Add-ony ze zahraničí - názory, postřehy, recenze

Zdravím, mě by spíš zajímalo, kde by se dala sehnat pravě ta trať S-Bahn Berlín. :D S pozdravem Dan.

s bahn

Tato trať jekomerční a musíš si ji koupit.Viděl jsem ji a je docela ucházejíci.S pozdravem latich

Práve som si stiahol trať Fastov - Kiev. Netuší niekto, aký Global to používa ?D

Robo napsal:
Práve som si stiahol trať Fastov - Kiev. Netuší niekto, aký Global to používa ?D
Mi jela pod xtracks 3.15.....je to docela fajn štreka....i ty další vypadají zajímavě -Malohitovka, Stepanovka a další.....

Mám totiž neelektrifikovanú trať Lesnogorsk, takže teraz by som rád vyskúšal dráty ...

Robo napsal:
Mám totiž neelektrifikovanú trať Lesnogorsk, takže teraz by som rád vyskúšal dráty ...

Robo, Fastov-Kyjev mi beží aj na základnom Globale s Xtracks napr 3.17 alebo 3.18, ten Lesnogorsk ako vypadá? Je to hrateľné?

Lesnogorsk vyzerá celkom fajn, ako typická ruská trať. Len ma trošku sklamalo, že nemôžem vytvárať consisty s 50. vozňami :lol: , ale iba tak 20-30, ale myslím, že sa tam vyblázniš. :)

Môžem sem poprosiť link na download ? Už by som aj ja rád prevetral môj ruský trainset, hlavne dízle.

Mám problém s tratí Fastov - Kiev. Dal jsem tam základní GLOBAL a v hlavním menu nejde na nic kliknout, vše je šedé. Jaký tam má být GLOBAL, kde je možné ho stáhnout? Nebo čím to může být?

LuděkD napsal:
Mám problém s tratí Fastov - Kiev. Dal jsem tam základní GLOBAL a v hlavním menu nejde na nic kliknout, vše je šedé. Jaký tam má být GLOBAL, kde je možné ho stáhnout? Nebo čím to může být?
Není to absencí tras v adr. PATHS?

Robo napsal:
Ja používam global pre trať 183 a všetko ide v pohode.
Tak jsem tam dal Global z této trati. V menu už jde kliknout na Tratě a vlaky. Ale když na to kliknu, tak mě to vyhodí z MSTS. To stejné je i v RE. Trať se načte, zobrazí a hned to spadne.
Vrbam napsal:
Není to absencí tras v adr. PATHS?
V Paths je jeden soubor.

Back
Nahoře