Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Robo napsal:Z lordovej stránky som si práve stiahol maďarský trainset. Po stiahnutí som bol prekvapený, pretože balík bol uložený s príponou *uha* a nemám poňatia, kde stiahnuť program, ktorý by tento balík vedel otvoriť. Za odpovede ďakujem.

Lord napsal:Zdravíčko, když si otevřete stránky Pampaliniho: http://www.trainsim.cz./ tak najdete odkaz na screenshoty z nového Trainzu 2007. Bude obsahovat pouze německé tratě a trainset, ale když mrknete na screenshoty, tak zjistíte, že trať povede z Německa až do Děčína a bude obsahovat i některé české vlaky. Screenshoty Děčína vypadají zajímavě... No, posuďte sami.
Jinak na Bus Drivera od české firmy SCS Software vyšlo demo. Bohužel je omezeno jednou hodinou hraní a poté je vám nabídnuta koupě přes internet a možnost downloadu. Naštěstí hra nemá v názvu slovo simulátor, protože to bohužel simulátor není, spíš arkáda s autobusem. Kdo hrál kamiónovou hru od té samé firmy 18 wheels of steel, tak je to vlastně to samé, akorát místo trucku je zde bus. Za mých 5 minut jízdy (vysvětlím níže) jsem sithl zjistit toto: bohužel neexistuje zde pohled z kabiny, ovládáte akorát plyn, volant, klakson, dveře (otevírají se), blinkry. Cestující se nehýbou, po zastavení ve stanici (velký zářící obdélník určující, která stanice patří pro můj bus) se natočí kamera na přednastavenou pozici z boku autobusu a vy pouze na ukazateli sledujete počet přibývajících a ubývajících cestujících s tím, že v autobuse se tito cestující zjevují a mizí. Každopádně doporučuji zkusit, nic se tím nezkazí. Hlavně neudělejte stejnou chybu jako já, že odehrajete 5 minut, jste zavoláni na večeři, tak hru zapauzujete a po návratu zjistíte, že vám mezitím vypršel hodinový limit a hrát již nelze. Ani znovu nainstalovat....no nejsem hovado...???
Pravděpodobně si instalace něco šoupla do mého PC a při každé další instalaci si to kontroluje, zda už jsem hrál nebo ne. Možná profíci poradí víc, jak to ošálit a mít možnost znovu vyzkoušet. Zatím jsem viděl tak málo, že tvůrci docílili akorát toho, že mi to dojem ze hry spíš zkazilo.
Lord napsal:Ahoj,
Z-Line používá Xtracks 3.12 a maďarský trainset stáhneš jednoduše na mém webu v sekci Downloads, má to přes 300MB a zapakováno je to prográmkem WinUHA, který je taktéž ke stažení na tom samém místě jako trainset.