Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mi jela pod xtracks 3.15.....je to docela fajn štreka....i ty další vypadají zajímavě -Malohitovka, Stepanovka a další.....Robo napsal:Práve som si stiahol trať Fastov - Kiev. Netuší niekto, aký Global to používa ?D
Robo napsal:Mám totiž neelektrifikovanú trať Lesnogorsk, takže teraz by som rád vyskúšal dráty ...
Tonik napsal:Ahoj,kdo chcete kouknout na BahnTV tak zde:
http://www.n-joy.cz/go/kategorie/televize.nejnavstevovanejsi/8
tonik
Není to absencí tras v adr. PATHS?LuděkD napsal:Mám problém s tratí Fastov - Kiev. Dal jsem tam základní GLOBAL a v hlavním menu nejde na nic kliknout, vše je šedé. Jaký tam má být GLOBAL, kde je možné ho stáhnout? Nebo čím to může být?
Tak jsem tam dal Global z této trati. V menu už jde kliknout na Tratě a vlaky. Ale když na to kliknu, tak mě to vyhodí z MSTS. To stejné je i v RE. Trať se načte, zobrazí a hned to spadne.Robo napsal:Ja používam global pre trať 183 a všetko ide v pohode.
V Paths je jeden soubor.Vrbam napsal:Není to absencí tras v adr. PATHS?
Koukni jestli ten soubor nemá nějakou špatnou trasu, případně si definuj vlastní.LuděkD napsal:V Paths je jeden soubor.Vrbam napsal:Není to absencí tras v adr. PATHS?