Trať Luhačovice (341 a 346)

Potřeboval bych poradit:
Při tvorbě aktivity mi jde nastavit čas příjezdu ale času odjezdu mi nastavit nejde. Kde je chyba?

Prochy_msts napsal:
Potřeboval bych poradit:
Při tvorbě aktivity mi jde nastavit čas příjezdu ale času odjezdu mi nastavit nejde. Kde je chyba?

Nikde chyba není. Pokud edituješ JŘ soupravy hráče, první zadání času je příjezd, druhé zadání odjezd, časy se srovnají a potom zadáš potřetí ještě čas příjezdu.
Tak to dělám v editoru.

Midrafon napsal:
Prochy_msts napsal:
Potřeboval bych poradit:

Nikde chyba není. Pokud edituješ JŘ soupravy hráče, první zadání času je příjezd, druhé zadání odjezd, časy se srovnají a potom zadáš potřetí ještě čas příjezdu.
Tak to dělám v editoru.

Díky

A ten budem mať iba ak si objednám tú trať, alebo je aj iná možnosť ako získam global?

Zdarte
jsem nový a potřeboval bych poradit.(vím že mi napíšete že si mám přečíst forum ale já jsem ho prohledaval skoro celý den)
A muj problem je:Stáhl jsem MSTS jede v pohode stahl jsem oficialní update a pak BIN 1.8 abych mohl hrát tuhle hru.Pak jsem si stáhl mapu luhačovice a složku Luhacovice jsem překopíroval do Routes a pak jsem zapl hru a napsaloto tuhle chybu : Selhalo otevření souboru: routes/luhacovice/sigcfg.dat a nevím co stím :( (urcite si myslite co jsem za debila ja vím ale jsem ze Slavičína chtěl bych si tuhle trat zahrát :( ) všem co mi nejak pomůžou moc DÍKY

zkus trat znovu rozbalit(přepsat všechny soubory) a pokud nepomůže, tak trať znova stáhnout a rozbalit

Jenom trať nebo i s globálem si stahoval a instaloval. Podle toho co jsi psal, jsi na global zapoměl.

alcapone napsal:
Jenom trať nebo i s globálem si stahoval a instaloval. Podle toho co jsi psal, jsi na global zapoměl.
Já jsem stahnul pouze trať a pak jsem ještě četl že potřebuji ten GLOBAL no a ja jsem nevědel co to je tak jsem si GLOBAL stáhl z tadyma: http://jirik-tk.sweb.cz/uniglobal.htm a to byla asi chyba že ? nebo odkud si mám ten Global stáhnout ?

a teďka jak to čtu tak si musím stáhnout všechny tratě z http://volejnik.t.sweb.cz/Trat346down.htm nebo jen stačí tan 1.8 ?

To nejsou tratě, to jsou aktualizace. Musíš si stáhnout základní verzi a pak postahovat všechny ostatní aktualizace.
Global pro trať Luhačovice tam máš taky.

Hynďa napsal:
To nejsou tratě, to jsou aktualizace. Musíš si stáhnout základní verzi a pak postahovat všechny ostatní aktualizace.
Global pro trať Luhačovice tam máš taky.

ahs takže první si stáhnu BIN 1,8 pak základní verzy tratě což je tahle ?
http://volejnik.t.sweb.cz/Trat346down.htm - trať Luhačovice verze 1.5 ?
pak aktualizi na verzi 1.5 pak na 1.6 až na 1.8 ? potom - Global v1.2 pro trať Luhačovice ? a už by to mělo jít ? a musím i ty zvuky ?

TAk už jsem to naistaloval a JDE TO ALE! pri spuštení tratě mi to napiše: nelze najít sms soubor. soubor czechtrack00_ex.sms dám ok a pak znovu že to nelze najít czechtrack00_in.sms dám znovu ok a do tratě se dostanu. tak dobré ale pak když chci přidat dát vetší výkon tak mi zase napíše chybu že nelze najít soubor czechtrack24klepání_ex.sms dam ok a pak se tam zase objeví czechtrack24klepání_in.sms dám znovu OK a pak se hra sekne a už ji musím vypnout přes Správce uloh :(
Nevíte kde to mám stáhnout ty sms soubory ? přesne ty czechtrack ?

luke1133 napsal:
TAk už jsem to naistaloval a JDE TO ALE! pri spuštení tratě mi to napiše: nelze najít sms soubor. soubor czechtrack00_ex.sms dám ok a pak znovu že to nelze najít czechtrack00_in.sms dám znovu ok a do tratě se dostanu. tak dobré ale pak když chci přidat dát vetší výkon tak mi zase napíše chybu že nelze najít soubor czechtrack24klepání_ex.sms dam ok a pak se tam zase objeví czechtrack24klepání_in.sms dám znovu OK a pak se hra sekne a už ji musím vypnout přes Správce uloh :(
Nevíte kde to mám stáhnout ty sms soubory ? přesne ty czechtrack ?

Tedka jsem se dočtl toto http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/3416
Tak já si zkusím stáhnou tyhle zvuky nebo byl by nekdo tak hodný kdo by mi jich také uploudnul na uložto teda pokud jsou jinči než na trati Brno Praha

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře