Trať Luhačovice (341 a 346)

VolejnikTomas napsal:
Padá vám někomu pravidelně trať v okolí Kunovic zastávky, zejména pak při zastavení a rozjezdu :?:

Mne se to stava pri externim pohledu klavesou 4.

Naposled editoval moderátor:
Ahoj Tome,chtěl bych se zeptat jak to vidíš do budoucna s aktualizací a jak to vypada se stavbou tratě.jinak smekám klobouk,velmi pěkná práce.Přeji mnoho postavených kilometrů Tomáš

tsedlak: Aktuálně trpím akutním dlouhodobým nedostatkem času; nicméně příští týden se blýská na lepší časy, takže se zas něco pohne.

ostatní: Dík za info. Jednomu uživateli to tam padá pokaždé, když tam zastaví a rozjede se, takže už ani já nevím, kde by mohla být chyba.

Mám problém: Nejde mi načíst ,,kolejové zarážedlo,,. Např: Když vjíždim do Veselí nad Moravou. Zkoušel sem znovu přepsat celou trať, ale bez výsledků. Může mi někdo pls poradit co s tim mám dělat? :cry:

vaneja napsal:
Mám problém: Nejde mi načíst ,,kolejové zarážedlo,,. Např: Když vjíždim do Veselí nad Moravou. Zkoušel sem znovu přepsat celou trať, ale bez výsledků. Může mi někdo pls poradit co s tim mám dělat? :cry:
Obecne plati. Opsat název ACE, které MSTS chce a nechat si je vyhledat, Najdete je určitě v mé trati a otud se jen zkopírují do tratě, kde tyto chybí.

Zbyněk Šemora napsal:
vaneja napsal:
Obecne plati. Opsat název ACE, které MSTS chce a nechat si je vyhledat, Najdete je určitě v mé trati a otud se jen zkopírují do tratě, kde tyto chybí.

Dík moc už jdu na to. :D

Tak až do updatu 1.3u mi trať šla. Pak jsem si stáhl a nainstaloval updaty 1.4-1.6u. Když spustím MTS, několik dlouhých vteřin trvá než naběhne úvodní logo (to je ale bohužel obvyklé). Pak v mžiku proběhne načítání, a když stisknu "Tratě a vlaky", simulátor zatuhne a pošle mě k Billovi. Podotýkám, že používám GLOBAL BP, trainset (ale ne aktualizaci 3) a MSTS Bin 1.7.0103. Co mám teda ještě stáhnout ?? :-(( Ach jo ... Nebo je lepší trať odinstalovat, stáhnout instalaci již nyní ve verzi 1.5 a teprve poté pouze spustit patch 1.6u?

Dle Honzova návodu mám ROUTES i GLOBAL rozdělené na tratě s BP a Xtracks, tratě s Xtracks jdou v pohodě.

Tak se mi MSTS choval, když jsem zapomněl nainstalovat aktivitu. :?: Musí být nainstalováma aspoň 1 akt. jinak to vždy bezpečně vytuhne. S pozdravem Dan. :D

To by mě tedy nenapadlo, ale proč se to do verze 1.3 chovalo normálně (bez aktivity)? Dokonce jsem tu našel i radu vše smazat (tedy celé Luhačovice), nainstalovat verzi 1.5 + pozdější updaty. To jsem zkoušel, včetně reinstalace GLOBALU BP (včetně aktualizace GLOBALu pro Luhačovice) a SOUNDS, ale ani to nepomohlo. Ještě tedy zkusím nainstalovat nějakou tu aktivitu. Dík zatím za tip ...

Dan J. napsal:
Tak se mi MSTS choval, když jsem zapomněl nainstalovat aktivitu. :?: Musí být nainstalováma aspoň 1 akt. jinak to vždy bezpečně vytuhne. S pozdravem Dan. :D

Vypadá to, že skutečně pomohlo nainstalování alespoň jedné aktivity, od té doby to chodí. Divné, ale přesto díky ... :)

Ale ono to vôbec nie je divné. On si MsTS prieskumné trasy a všetky jeho evidencie musí na základe niečoho vytvoriť. A kde nič neni ani smrť neberie ... ono je to vo FAQ snáď 4x zopakované JOHNZ

Dobře, ale jak to, že mi třeba Opava-Olomouc chodila bez jediné aktivity? To samé Čáslav-Třemošnice, Ztracená aj ...

Jak je vidět, co PC, to jiné chování. Zkusil jsem nainstalovat MTS na notebook. K tomu jsem nainstaloval vše z DVD BP + Luhačovice 1.5 + update na 1.6. Na notebooku chodilo vše i bez aktivit. Jediný rozdíl mezi notebookem a domácím PC tak vidím jen v tom, že doma nemám trať BP, ale jen GLOBAL z této tratě.

Nesčítáme tu hruštičky a jablíčka? Pokud nepoužívám Trainstore, nemusím mít pro režim Prohlížení trati žádnou aktivitu, pokud mám nadefinované Paths. A třeba zrovna u Luhačovic jsou Paths součástí instalace. Jiná situace je v případě Trainstore, který celkem nelogicky vyžaduje i pro režim Prohlížení trati alespoň jednu aktivitu.

Back
Nahoře