia,nebo Radeon(stejné kvality). Dík

Srovnání jsem sice nedělal, ale jak znám W98, tak tam není skoro žádná správa systémových prostředků, což by mohlo v prípadě MSTS znamenat dost velký důvod pro pád MSTS....

co se týče grafických karet, tak to přenechám ostatním...na notebooku se se tím moc laborovat nedá....

anonimní napsal:

Pokiaľ len jazdíš a nebudeš sa zaoberať úpravami addonov, je to úplne jedno, či máš W98 alebo vyššie, takisto je jedno, či máš radeon alebo nvidiu ... Keď máč PC s dnes už slabšími procesormi, ako P III, Celeron alebo AMD Duron a Thunderbird do takých 1400 Mhz, tak je asi lepšie mať W98, u tých novších a výkonnejších PC je to jedno, čo máš, ale vhodnejšie sú XP-čka ( to však s MSTS nesúvisí, je to lepšie z hľadiska USB periférií a nových softvérov )

Když spouštím MSTS, tak se objeví tabulka s nápisem Unable to open gui.fonts.dat a pak to spadne. Instaloval jsem trať Praha-Břeclav, to normálně fungovalo. Pak jsem nainstaloval aktualizace, začalo to blbnout a když jsem trať odinstaloval, tak se tam vždy objeví ta tabulka.
Nevíte prosím někdo co s tím? Předem díky

Prosím,kdo mi může poradit.Po pádu MSTS jsem ho přeinstaloval,funguje,ale zobrazuje se mi okno TrackMonitor,vyhybky atd.veliké jako v originále.Před pádem jsem tyto okna měl asi o třetinu,ne-li o polovinu menší,ale nemůžu si vzpomenout jak jsem toho dosáhl.Jestli nějakým programem,nastavením,nebo nějakou aktualizicí?Děkuji.

Mates napsal:
Prosím,kdo mi může poradit.Po pádu MSTS jsem ho přeinstaloval,funguje,ale zobrazuje se mi okno TrackMonitor,vyhybky atd.veliké jako v originále.Před pádem jsem tyto okna měl asi o třetinu,ne-li o polovinu menší,ale nemůžu si vzpomenout jak jsem toho dosáhl.Jestli nějakým programem,nastavením,nebo nějakou aktualizicí?Děkuji.

To zalezi jake se ve hre nastavi rozliseni. Cim vassi rozliseni, tim mensi napr. trak monitor.

Děkuji za radu.Už jsem na to narazil taky.Už to zobrazování oken mám menší a jsem spokojen.

Reinštaloval som MSTS a po načítaní som zistil že fonty písma sú veľmi veľké, asi to bude defaultne nastavené.Chcem sa teda opýtať ako zmenším veľkosť písma (čísiel)?Tuším že to má niečo spoločné s adresárom Fonts.Díky.

podívej se nejdřív,jaké máš nastavené rozlišení obrazovky v nastavení MSTS. Já mám např.nastaveno 1024x768x32 a je to v pohodě. Jinak pokud by si potřeboval,tak Ti můžu poslat mailem ten souborek s písmem.

Re: brzdy

fíííííra napsal:
zdravim vsechny, se chci zeptat jestli mam zaradit vuz Bte a jemu podobne do osobnich vozu nebo rychlikovych, dekuji
Veľlko priestorové vozne z produkcie MSVS ako aj nemeckej a maďarkej (Bt, Bte, Bh, Bdt) patria jednoznačne k osobným (na šnelcug byh to nedával). Výnimku tvoria vozne radu Bp (u nás "červené" Bdt /no už som aj zelené videl/)

Vozy

No já bych s tím tak úplně nesouhlasil. I na rychlících se člověk může běžně setkat s velkoprostorovými vozy, chce to řešit případ od případu, tedy spíš vlak od vlaku.

brzdy

ja si myslim, ze by to mohlo byt v osobních, protože mají rychlost do
120 km/h. ale obyčejné klasy (010, ...) jsou určite v osobnich (80 km/h)
Nuze duprepisovat udaje

Re: brzdy

fíííííra napsal:
...ale obyčejné klasy (010, ...) jsou určite v osobnich...
Jentak na okraj, jsou i rychliky s krabickami rady 810 a 010 :wink:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře