Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
,Lord napsal:S tim yousendit je problém, protože dovolí jen určitý blíže nespecifikovaný počet downloadů a potom soubor nemilosrdně smázne, což asi nastalo. Posílal jsem totiž ten trainset takto kolegovi, který ho stahoval několik hodin a poté, co jsem ten odkaz zveřejnil tady, tak mu to po pár desítkách minut spadlo se stejnou hláškou. Takže tímto způsobem to asi nepůjde, leda to stahovat postupně jeden po druhém a na web se mi to taky nevejde, má to 250MB.
zsr napsal:Lorde,
tvoje recenze jsou perfektni prace...
Plně souhlasím s tímto názorem.Větší velikost obrázků mi vyhovuje více,myslím si,že je to pohodlnější při prohlížení.Ale co nato řeknou ti co mají pomalé připojení?
Ž.J.
Také souhlasím s velkými obrázky. Tamty jsem vždycky ani neprohlížel, protože se mi něchtělo klikat a zavíratLord napsal:Já myslím, že je to nikterak nezatíží, těch obrázků s náhledy jsem tam míval tak 18, kdežto velkých obrázků kolem 35, takže rozdíl v rychlosti načítání tam snad takový nebude, když tam teď těch 18 bude taky velkých. Navíc ty velké hodně redukuji, takže mají velikost kolem 70kB.