Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
VolejnikTomas napsal:Padá vám někomu pravidelně trať v okolí Kunovic zastávky, zejména pak při zastavení a rozjezdu :?:
Obecne plati. Opsat název ACE, které MSTS chce a nechat si je vyhledat, Najdete je určitě v mé trati a otud se jen zkopírují do tratě, kde tyto chybí.vaneja napsal:Mám problém: Nejde mi načíst ,,kolejové zarážedlo,,. Např: Když vjíždim do Veselí nad Moravou. Zkoušel sem znovu přepsat celou trať, ale bez výsledků. Může mi někdo pls poradit co s tim mám dělat?![]()
Zbyněk Šemora napsal:Obecne plati. Opsat název ACE, které MSTS chce a nechat si je vyhledat, Najdete je určitě v mé trati a otud se jen zkopírují do tratě, kde tyto chybí.vaneja napsal:Mám problém: Nejde mi načíst ,,kolejové zarážedlo,,. Např: Když vjíždim do Veselí nad Moravou. Zkoušel sem znovu přepsat celou trať, ale bez výsledků. Může mi někdo pls poradit co s tim mám dělat?![]()
Sorry, nevšim sem si.VolejnikTomas napsal:vaneja: Problém je popsán o list dříve (můj příspěvek z 25. dubna).
Dan J. napsal:Tak se mi MSTS choval, když jsem zapomněl nainstalovat aktivitu. :?: Musí být nainstalováma aspoň 1 akt. jinak to vždy bezpečně vytuhne. S pozdravem Dan.![]()