Problém

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
bob57_cz napsal:
Martens napsal:
bob57_cz napsal:
...a také "V" rozkazem (instradační omezení - např. PLM), návěštěnou rychlostí .
Průnik všech těchto faktorů dá výsledné omezení. To by měl respektovat i msts.
Bobe, asi jsem pako nevzdělané, ale co se rozumí pod zkratkou PLM?
Překročená Ložná Míra a je to oficiální zkratka. ( Možná kolize mezi průjezdným průřezem a profilem při nedodržení omezujících podmínek. )
Jawohl tovarišč general.....ja ponimaju uže....

Ppoollll napsal:
bob57_cz

Přestaň to dělat složitější než to je. :roll: Zde jde jen o MSTS a nikoliv o reál. Trošku nadhledu :wink: Nebo honíš ukazatel? :D
Jak jsi přišel na to, že to dělám složitější ? To tam přece je. Návěštěnou, traťovku i pomalou to hlídá, konstrukční taky a "V" si stanovuje aktivitář událostmi na místě.
Na bodíky jsem napsal jasně, že kašlu a nechci je ! Takže pohodička, jo?

bob57_cz napsal:
Ppoollll napsal:
bob57_cz

Přestaň to dělat složitější než to je. :roll: Zde jde jen o MSTS a nikoliv o reál. Trošku nadhledu :wink: Nebo honíš ukazatel? :D
Jak jsi přišel na to, že to dělám složitější ? To tam přece je. Návěštěnou, traťovku i pomalou to hlídá, konstrukční taky a "V" si stanovuje aktivitář událostmi na místě.
Na bodíky jsem napsal jasně, že kašlu a nechci je ! Takže pohodička, jo?
,
Bobe a jsi si jistý, že to hlídá úplně dobře? Pokud vím, tak zatím si jenom hrajeme na to, že jedeme se šestikolem podle kulatých rychlostníků a díval jsem se do wagů (možná blbě), ale ani tam není uvedena max. konstrukční rychlost tak, aby MSTS zareagoval, když překročím Vmax nejpomalejšího vozidla.......tohle se musí hlídat oklikou....

MaxVelocity je jen v eng a ve wag opravdu chybí, ale co udělá coneditor, když ji do wag dopíšu? S eng i wag by měl msts zacházet téměř stejně ?
Kulaté rychlostníky stejně jako "pinďovaté" - nemají vlastní definice výpočtů stejně jako napěťová soustava, kde trať je nebo není elektrifikovaná a je jedno jakým napětím - akorát blbě ukazuje kVmetr.
S tím .con to bude chtít prověřit.

Naposled editoval moderátor:
Pro upřesnění - MSTS rozlišuje dva typy rychlostníků. Pro osobní a pro nákladní dopravu. U soupravy se pak orientuje podle toho zda je v ní definováno vozidlo s přepravou cestujících. A vzhledem k tomu že až donedávna nefungovaly vyčkávací body tak nadefinování mašiny jako osobní byla jedna z mála možností jak některé soupravy ve stanici zdržet.

Ppoollll napsal:
bob57_cz já nikde o tvaru rychlostníku nepsal! Já psal jen o typech rychlostníků které MSTS rozlišuje.
Já se taky s tebou nehádám a neodporuji ti, jen upřesňuji, že to není totéž, protože si to někteří jsou schopni takto vyložit. Co dostávám za dotazy do SZ..., to bys žasnul.

Pomôžte mi niekto prosim, dnes som si nainštaloval MSTS BIN 1.6 a keď si idem zapnut MSTS tak sa mi zobrazí chyba "MSTS allocated 10MB of memory" Tne počet MBov sa vždy mení už som aj vyčistil disk aby som ziskal viac miesta ale nepomohlo pred vyčistením mi sice ukazovalo 20MB a teraz najviac 10MB ale neviem čo dalej pretože som uvolnil aspon 100MB a stale to piše... Neviete čo s tým? :(

peter55 napsal:
Pomôžte mi niekto prosim, dnes som si nainštaloval MSTS BIN 1.6 a keď si idem zapnut MSTS tak sa mi zobrazí chyba "MSTS allocated 10MB of memory" Tne počet MBov sa vždy mení už som aj vyčistil disk aby som ziskal viac miesta ale nepomohlo pred vyčistením mi sice ukazovalo 20MB a teraz najviac 10MB ale neviem čo dalej pretože som uvolnil aspon 100MB a stale to piše... Neviete čo s tým? :(

Ale toto nie je chyba. Uz sa to tu niekde rozoberalo. Tuto hlasku vyhadzuje posledna verzia MSTS bin kazdemu. Po jej odkliknuti by sa ti malo MSTS bez problemov spustit...

Toto už je fakt chyba: Keď si vyberiem loko a dam načitať trať tak po chvíli sa mi zobrazi táto chyba : Can`t add car 263001 (uid:200000) to world.
Viete čo s tým? Robi mi to pri akomkoľvek voze.

peter55 napsal:
Toto už je fakt chyba: Keď si vyberiem loko a dam načitať trať tak po chvíli sa mi zobrazi táto chyba : Can`t add car 263001 (uid:200000) to world.
Viete čo s tým? Robi mi to pri akomkoľvek voze.

Chybný path, loose consist nebo nestíhá PC.

Odteraz o príslušných problémoch diskutujte na príslušných miestach. Ďakujem za pochopenie.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře