Problém

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zvuky

Lord napsal:
... ... ... Pokud toto máš na max. a přesto ti to blbne, tak bude problém jinde. Lord.

:( Problém je někde jinde.
Asi to budu muset nahrát a někam to vystavit, aby bylo zřejmé, co mi to dělá...
Zatím díky,
Tom Kladno

Tom

Pokud někam budeš něco nahrávat tak tam nahraj hlavně obrazovku kde je vidět tvé nastavení zvuků aby nebylo pochyb.

Re: Zvuky

Tom Kladno napsal:
Lord napsal:
... ... ... Pokud toto máš na max. a přesto ti to blbne, tak bude problém jinde. Lord.

Zatím díky,
Tom Kladno

A co hledat problém např. v integrované zvukovce. Já jsem to vyřešil klasickou SB live a je klid a řekl bych i klidnější jízda.

novotnypepa napsal:
Tom Kladno napsal:
Lord napsal:

Zatím díky,
Tom Kladno

A co hledat problém např. v integrované zvukovce. Já jsem to vyřešil klasickou SB live a je klid a řekl bych i klidnější jízda.

Mám SB Audigy2 ZS Platinum... :)) Takže v tom problém nebude...
Navíc se to začlo stávat až od určité doby...

Pomoc!!!

Dnes jsem obdržel CD s tratí, když chci spustit setup o bjeví se mi tabulka: BYLA VYŘÍZENA POUZE ČÁST POŽADAVKU READPROCESSMEMORY NEBO WRITEPROCESSMEMORY. :cry: Mimochodem mám Pentium 4 CPU 2.00GHz, 2.00 GHz, 256 MB RAM. To mám tak špatnej (slabej) počítač? Diky za každou radu.

Zvukovka

TO: Tom Kladno

Zvukovku máš sice pěknou, ale co zbytek kompu?

U mě se tento problém vyskytl poté, co jsem nainstaloval nové zvuky na 742 od JACKA (v3.5). Mám (SB Audigi ES a DURON800, GF2 MX400, 640RAM) v mém případě se obávám, že procesor už prostě nestíhá posílat všechno zvukovce. :(

Zvuky

Ahoj všichni :)

Ještě k tomu kompu... je to P4/2,4 GHz, 1 GB RAM, G-Force FX-5700. MSTS i trať jede fakt pěkně, do doby, než jsem nainstaloval novou verzi z DVD bylo vše v pořádku. V kompu bych chybu nehledal....

Jak říkám... nahraju a pak se ozvu :)

Zatím díky

Tom Kladno napsal:

Ještě k tomu kompu... je to P4/2,4 GHz, 1 GB RAM, G-Force FX-5700. MSTS i trať jede fakt pěkně, do doby, než jsem nainstaloval novou verzi z DVD bylo vše v pořádku. V kompu bych chybu nehledal....

Zatím díky

Přetaktovaný procesor, příp. grafiku nemáš. Máš i aktualizované ovladače? Dělá to pouze trať BK, nebo je problém i v defaultních tratích?

Tom Kladno napsal:

Zatím díky

Já mám úplně stejnou sestavu,jen P4 mám přetaktovaný na 2,8GHz a paměť dual chanel 512MB.Vše mi jede v pohodě i po instalaci trati z DVD,ale mám všude nejnovější ovladače a posledný typ BIOSu pro základ.desku.Spíše bych hádal na problém s instalací trati z DVD,osobně bych doporučil celou trať před instalací DVD smazat a nainstalovat znova,někdy to dělá problémy,zvláště když se vynechá některá aktualizace.

Petr Novák napsal:
Tom Kladno napsal:

Zatím díky

Já mám úplně stejnou sestavu,jen P4 mám přetaktovaný na 2,8GHz a paměť dual chanel 512MB.Vše mi jede v pohodě i po instalaci trati z DVD,ale mám všude nejnovější ovladače a posledný typ BIOSu pro základ.desku.Spíše bych hádal na problém s instalací trati z DVD,osobně bych doporučil celou trať před instalací DVD smazat a nainstalovat znova,někdy to dělá problémy,zvláště když se vynechá některá aktualizace.

Když mě v lednu příšlo DVD, úplně jsem to celý smazal, včetně MSTS. Nainstaloval jsem jenom základ bez defaultních tratí (teď mi tak napadá, není to problém právě v tom??) a na to instalaci z DVD. Mám všechny aktualizace, co vyšly. Na jiném kompu mám starší instalaci ze dvou CD, kterou taky udržuju aktuální a ta jede bez problémů. Hezky to zvoučkuje, ale to z DVD ne :(

Možná,že je chyba právě v neúplné instalaci MSTS,já jsem to kompletně smazal,projel a vyčistil registry a teprve pak jsem nainstaloval obě CD MSTS.Pak jsem tam dal češtinu a navrch to DVD.Zvuky jsou v pohodě.

Tom Kladno napsal:
Petr Novák napsal:
Tom Kladno napsal:

Zatím díky

Když mě v lednu příšlo DVD, úplně jsem to celý smazal, včetně MSTS. Nainstaloval jsem jenom základ bez defaultních tratí (teď mi tak napadá, není to problém právě v tom??) a na to instalaci z DVD. Mám všechny aktualizace, co vyšly. Na jiném kompu mám starší instalaci ze dvou CD, kterou taky udržuju aktuální a ta jede bez problémů. Hezky to zvoučkuje, ale to z DVD ne :(

Tak ho někam nainstaluj a zvuky si do BK pěkně překopíruj. Stačí se trochu prohrabat forem - Zbyněk už na to nedávo upozorňoval.

Omluva

Zdravím :lol:

Doufám, že přijmete mojí omluvu. Po vyčištění počítače, reinstalaci MSTS a tratě jsem zjistil, že to stále dělá zmiňovanou chybu. Tak jsem stáhnul nové ovladače ke zvukovce a hotovo.

Ještě jednou se omlouvám :eek: .

Tom

Naposled editoval moderátor:
Re: Omluva

Tom Kladno napsal:
Zdravím :lol:

Doufám, že přijmete mojí omluvu. Po vyčištění počítače, reinstalaci MSTS a tratě jsem zjistil, že to stále dělá zmiňovanou chybu. Tak jsem stáhnul nové ovladače ke zvukovce a hotovo.

Ještě jednou se omlouvám :eek: .

Tom

To nic,zrovna jsem si vzpomněl,že stejný problém se řešil nedávno,taky byly na vině ovladače zvukovky.Dovedl by tady někdo vysvětlit,proč to dělají ovladače zvukovky a nic jiného?Díky.

Na to není jednoznačná odpověď . Problém je v tom, že konkrétně u SB2
nebyly ovladače odladěné proto vyšla už před nějakým pátkem nová verze. Jinak je chyba i v ovladačích SB. Stačí se občas mrknout třeba sem
http://www.pctuning.cz/.

No, možná můžou ovladače i za můj problémek. Mám také SB Live 5.1 a zvláště do hlubších zvuků dieselových lokomotiv se mi míchá takové praskání jako ze staré desky. A když do toho ještě zahoukám, tak ta houkačka prská už docela nepříjemně - typický příklad Dash 9 (to je taková ta ošklivá defaultní lokomotiva ze základní instalace, kterou už jste asi dávno smazali :D ). Občas to "prskne" do sluchátek vždy když se opakuje zvuková smyčka při jízdě, takže třeba každých 5 vteřin. Dřív na starém počítači s integrovanou zvukovkou se to nestávalo, ale s lepším železem se zhoršila kvalita zvuku. Teď jsem přehazoval MSTS na nové pc, na začátku byly všechny zvuky v pohodě, ale po nainstalování většího množství tratí se to zhoršilo. Nezdá se mi, že by to způsobovalo to množství tratí. Nemáte někdo podobný problém? Zdraví Lord.

Nemá smysl to rezebírat na tomto foru. Podívej se na uvedený odkaz a pokud máš Win XP SP2 třeba je to v tom.

Lord napsal:
No, možná můžou ovladače i za můj problémek. Mám také SB Live 5.1 a zvláště do hlubších zvuků dieselových lokomotiv se mi míchá takové praskání jako ze staré desky. A když do toho ještě zahoukám, tak ta houkačka prská už docela nepříjemně - typický příklad Dash 9 (to je taková ta ošklivá defaultní lokomotiva ze základní instalace, kterou už jste asi dávno smazali :D ). Občas to "prskne" do sluchátek vždy když se opakuje zvuková smyčka při jízdě, takže třeba každých 5 vteřin. Dřív na starém počítači s integrovanou zvukovkou se to nestávalo, ale s lepším železem se zhoršila kvalita zvuku. Teď jsem přehazoval MSTS na nové pc, na začátku byly všechny zvuky v pohodě, ale po nainstalování většího množství tratí se to zhoršilo. Nezdá se mi, že by to způsobovalo to množství tratí. Nemáte někdo podobný problém? Zdraví Lord.

Měl jsem podobný problém. Pomohlo snížit všechny hlasitosti v nastavení MSTS zhruba na 3/4, a praskání zmizelo

Ahoj, tak jsem to zkoušel, ale jenom se to trochu ztišilo, ono to teda není tak hrozný, člověk si zvykne, navíc některé zvuky jsou v pohodě a dělá to jenom u určitých modelů (nejhorší jsou defaultní), především starší dieselové modely, u nových modelů je to v pohodě. Taky mi někdo poradil snížit v PC hardwarovou akceleraci zvuku, ale taky to nepomohlo. Jinak dík za typ. Lord.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře