G
Guest
Host
Při nakopírování nové trati píše hlášení Train world initialization failed.Takže trať nejde spustit.,A ten X track se má nakopírovat kam přesně.Díky začátečník
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
JOHNZ napsal:Tak za prve aka je to trat
Za druhe, Xtracks treba nakopirovat do adresara GLOBAL
Bez toho ze by som vedel co je to za trat moc neporadim ale podla druhu chyby by som to tipol na trat 180 a riesenim je znovu trat nainstalovat a potom NEINSTALOVAT opravu!
JOHNZ napsal:Martens: Moj kamrat ktory ma PC s AMD Athlon 64 1 GB RAM a GF5700 hra MsTS pri maximalnej grafike a rozliseni 1280*1024 a neblbne mu to (pokial tam pravda lama neda aktualizaciu)
anonimní napsal:Chci se zeptat,pro MSTS je lepší mít Win/98 nebo Win/Xp a grafiku Nvidia,nebo Radeon(stejné kvality). Dík
anonimní napsal:Chci se zeptat,pro MSTS je lepší mít Win/98 nebo Win/Xp a grafiku Nvidia,nebo Radeon(stejné kvality). Dík
Mates napsal:Prosím,kdo mi může poradit.Po pádu MSTS jsem ho přeinstaloval,funguje,ale zobrazuje se mi okno TrackMonitor,vyhybky atd.veliké jako v originále.Před pádem jsem tyto okna měl asi o třetinu,ne-li o polovinu menší,ale nemůžu si vzpomenout jak jsem toho dosáhl.Jestli nějakým programem,nastavením,nebo nějakou aktualizicí?Děkuji.
Veľlko priestorové vozne z produkcie MSVS ako aj nemeckej a maďarkej (Bt, Bte, Bh, Bdt) patria jednoznačne k osobným (na šnelcug byh to nedával). Výnimku tvoria vozne radu Bp (u nás "červené" Bdt /no už som aj zelené videl/)fíííííra napsal:zdravim vsechny, se chci zeptat jestli mam zaradit vuz Bte a jemu podobne do osobnich vozu nebo rychlikovych, dekuji
Jentak na okraj, jsou i rychliky s krabickami rady 810 a 010fíííííra napsal:...ale obyčejné klasy (010, ...) jsou určite v osobnich...