Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Copak jsem nějaký gumokol? Tak zkus v tom místě save/load.fma_0526 napsal:Díky samotnému autovi, ale na nic sem nepřišel ... Bin mám nejnovější.
To znám už z BP trati ... Poškozená kolej, či cokoliv v daném bloku ... Potom msts nevím co a jak dále hrát.... Musíš jenom obnovit zpět od samého základu ... Jinak to nedojedeš.fma_0526 napsal:Při volné jízdě mi to zamrlo až na mostě, ale to takovým způsobem, že nešlo udělat vůbec nic a musel sem natvrdo restartovat PC.
Smazat celou trať a znovu ji nainstalovat po restartu PC. Smažeš tím cache v paměti, takto ti by nemělo udělat krpu v instalaci ...fma_0526 napsal:phptt ... Co si představuješ pod pojmem obnovit od samého základu? Jestli komplet znova nainstalovat trať, tak to sem udělal a při první aktivitě mi to začlo dělat neplechu ...
VolejnikTomas napsal:A padá to i ve volné jízdě? Já jsem teď zkusmo provedl obnovu databáze, protože to spíš vypadalo na nějaký skrytý problém, ale ta proběhla naprosto v pořádku. A navíc když to prakticky nikomu jinému nedělá...
Mezi Bzencem a Veselím to s oblibou padalo při určitém Binu při pohledu klávesou 4 nebo v Route editoru.kulica napsal:problém padá mám taky, ale u Bzence....
Pošli, to se hodí vždycky. DíkJiříkTK napsal:... Ale zase něco pozitivního. Mám udělané sněhové textury k KE domkům, chceš-li, pošlu.