Mexicannos
Začátečník
Tak z Ostravy mi to jede ve 22 R420 Excelsior, Vyzvedne mě někdo o půl čtvrtý ráno? Ne? Newa, ono mi to stejně ujelo .

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Laďo, kde jsi???Tax napsal:Zdravím všetkých účastníkov sleziny. Nie že sa mi tam ochlascete a pobijete ( pre tých, ktorí by mi nerozumeli, tak to pridám preložené do češtiny: Nevochlastáte a nepořvete se !!! ) ... To by bol potom blízko koniec komunity MSTS![]()
Dúfam, že slezina bude mať zmysel a prinesie nejaké ovocie ... príjemnú zábavu !
Tax napsal:No je vidieť, že sa na slezine na niečo neprihliadlo ... alebo ignorovalo. Totiž to podtržítko namiesto vag u ČSD vagónov zmotá vagóny s lokomotívami a motorovými vozmi, automaticky predradí v zozname adresárov vagóny pred lokomotívy ... najprv bude csd_A, csd_B a až za tým csd_e4791 a za tým zas vagón csd_Falls a za tým motorák csd_M2620, za tým vagón csd_Nsk ... a môžeme pokračovať ďalej .... Proste, keby sa nechal parameter vag namiesto podtržítka, v zozname adresárov by boli zoradené najprv loko a až za nimi vagóny ... jasné cocnsists editor separuje vagóny od hnacích vozidiel, ale na druhej strane blbé wokna a inštalátory Zip a Rar to nerozoznajú a pri správe súborov to urobí chaos ...
Zbyňa mi vytkol, že som mal byť na slezine ... no bohužiaľ, bol to pre mňa nevhodný termín ... myslím, že sme tam neboli všetci tvorcovia ... no už je to jedno ... aj keď ja osobne toto riešenie budem považovať za nešťastné a myslím, že nebudem sám ...
Zbyněk Šemora napsal:...Laďo, nestíhám. Kromě spánku (kterého bylo poskrovnu) současně nyní doháním vše, co jsem doma zameškal, ale to co píšeš jako kritiku, tak to mám od počátku co Trainset distribuji, respektive od chvíle, kdy jsem všechna vag odmazal. Žádný problém a kdyby jsi o tom teď nemluvil, tak mi to ani nedošlo že mám nejprve csd_A, pak csd_E499, dále csd_Fa,...
V Adresáři jakékoli vozidlo najdu rychle, pokud vím, co hledám. Díky složkám, kde jsou sdíleny v každé všechny inventární čísla jednotlivých řad, jich zase tolik není. Na slezině jsme se usnesli, pokud je někdo laik a nepozná podle čísla co je vagon a co lokomotiva, tak ani nemá co lézt do složek a dělat tam jakékoli reorganizace. K tvorbě aktivit má editor, kde to má už roztříděné.
PPoolllle diky, ujelo mi to.......Ppoollll napsal:Martense musím upřesnit - v MSTS editoru úkolů se to třídí podle názvu eng/wag souborů nikoliv podle položky name v souborech. Toto ale po sjednocení názvosloví těchto souborů (stejný začátek názvu souboru jako adresáře) nebude vadit. Výsledkem pak bude stejné řazení jako v ConBuilderu.