Trať Luhačovice (341 a 346)

Pavlík napsal:
Aktivity zatím nejsou (alespoň o nich nevím), ale co ti brání nějakou vytvořit? Trať je velmi jednoduchá, aktivity se na takových tratích dělají snadno

Už na aktivitě pracuji. Jenom stáhnu JŘ aby to bylo trochu podle reality.
Blackwolf

Naposled editoval moderátor:
Blackwolf napsal:
Pavlík napsal:
Aktivity zatím nejsou (alespoň o nich nevím), ale co ti brání nějakou vytvořit? Trať je velmi jednoduchá, aktivity se na takových tratích dělají snadno

Už na aktivitě pracuji. Jenom stáhnu JŘ aby to bylo trochu podle reality.
Blackwolf

čo myslíš tým, že trochu ? Daj to PRESNE podľa reality. Keď sa chce, tak všetko ide :wink:

Aktivita Os_4303

Zdravím

Tak aktivita je hotová (ale ještě není odladěná - není čas). Jedná se o Os 4303 v úseku Kunovice - Bojkovice. Časy jsou udělány podle platného JŘ takže 56 min. Cestou potkáme 4 vlaky (jeden je smyšlenej kvuli malé zápletce) a v Uherskym Brodě je posun, který právě ještě není odladěn (musel jsem malinko změnit jeho trasu a nevím co to provedlo). Takže jestli má někdo zájem mi pomoci s odladěním napište mi na e-mail blackwolf@centrum.cz a já Vám ji zapakovanou v apk zašlu. Použitá vozidla jsou 810, 842, 749, 704, Btx, Btax a pár nákladních vagónků.

Jestli můžu mít nějakou připomínku k použitým vozidlům, tak místo 749 by na trať více pasoval některý z brněnských Brejlovců 8) . Jinak mi ji můžeš poslat (mail pod příspěvkem).

Zdravím,
snažím se vytvořit aktivitu s R706, ale potřeboval bych napovědět, jaký je technologický postup v Luhačovicích, abych to mohl udělat podle reálu.....

Davidus napsal:
Zdravím,
snažím se vytvořit aktivitu s R706, ale potřeboval bych napovědět, jaký je technologický postup v Luhačovicích, abych to mohl udělat podle reálu.....
Úplně běžný. Souprava přijede jako R720 myslím že na 1. kolej a pak ji brejlovec jen objede a najede z druhé strany. Aspoň doufám, že to tak je. Kdyžtak mě někdo z místních opravte.

VolejnikTomas napsal:
Davidus napsal:
Zdravím,
Úplně běžný. Souprava přijede jako R720 myslím že na 1. kolej a pak ji brejlovec jen objede a najede z druhé strany. Aspoň doufám, že to tak je. Kdyžtak mě někdo z místních opravte.

Díky, aspoň něco...

Jo brejlovec dojede do Luhaček na pvrní,objede soupravu a zatlačí ji do kusé koleje jak je výtopna.Akorát nevím který z rychlíků to tak dělá.Jestli ten co je v Luhačkách po 9 hodině nebo ten co je tam ve 13:30 zhruba.Fakt nevím.To bych se musel zeptat tatíka,ale teď je v robotě.Má posun ve Staráku.

alfonetic napsal:
Jo brejlovec dojede do Luhaček na pvrní,objede soupravu a zatlačí ji do kusé koleje jak je výtopna.Akorát nevím který z rychlíků to tak dělá.Jestli ten co je v Luhačkách po 9 hodině nebo ten co je tam ve 13:30 zhruba.Fakt nevím.To bych se musel zeptat tatíka,ale teď je v robotě.Má posun ve Staráku.

Dík, pokud zjistíš nějaký podrobnosti, budu rád. Hlavně mě zajímá R706

Já myslím, že na tu kusou kolej se odsouvá spíš ten odpolední, protože mezi příjezdem a odjezdem toho dopoledního je jen asi hodina. Je ale pravda, že té koleje "mezi zahrádkama" se využívá docela dlouho. Mám fotku někdy z poloviny 90. let a tam stojí na té koleji souprava ještě se zelenýma Béčkama, kterou tam vozila Zamračená.Mimo jiné tehdy ještě mezi Újezdcem a Luhačovicemi pendlovala souprava 850+Bix+Bix. Teď tam jezdí jedna 810 maximálně někdy s 010 .

No tak myslím že pochvala je na místě... Trať skvěle kopíruje realitu a jak již bylo předem zmíněno je málo graficky náročná... No co dodat... Super, povedlo se ti to... Gratuluju a těším se na další aktualizace...

Fyzzi

Přidávám se. Je to super. Nádherná trať, skvělá práce, plynulá jízda. Velká pochvala a ještě větší díky !

Trať je jednodocho povedané skvelá a po poslednej aktualizácii, keď som si spravil testovaciu aktvitu a len zhodou náhod v zime a večer za jasného počasia po spustení ocitol som sa v prekrásnej zimnej krajine vystrihnutej ako z rozprávky. Pripomenula mi moje detstvo prežité v horách! :D

Back
Nahoře