Trať Luhačovice (341 a 346)

Už protáčím veselské dvanáctiválce abych se mohl znovu a znovu kochat krásou této parádně vytvořené tratě :lol:

Ku gratuláciam sa pripojím aj, ja . Stanica Veselí n.M. mi pripomenula doby ČSD, keď som sa ako majiteľ režijky chodieval voziť cez Myjavu do Veselí a odtiaľ do Kútov.

Naposled editoval moderátor:
Perfektní trať, přesně pro mě. Aspoň mam kde prohánět diesely bez výčitek svědomí že mam nad sebou el. vedení :P Jinak jako dítě jsem se tam taky najezdil, sice jen od brna přes Veselí na Vrbovce, ale i tak je hezký vidět třeba Veselí nad Moravou a projet se tudy. Hodně trpělivosti do další stavby

zvážny pahrbok vo Veselí nemá chybu, dá sa na ňom pri voľnom posune fajn zašantiť :lol:

pane Volejník mě tak napadlo, máte v plánu dělat vlečku na slovácké strojírny v ub?jestli jo a jestli nemáte na to podklady tak bych nějaké mohl sehnat jestli chcete.

Mozete mi niekto poradit? Stiahol som si trat Luhacovice 1.5 a hned na zaciatku mi to vyhodi hlasku "Zlihalo vytvaranie zahlavia aktivity". Neviete aky to moze byt problem???

shane: Pokud budou podklady (hlavně foto areálu), tak nevidím problém tento kousek dodělat.

LukyMichalovce: Jestli to nebude nějakou aktivitou, která je pro verzi 1.6.

Mám problém , stáhl jsem si verzi tratě 1.0 A když spustím naskočí že je problém a není možno ho vyřešit a musím zmáčknout Don't sed

matseb napsal:
Mám problém , stáhl jsem si verzi tratě 1.0 A když spustím naskočí že je problém a není možno ho vyřešit a musím zmáčknout Don't sed
Stáhni si z mých stránek verzi 1.5 (1.0 je už dávná historie) a přes ni update na 1.6. Pokud nemáš BP, tak ještě Global a Sound a musí to šlapat. V žádném případě to ale nesmíš zkombinovat s tratěmi, co používají X-tracks.

Back
Nahoře