Add-ony ze zahraničí - názory, postřehy, recenze

Pre milovníkov maďarských tratí pridávam jeden pekný počin - trať ťahajúcu sa zo Szekesfeherváru pozdĺž jazera Balaton až do chorvátskej Koprivnice, stiahnuť je ju možné tu. Global používa Xtracks 3.20 a Newroads 4 + doplnok, ktorý je pribalený k trati (maďarské zarážadlá). Trať je vo veľkej miere jednokoľajná, dvojkoľajka sa ťahá len v úseku Szekesfehervár - Szabadbattyán.

Díky za tip,ta trať je nádherná,projiždím ji s EN 441 Venezia z Koprivnice a kochám se momentálně okolím Balatonu.

Chci se zeptat a poradit,jest-li hraje někdo Alfold 6? Já ji stahuji ze simtreni.com a tam je verze 6.0 a někde jsem viděl něco o verzi 6.1,ale nevím kde? Tak to nechci dodrbat.Díky.

Tak o verzii 6.1 som nič nezaregistroval, ale zrejme to bude iba aktualizácia. Podobne tomu bolo aj pri Alföld 5 - boli čiastkové aktualizácie na 5.1 až 5.4, potom tuším vyšla priamo 6-tka ako "nová" trať.

Tak jsem to našel tady to je na těchto stránkách verze 6.1 : http://www.sg.hu/listazas.php3?id=991845323&order=reverse&index=2&cat=201 .

čo som pozeral jednotlivé súbory na stiahnutie, tak to bude mať dokopy max 400 MB. Celá trať Alföld 6 má cez 1 GB, takže to bude asi nejaký generálny update na 6-tku

No na tu velikost jsem se díval,ale radši jsem zeptal.Takže to postahovat všechno a dát to do kupy. Prosím Tě a nějaké aktivity potom na tu trať jsou někde?

bastard napsal:
Díky za tip,ta trať je nádherná,projiždím ji s EN 441 Venezia z Koprivnice a kochám se momentálně okolím Balatonu.

Chci se zeptat a poradit,jest-li hraje někdo Alfold 6? Já ji stahuji ze simtreni.com a tam je verze 6.0 a někde jsem viděl něco o verzi 6.1,ale nevím kde? Tak to nechci dodrbat.Díky.

Měl bych malou prosbu, kde se dá ta aktivita stáhnout??

Už jsem našel kde stáhnout tu aktivitu. Sice to tady už zaznělo, ale zkusím to znova... Neví někdo jaké je heslo na rozbalení té trati Budapest - Wien?? Chtěl jsem zkusit napsat mail, ale na těch stránkách jsem žádný nenašel. :(

Zdravicko. Znova nieco pre milovnikov rychlej jazdy. Narazil som na naozaj pekne spracovanu rychlotrat NBS Koln-Frankfurt. Trat je sice zatial postavena z Koln hbf po Limberg (cca 110 km), z odbockou na Koln/Bonn flughafen. Perfektne spracovane hlavne nadrazie v Koline aj s okolim. http://www.thetrain.de/de/downloadarea/kategorie/msts/strecken-msts-de/real/nbs-koeln-frankfurt-real-strecken-msts-de/ http://www.youtube.com/watch?v=4x8_Gu2Wuac

Original zvuky si stiahnes na tom istom linku co som zavesil... streckensound v 1.2 ...jo betonove kolajnice v celej dlzke.. trat je europska rarita... mne sa lubia tiez tie originalne tunely s osvetlenim, kolinske nadrazie, vedla katedrala a legendarny most co prezil aj druhu svetovu vojnu :-) presne podla skutocnosti.. dufam ze to coskoro dokoncia... frankfurtske nadrazie s mrakodrapmi ma tiez svoje caro

Díky moc za tip, projel jsem zatím jen pár km, ale je to moc pěkně zpracovaný, hromada aktivit, moc pěkný zvuky (klapot kol, stačí jen zavřít oči...), prostě malý ráj pro "užovkáře" :P

Back
Nahoře