Kebarko
Provozní technik
Venny napsal:Richard napsal:U této tratě stejně jako u BP musí být současně všechny původní tratě.
Nemusí. Jezdím vše pouze s TUTORIAL ROUTE a postačuje to.![]()
Ja som vyhodil aj TUTORIAL ROUTE a chodí to bez problémov.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Venny napsal:Richard napsal:U této tratě stejně jako u BP musí být současně všechny původní tratě.
Přesně tak ,já tam taky nemám nic a jde mi to bez problémů.Kebarko napsal:Venny napsal:Richard napsal:U této tratě stejně jako u BP musí být současně všechny původní tratě.
Ja som vyhodil aj TUTORIAL ROUTE a chodí to bez problémov.
Aktivitu nepotřebuje, stačí definice trasy a obsazené lokomotivy a jde spustit volné prohlížení. Aktivitu vyžaduje TS.VolejnikTomas napsal:Podle mě musí MSTS nalézt alespoň jednu funkční aktivitu. A je jedno, jestli ji najde v Tutorial Route, BP nebo Luhačovicích. Součástí instalačního balíku Luhačovic ovšem žádná aktivita není, proto pokud jsou v Routes pouze Luhačovice (bez aktivity), tak to tuhne.
Ahoj, nic složitého. Já to mám tak:slanour napsal:Ahoj vím že někde už to tu je napsané ale jak přesně je to s tím přepínáním kolejiva mám trať 321 a Luhačovice já sem trochu víc blbej na tohle a nějak bych potřeboval podrobný návod
Robert Schindler napsal:Na přesuny GLOBAL apod. jsem si udělal batch soubory (s příponou .bat), které podle spuštěného batu přejmenovávají adresáře. Např. když chci z XT (kde mám třeba tratě 183 a 310) změnu na BP (kde jezdím Luhačovice), zvolím GLOBAL_XT_na_BP.bat, ten provede přejmenování složky GLOBAL na GLOBAL_XT a stávající složku GLOBAL_BP přejmenuje na GLOBAL. Stejně to funguje i se složkou ROUTES (přejmenovává se současně s Globalem).
Akorát jsem netušil, že bych měl přejmenovávat (přesouvat) ještě třeba SOUND nebo GUI. Doporučujete to?
Robert Schindler napsal:Na přesuny GLOBAL apod. jsem si udělal batch soubory (s příponou .bat), které podle spuštěného batu přejmenovávají adresáře. Např. když chci z XT (kde mám třeba tratě 183 a 310) změnu na BP (kde jezdím Luhačovice), zvolím GLOBAL_XT_na_BP.bat, ten provede přejmenování složky GLOBAL na GLOBAL_XT a stávající složku GLOBAL_BP přejmenuje na GLOBAL. Stejně to funguje i se složkou ROUTES (přejmenovává se současně s Globalem).
Akorát jsem netušil, že bych měl přejmenovávat (přesouvat) ještě třeba SOUND nebo GUI. Doporučujete to?
VolejnikTomas napsal:Pozdrav z Pitína
http://www.sweb.cz/Volejnik.T/screeny/home/PIT2.jpg
http://www.sweb.cz/Volejnik.T/screeny/home/PIT1.jpg
Ode dneška budou také opět zfunkčněny downloady (z Karlova prostoru přesunuty na simtrains.eu).
A příště necituj i s obrázkama.8171 napsal:a kdy bude ke stažení nějaká aktualizace? po delší době.
Až bude tak bude - tzn. po delší době. Přesněji řečeno až to bude hotové až do Slavičína.8171 napsal:sorry asi jsi mě moc nepochopil, ale já jsem myslel kdy už to bude ke stáhnutí to prodloužení![]()