Add-ony ze zahraničí - názory, postřehy, recenze

Mě zase u Alfold při vjezdu na Budapestšské předměstí (stanice Istvántelek mh. jak se odbočuje směr Rákosszentmihály (směr Budapest Keleti pu.)),tak mi to sletí a pošle mě to k billovi.Ani nevím zda se dostanu od Vácu na Nyugati pu.

Mě zase u Alfold při vjezdu na Budapestšské předměstí (stanice Istvántelek mh. jak se odbočuje směr Rákosszentmihály (směr Budapest Keleti pu.)),tak mi to sletí a pošle mě to k billovi.Ani nevím zda se dostanu od Vácu na Nyugati pu.
Ahoj, tam záleží jak máš postavenou trasu. I z Budapešti Keleti, když jsem dělal aktivitu, tak to celé shazoval i traffic, když měl postaveno mpřes nějakého "angličana" a takových míst je více. Musel jsem vychytával, kudy poslat vlak, aby mne to neposlal k Billovi. :-)

Tak jsem dneska zjistil jednu věc potěšující a jednu co asi pořádně některým uživatelům MSTS zatopí, tvůrci polské tratě PMK udělali změny na webu a zároveň předělali trať, která se nyní jmenuje Prudnik:
http://psk.trainsim.pl/ to je ta zpráva dobrá, trať po update obsakuje vice větví a Glucholazy dostaly reálnou podobu i s odbočkami na české větve trati. Ale teď ta nepotěšující zpráva. Z webu zmizel trainset PMK, což je problém, hlavně pro české uživatele, ano, sposta vozidel je dohledatelná na polakých stránkách, ale už bez předpony PMK v názvu, ale balík hlavně obsahoval zvuky a kabiny podobně jako TBP a to bude asi oříšek, poněvač spousta polských webů odkazuje ne na společně sjednocené zvuky. No a teď se nabízí otázka, mám PMK trainset smazat? To by byla asi škoda, jenže v balíku aktivit pro 310 bude taky jedna z Glucholaz du Nysi a možná dále, pokud tam ale nasekám onen trainset, tak od nynějška už nikdo vozidla nesežene.
Dan

Dobrý den,
prosím pěkně, pod jakým Globalem frčí Linie51 - Berlin1930? Je to BP? Mohl by mi jej někdo zaslat?

Děkuji.

Dobrý den,
prosím pěkně, pod jakým Globalem frčí Linie51 - Berlin1930? Je to BP? Mohl by mi jej někdo zaslat?
Děkuji.
Ahoj, sice nevím pod čím běží, ale chci se zeptat, je to stále placená trať? Tramvaje v Berlíně 1930 by mne docela braly, ale upřímně, investovat do zahraničních tratí se mi moc nechce. :-)

Mám dotaz na znalce Budapeště vlastnící Alfold 6.5. Dá se jet v této verzi z Keleti na Szolnok a nebo tam ta spojka zatím chybí ?

Já bych ti poradil jedno,stáhni si ji,nahraj do MSTS a zkus.Nehodlám tu začátečníkům dávat vše pod nos,aď se oni sami snaží.

Já bych ti poradil jedno,stáhni si ji,nahraj do MSTS a zkus.Nehodlám tu začátečníkům dávat vše pod nos,aď se oni sami snaží.
Samozřejmě mám trať nahranou a projížděl jsem ji poctivě. Na papír jsem si maloval každou vyhybku, abych se dostal z Keleti do Szobu a do příště to nezapoměl. Ale spojku na trať (myslím 100) do Solnoku jsem nenašel. Dostanu se tam jen z Nyugati. Proto jsem se ptal. Ale jestli Tě to rozlobilo, tak se omlouvám.

Mám dotaz na znalce Budapeště vlastnící Alfold 6.5. Dá se jet v této verzi z Keleti na Szolnok a nebo tam ta spojka zatím ch
Samozřejmě mám trať nahranou a projížděl jsem ji poctivě. Na papír jsem si maloval každou vyhybku, abych se dostal z Keleti do Szobu a do příště to nezapoměl. Ale spojku na trať (myslím 100) do Solnoku jsem nenašel. Dostanu se tam jen z Nyugati. Proto jsem se ptal.
Vím, co myslíš, jednokolejnou spojku, odbočenou z trati na Györ, vedoucí podél ulice Horog na Köbánya-Kispest, kde se sbíhala s tratí vedenou od Zugló.
Ta spojka už ale v reálu neexistuje, koleje jsou vytrhané. Takže to pravděpodobně ani v tomto projektu nebude realizované. Pokud se jezdí z Keleti do Szolnoku v reálu, je to po trati 120a. Ta je dokonce v MSTS zpracovaná v samostatném projektu. F.

Samozřejmě mám trať nahranou a projížděl jsem ji poctivě. Na papír jsem si maloval každou vyhybku, abych se dostal z Keleti do Szobu a do příště to nezapoměl. Ale spojku na trať (myslím 100) do Solnoku jsem nenašel. Dostanu se tam jen z Nyugati. Proto jsem se ptal. Ale jestli Tě to rozlobilo, tak se omlouvám.

Nejde o to že se rozlobím,ale kouknout třeba do editoru úkolů zda tam ta spojka je a nepsat zbytečně bez nějaké kouknutí do msts.jak do editoru úkolů,tak v nějakém jiném programu kde ti to ukáže koleje,viz MSTS Mapper či MSTS Track Viewer

Děkuju Franckovi i KimiRovi za odpověď. Trať 120 mám taky a to že v realu se jezdí z Keleti do Szolnoku po ní, to mě docela překvapilo. Zkusím se nad sebou zamyslet. Tak ještě jednou díky.

mám ji projetou a je hodně dobrá, spousta detailu, dá se dělat velký nákladní provoz, včetně vlaků s povrchového dolu.

Back
Nahoře