Trať Luhačovice (341 a 346)

heme napsal:
VolejnikTomas Jak píšeš, vše mám nainstalované. U BP mi to nijak neblbne...
Tak to je zajímavé. Na Luhačovicích je použit ten samý ttype.dat jako na BP. Mění se alespoň zvuky např. při přejezdu výhybek, nebo není slyšet vůbec nic?

Naposled editoval moderátor:
Přejezdy jsou slyšet krásně, ale přes ty výhybky ty zvuky jsou opravdu hrozně potichu. Podotýkám, že o proti BP. No jstli nevíš, jak na to, nelam si s tím hlavu, nemá cenu tě s tím zatěžovat... :)

Zvuky - trať Luhačovice

Taktéž, vše je OK, hlasitost i kvalitu zvuků mám nastavenu na maximum.

Ono se to může zdát míň hlasité kvůli zvuku dieselů, které to přehluší. Na BP se většinou jezdí elektrikama, takže klapot tolik nezanikne.

mě zvuky fungují bez problémů, akorát se mi zdá, že když projedu kolem přejezdu, tak jeho zvuk je ještě dlouho slyšet.

Děkuju za komentáře ke zvukům. Ono na chování zvuků má podle mě vliv i zvuková karta. Aspoň na mých 2 počítačích tomu tak je.

folcek napsal:
Chci se zeptat, kdy bude ke stažení aktualizace úseku do Slavičína??? :)
Taková menší rada, na tohle se radši nevyptávej, na otázky typu " kdy to bude ? Neudělal by to někdo ? atd. " je dost členů tohoto fóra alergických.

Nevím, čím to může být, ale mezi Bzencem a Veselím nad Moravou se mi hra skoro pokaždé sekne někde uprostřed na trati. Jen výjimečně se mi podaří ten úsek projet.

Pro uživatele BP80
Vzhledem k tomu, že v 80. akt. trati BP došlo opět k zásahům do Globalu, který způsobil chybové hlášky textur silnic všech ostatních tratí na BP Globalu, stáhněte si prosím tento opravný patch.

VolejnikTomas napsal:
Pro uživatele BP80
Vzhledem k tomu, že v 80. akt. trati BP došlo opět k zásahům do Globalu, který způsobil chybové hlášky textur silnic všech ostatních tratí na BP Globalu, stáhněte si prosím tento opravný patch.
Proč jsou jména souborů v nestejném tvaru ?
Textures\roadcrs.ace
Textures\Snow\ROADcrs.ACE
Textures\roadlanet.ace
Textures\Snow\ROADlanet.ACE
U některých konfigurací OS a msts to může zase přinášet problémy v podobě nenalezení textury.

bob57_cz napsal:
Proč jsou jména souborů v nestejném tvaru ?
Textures\roadcrs.ace
Textures\Snow\ROADcrs.ACE
Textures\roadlanet.ace
Textures\Snow\ROADlanet.ACE
U některých konfigurací OS a msts to může zase přinášet problémy v podobě nenalezení textury.
OK, netušil jsem, že by to někde mohlo přinést problémy a už vůbec jsem se s tím nikde nesetkal, ale pro klid duše je to opraveno.

VolejnikTomas napsal:
bob57_cz napsal:
Proč jsou jména souborů v nestejném tvaru ? ...
OK, netušil jsem, že by to někde mohlo přinést problémy a už vůbec jsem se s tím nikde nesetkal, ale pro klid duše je to opraveno.
Ono nejde o to, aby to bylo stejné mezi sebou v různém umístění, ale aby to bylo s souladu s tím, co je zapsáno v samotném *.s a *.sd.
Stejně jako pro Linux je soubor s malými písmeny zcela jiný než velkými a mohou spolu být ve společném adresáři , tak i Vista tohle umí a je už nemálo uživatelů msts na Vistě.

když chcu v editoru třeba na nádraží ve veselí umístit vlak tak po umístění vlaku mi editor spadne, čím to je?

neonxc napsal:
Dobrý den,
teprve dnes jsem zaznamenal, že nad Kunovicemi létá ,čmelák'.. to je moc pěkné :)
To jsem přebarvil na bílo nějaké francouzské nebo anglické válečné letadlo a napsal na něj OK-LUH :lol: .
Jinak kdyby se někdo ptal, jak to vypadá se stavbou na Slavičín, tak to raději ani nechtějte vědět. Trápí mě teď úplně jiné povinnosti než MSTS, ale tak za dva měsíce už by se to zase mělo zvrátit k lepšímu :salut: .

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře