Adresy na stránky s downloady, třeba TGV nebo ICE

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Ešte k tej 350.011 od vondera...
Dosadil som tam eng z 350.002 od J.Skury ale stále mi vypisuje chybu aká sa tu spomínala "Vozidlo nejde pridať do sveta".
Dokonca sa mi podarilo zmenšiť S súbor z 11,5 Mb na 534 Kb a stále nič.Naozaj vám mašina všetkým ide ? Mne už došli nápady...

Rocker napsal:
Dosadil som tam eng z 350.002 od J.Skury ale stále mi vypisuje chybu aká sa tu spomínala "Vozidlo nejde pridať do sveta".
Dokonca sa mi podarilo zmenšiť S súbor z 11,5 Mb na 534 Kb a stále nič.Naozaj vám mašina všetkým ide ? Mne už došli nápady...

Tu 350.011 se mě podařilo rochodit tak že sem musel snížit rozlišení z 3048x3048 na 2048x2048 u textur a funguje mě to. A dodal sem eng z 350.004 .
Otík11 napsal:
Rocker napsal:

Tu 350.011 se mě podařilo rochodit tak že sem musel snížit rozlišení z 3048x3048 na 2048x2048 u textur a funguje mě to. A dodal sem eng z 350.004 . Omlouvám se je tam 2800x2800 ne 3048x3048 tak se musí dát na 2048x2048

Naposled editoval moderátor:
3michal napsal:
Na vonderovu stránku pribudol pekný balík skinov maďarských nákladných vagónov na Kankových modeloch :)

Typickí Maďari - na stránke ani náznak o tom, kto je autor :D Ešteže v readme to je uvedené.

A H-MÁVC 31 55 5330 750-7 Eaos kocsi modelljét a © Virtual Modelling Works készítette.
A MÁV 31 55 595 8544-5 Eas-x kocsi modelljét Kank (M.Tvrdik@email.cz, http://eldar.cz/kank) készítette. :D

Vonder nie je typický maďar. Nikdy by si nič neprivlastnil. Ak je to v readme nie je čo riešiť. Sú aj taký na ktorých narážaš ty, ale Vonder je klasa. Spolupracujem s ním už nejaký čas.

dem napsal:
Vonder nie je typický maďar. Nikdy by si nič neprivlastnil. Ak je to v readme nie je čo riešiť. Sú aj taký na ktorých narážaš ty, ale Vonder je klasa. Spolupracujem s ním už nejaký čas.
Nezabilo by to ani jeho, ani nikoho druhého, keby napísali rovno na web, kde má ten model otca - mater ... Ja to tak robím, kdekto to tak robí. Kto sa nehanbí za to, že skinuje cudzie či dokonca zahraničné modely, ten to nemá problém urobiť. Ja som na MaK aj na 465.0 uviedol zdroje priamo na webe a boli nalinkované, teraz to však v downloadoch nemám.

Už som videl prípad jak u Poliakov, tak aj u Maďarov, že skinár napísal na web "Autor modelu neznámy", resp. pre istotu nenapísal vôbec nič, hoci evidentne išlo o Ondru Janiša a vagóny Y u Poliakov a šukafóny u Maďarov ...
Možno to Kank u Wondera nevyžadoval, ale ja by som to tam zo slušnosti dal :D

PS: Pri gorilách to má uvedené, i keď u cabview len link na download

Zde je ovšem autorem jakýsi Ubi. Prolezl jsem schránku a žádný mail týkající se těchto skinů z Maďarska nepřišel. Co jsem koukal, tak v archivu není původní readme, což je také jedna z podmínek licence. Alespoň uvedl kontakt na můj mail a web. Každopádně do Maďarska asi poputuje mail...
Tax: U modrých pater mě kupodivu Němci, Poláci a Rumuni o povolení vydat skin požádali. Asi jsem narazil na ty slušnější :)

Veď som vravel ,že sa to na Vondera nepodobá. On zvykol napísať autorom vždy pred vydaním.

dem napsal:
Veď som vravel ,že sa to na Vondera nepodobá. On zvykol napísať autorom vždy pred vydaním.

Nejaký škriatok zrejme urýchlene úradoval, už je to na webe doplnené :D

Pozor páni, na Vonderovom webe nezverejňuje len on.V dízlovej sekcii webu "repaintmasters.extra.hu" tam má ďalších asi dvoch autorov.

duuso napsal:
Pozor páni, na Vonderovom webe nezverejňuje len on.V dízlovej sekcii webu "repaintmasters.extra.hu" tam má ďalších asi dvoch autorov.

To je úplne jedno, za prevádzku svojho webu je zodpovedný len a len on sám ... Na druhej strane, slušnosť je slušnosť, platí to jak u nás, tak aj inde vo svete, takže ak niekto nepožiadal Kanka o dovolenie, jednak dovtedy to tam nemá čo byť zverejnené a keď už to zverejní, tak so všetkými náležistosťami - Vonder, Nevodner. To, že je Maďar ho nijako neospravedlňuje :cool:

Kank napsal:
Prolezl jsem schránku a žádný mail týkající se těchto skinů z Maďarska nepřišel. Co jsem koukal, tak v archivu není původní readme, což je také jedna z podmínek licence.

Naposled editoval moderátor:
Anglické readme tam sice nemám, ale v dnešní době internetových překladačů by snad neměl být problém si licenční ujednání přeložit. A hned na úvodu readme je uveden seznam autorů, kteří se na modelu podíleli - i s kontakty. Navíc slova jako 3D model, fotodokumentace, textury jsou bez překladu snad všem jasná, neboť mají svůj původ v angličtině. Takže absenci anglického readme bych nebral jako omluvu nenapsat mi mail.
Stejně o doplnění anglického překladu licenčního ujednání uvažuji, právě z důvodu "já česky neumim". Nevím jak to ukládá zákon, ale je potřeba u "výrobku" pro lokální "trh" uvádět i cizojazyčné návody?

Back
Nahoře