Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj, tam záleží jak máš postavenou trasu. I z Budapešti Keleti, když jsem dělal aktivitu, tak to celé shazoval i traffic, když měl postaveno mpřes nějakého "angličana" a takových míst je více. Musel jsem vychytával, kudy poslat vlak, aby mne to neposlal k Billovi.Mě zase u Alfold při vjezdu na Budapestšské předměstí (stanice Istvántelek mh. jak se odbočuje směr Rákosszentmihály (směr Budapest Keleti pu.)),tak mi to sletí a pošle mě to k billovi.Ani nevím zda se dostanu od Vácu na Nyugati pu.
Ahoj, sice nevím pod čím běží, ale chci se zeptat, je to stále placená trať? Tramvaje v Berlíně 1930 by mne docela braly, ale upřímně, investovat do zahraničních tratí se mi moc nechce.Dobrý den,
prosím pěkně, pod jakým Globalem frčí Linie51 - Berlin1930? Je to BP? Mohl by mi jej někdo zaslat?
Děkuji.
Samozřejmě mám trať nahranou a projížděl jsem ji poctivě. Na papír jsem si maloval každou vyhybku, abych se dostal z Keleti do Szobu a do příště to nezapoměl. Ale spojku na trať (myslím 100) do Solnoku jsem nenašel. Dostanu se tam jen z Nyugati. Proto jsem se ptal. Ale jestli Tě to rozlobilo, tak se omlouvám.Já bych ti poradil jedno,stáhni si ji,nahraj do MSTS a zkus.Nehodlám tu začátečníkům dávat vše pod nos,aď se oni sami snaží.
Mám dotaz na znalce Budapeště vlastnící Alfold 6.5. Dá se jet v této verzi z Keleti na Szolnok a nebo tam ta spojka zatím ch
Vím, co myslíš, jednokolejnou spojku, odbočenou z trati na Györ, vedoucí podél ulice Horog na Köbánya-Kispest, kde se sbíhala s tratí vedenou od Zugló.Samozřejmě mám trať nahranou a projížděl jsem ji poctivě. Na papír jsem si maloval každou vyhybku, abych se dostal z Keleti do Szobu a do příště to nezapoměl. Ale spojku na trať (myslím 100) do Solnoku jsem nenašel. Dostanu se tam jen z Nyugati. Proto jsem se ptal.
Samozřejmě mám trať nahranou a projížděl jsem ji poctivě. Na papír jsem si maloval každou vyhybku, abych se dostal z Keleti do Szobu a do příště to nezapoměl. Ale spojku na trať (myslím 100) do Solnoku jsem nenašel. Dostanu se tam jen z Nyugati. Proto jsem se ptal. Ale jestli Tě to rozlobilo, tak se omlouvám.