Trať Luhačovice (341 a 346)

Filip napsal:
Můžu se zeptat, jestli se bude opravovat to podlažní nádraží v Újezdci na přízemní?
Pokud vím, tak v trati v Újezdci patrovou nádražní budovu nemám. Je tam -stejně jako ve skutečnosti- přízemní se zvýšeným vestibulem. Zamozřejmě pokud by někdo vymodeloval originální budovu, tak to nahradím. Toto je přeci jen taková náhražka.

Zdravím stavitele , chtěl bych se zeptat jak to vypadá se stavbou tratě či další aktualizací ?? :wink:

S pozdravem Vohryz

Omlouvam se za nedorozumění s Újezdcem. Ono když já tam jezdím v průměru jednou za tři měsíce, tak jsem se dezorientoval napřed touto fotkou: http://volejnik.t.sweb.cz/uj1.jpg a pak ještě skutečnou: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/06/Station_%C3%9Ajezdec_Uhersk%C3%BD_Brod_3.jpg

Dobrý den, jelikož se už nějakou tu dobu zabívám jako testr pro časopis Doupě, tak jsem se dnes pistil do testovaní MSTS otestoval jsem trať Luhačovice a mám pro Vás dobrou zpravu, ti co mají slabší PC a operační systém Windows Vista můžou si tady tuto trať vychutnat na plnou grafiku jen přes train Store. Teď mě čeká test pro Trať 310. Trať 321 a BP

wismar napsal:
Dobrý den, jelikož se už nějakou tu dobu zabívám jako testr pro časopis Doupě, tak jsem se dnes pistil do testovaní MSTS() otestoval jsem trať Luhačovice a mám pro Vás dobrou zpravu, ti co mají slabší PC a operační systém Windows Vista() můžou si tady tuto trať vychutnat na plnou grafiku jen přes train Store. Teď mě čeká test pro Trať 310. Trať 321 a BP()
Možná chtěl mladý přítel sdělit nějakou převratnou novinku, ale snad by bylo lépe nejdříve dodělat školu, než být špatným recenzentem "prestižního webu".
Utilitu TrainStore tu zná kdekdo, avšak jen část komunity ji dokáže s úspěchem používat. Tato utilita není v žádném případě zárukou toho, že simulátor poběží na slabém stroji a už vůbec ne v plné grafice. Tato se pouze postará, že systémové prostředky PC nebudou zbytečně zahlceny nepotřebnými soubory pro zamýšlené výběrové spuštění a kontrola spustitelnosti se podstatně zkrátí.
Co se týká vztahu k systému Vista/XP - nelze se v obou případech chovat k utilitce stejně. Zatímco utilitka byla napsána pro použití v systémech XP a 9x, její funkčnost je dobrá i ve Vista, ale jen za podmínky dodržení určitých zásad.
Jak se chovat "vistovsky" , viz třeba "desatero" na stánkách autora trati BP.

vohryz napsal:
Zdravím stavitele , chtěl bych se zeptat jak to vypadá se stavbou tratě či další aktualizací ?? :wink:

S pozdravem Vohryz
Ale jo furt, něco ještě bude:D.

Ad Filip: Ten obrázek Újezdce ze simulátoru je ještě z dob před vůbec prvním vydáním tratě.

Ad drn: Tak nějak.

Můžu se zeptat, kde se teďka staví, u Bzence nebo u Veselí? A bude někdy v budoucnu plánováno rozšíření 330?

S pozdravem Filip

Zdravím.
Jak jsem koukal na web tratě, tak nastal asi velký problém. Autor tratě odkazuje na stažení základní verze zde: http://www.train-sim.cz/ , ale tyto stránky už nefungují a zbytek aktualizací je na autorově webu, jenže bez základní tratě...:(
S pozdravem Dan

Dan J. napsal:
Zdravím.
Jak jsem koukal na web tratě, tak nastal asi velký problém. Autor tratě odkazuje na stažení základní verze zde: http://www.train-sim.cz/ , ale tyto stránky už nefungují a zbytek aktualizací je na autorově webu, jenže bez základní tratě...:(
S pozdravem Dan
Problém nenastal. Na train-sim.cz byla ke stažení jen úplně první verze tratě 1.0 a pak aktualizace 1.1u až tuším 1.5u. Nyní je ke stažení verze 1.5 (kompletní trať nikoli jen aktualizace) a pak aktualizace 1.6u až 1.7u - tudíž vše potřebné.

Mirec 037 napsal:
Chci se zeptat. Pokročila stavba za cca rok od poslední aktualizace???? A jestli ano, bylo by pár obrázků?
Od poslední aktualizace to jsou už myslím roky 2, ale to je jedno. Občas se ke stavění dostanu. Do aktualizace mi chybí asi tak 5 km krajiny. No se svou současnou rychlostí stavění bych to mohl zvládnout tak do Vánoc. No jo, už to není, co to bývalo. Na druhou stranu stavět tak rychle jako Zbyněk nebo Martin jsem neuměl nikdy:P.

Nevadí. Život není jenom MSTS a stavění tratě. A speciálně ty se nemáš za co stydět. I kdyby jsi se stavěním skončil tak za tebou zůstane kus poctivé práce.:salut:

Zdravím všechny odborníky přes webové stránky (a nejen ty samozřejmě:D ),
když si zadám do Googlu "trať luhačovice", tak mi to sice najde stránky s mojí tratí, ale se zobrazením "Tyto stránky mohou poškodit Váš počítač". Dokázal by někdo najít zdroj problému? Díky. T.

VolejnikTomas napsal:
když si zadám do Googlu "trať luhačovice", tak mi to sice najde stránky s mojí tratí, ale se zobrazením "Tyto stránky mohou poškodit Váš počítač". Dokázal by někdo najít zdroj problému? Díky. T.

Máš je zavirované. Nejspíš si měl uložené heslo u ftp relace (typicky total commander)

Trunda napsal:
Máš je zavirované. Nejspíš si měl uložené heslo u ftp relace (typicky total commander)

Ano, je to tak. Norton mi nahlásil, že došlo k pokusu na můj PC, který byl bezproblémů odvrácen.

Trunda napsal:
VolejnikTomas napsal:

Přesně tak. Uložené heslo v commanderu. Asi zeptám teď jako naprostý diletant, ale to heslo mi mohl někdo vyzobnout přímo u mě na disku (tj. že bych musel mít zavirovaný počítač i já (?) ), nebo to někdo může získat přímo při mém on-line ftp spojení?
Jinak jsem to provizorně vyřešil smazáním obsahu a nahráním jediného souboru, jelikož nějak zrovna nemůžu dohledat celý obsah www stránek na disku... Každopádně jeho kopie leží ještě na jednom PC, takže do konce týdne snad budou stránky funkční.

VolejnikTomas napsal:
Trunda napsal:
VolejnikTomas napsal:

Přesně tak. Uložené heslo v commanderu. Asi zeptám teď jako naprostý diletant, ale to heslo mi mohl někdo vyzobnout přímo u mě na disku (tj. že bych musel mít zavirovaný počítač i já (?) ), nebo to někdo může získat přímo při mém on-line ftp spojení?
Jinak jsem to provizorně vyřešil smazáním obsahu a nahráním jediného souboru, jelikož nějak zrovna nemůžu dohledat celý obsah www stránek na disku... Každopádně jeho kopie leží ještě na jednom PC, takže do konce týdne snad budou stránky funkční.

Taky nejsem extra odborník, takže zprostředkovaně
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=13&t=82868&p=661303&hilit=heslo+v+total+commanderu#p661303
viz pátý příspěvek
......nemá to heslo ještě někdo?
Jestli máš pochybnosti a antivir nic nehlásí, stáhni HijackThis a vypsaný log jim pošli do fóra. Rádi ti tam pomůžou :-).
http://www.spyware.cz/go.php?p=spyware&t=aplikace&id=17

Z toho, co jsem zjistil z odkazu na viry.cz, to vypadá, že ten případný virus sežral heslo z disku počítače.
Nicméně pokud vezmu všechny počítače, které používám (kromě toho v práci, ale tam si fakt MSTS netahám:-P), tak je výsledek takový:

PC1: Někdy srpnu byl zavirovaný a tou dobou bylo skutečně uloženo heslo pro ftp přístup v commanderu. Jediná škoda, kterou jsem tehdy zjistil, byla ta, že ta svině virová rozesílala jen miliony spamů (za což mě poskytovatel připojení po pár minutách bez milosti učinil offline:D). Po té, co se mi nákazu nepodařilo odstranit antivirem, tak jsem toto PC přeinstaloval a od té doby na tomto PC žádný ftp přístup nedefinoval (až teda dnes v noci, ale to už bylo infikaci mých stránek. Tak jedině, že by ten vir "zužitkoval" mé heslo až po několika měsících.

PC2: Tam je heslo uloženo již hodně dlouho, ovšem žádný problém s viry jsem nezaznamenal. Prověřím ještě koncem týdne, až se k tomuto PC dostanu.

Ntb: Žádné ftp nikdy nedefinovány, takže tuto možnost lze zcela vyloučit.

VolejnikTomas napsal:
Z toho, co jsem zjistil z odkazu na viry.cz, to vypadá, že ten případný virus sežral heslo z disku počítače.
Nicméně pokud vezmu všechny počítače, které používám (kromě toho v práci, ale tam si fakt MSTS netahám:-P), tak je výsledek takový:

PC1: Někdy srpnu byl zavirovaný a tou dobou bylo skutečně uloženo heslo pro ftp přístup v commanderu. Jediná škoda, kterou jsem tehdy zjistil, byla ta, že ta svině virová rozesílala jen miliony spamů (za což mě poskytovatel připojení po pár minutách bez milosti učinil offline:D). Po té, co se mi nákazu nepodařilo odstranit antivirem, tak jsem toto PC přeinstaloval a od té doby na tomto PC žádný ftp přístup nedefinoval (až teda dnes v noci, ale to už bylo infikaci mých stránek. Tak jedině, že by ten vir "zužitkoval" mé heslo až po několika měsících.

PC2: Tam je heslo uloženo již hodně dlouho, ovšem žádný problém s viry jsem nezaznamenal. Prověřím ještě koncem týdne, až se k tomuto PC dostanu.

Ntb: Žádné ftp nikdy nedefinovány, takže tuto možnost lze zcela vyloučit.

já měl podobný problém během léta, přišlo se na to hned, protože se jednalo o firemní web :P
Změnilo mi to obsah index.html, takže web přímo směroval na stránky s tzv, závadným obsahem. Byla to tenkrát vlna útoků tohoto typu. Pak už byl klid. Ale pochybuju, že máš web napadený tak dlouho, aniž by si toho někdo všiml.

Back
Nahoře