Add-ony ze zahraničí - názory, postřehy, recenze

Vrbam napsal:
LuděkD napsal:
Vrbam napsal:
Není to absencí tras v adr. PATHS?
V Paths je jeden soubor.
Koukni jestli ten soubor nemá nějakou špatnou trasu, případně si definuj vlastní.
Super. Už to jde. Díky za pomoc. Zřejmě to byla špatná trasa. Já jsem tam nechal tu, co tam byla s tratí.
Ještě bych měl otázku? Jak rozjet lokomotivu VL80r ze stránek http://www.trainsim.ru? Mně nejde vůbec rozjet.

Naposled editoval moderátor:
LuděkD napsal:
Ještě bych měl otázku? Jak rozjet lokomotivu VL80r ze stránek http://www.trainsim.ru? Mně nejde vůbec rozjet.
Naštěstí to mají rusáci dobře udělané - stačilo z uvedených stránek stáhnout a nainstalovat 3 instaláky - 1x model s chováním, 1x cab, 1x zvuky a jelo mi to na první šup - nic jsem nikde neměnil, pouze se proklikal na konec.

Ja som zasiahol do chovania len tým, že som si prispôsobil spriahla na 80, inak všetko funguje v poriadku.

Martens napsal:
LuděkD napsal:
Naštěstí to mají rusáci dobře udělané - stačilo z uvedených stránek stáhnout a nainstalovat 3 instaláky - 1x model s chováním, 1x cab, 1x zvuky a jelo mi to na první šup - nic jsem nikde neměnil, pouze se proklikal na konec.
Stáhnul jsem všechny 3 instaláky, nainstaloval, ale lokomotiva nejede.

Martens napsal:
Oni to tak mají vymakané třeba i poláci, škoda jenom že to není kde pořádně provětrat. Taková trať Katowice - Warszawa by nebyla k zahození. :D

LuděkD napsal:
Robo napsal:
Niečo robíš očividne zle ...
Ale co?
Sběrač nahoře, zvolený směr, brzdy (obě) odbržděny? Co zkusit zmáčknout živák (rusáci jej asi nemají - ale to by mohlo souviset s tím, že je před rozjezdem potřeba resetovat monitory.

Minule som začal byť nervózny pri maďarskom V63, že čo nejde, však "všetko" má byť tak, aby to šlo, no a až po 5 minútach zúrenia som stlačil živák a hurá dopredu :lol: .

Martens napsal:
LuděkD napsal:
Robo napsal:
Niečo robíš očividne zle ...
Ale co?
Sběrač nahoře, zvolený směr, brzdy (obě) odbržděny? Co zkusit zmáčknout živák (rusáci jej asi nemají - ale to by mohlo souviset s tím, že je před rozjezdem potřeba resetovat monitory.
Všechno tohle jsem udělal. I živák jsem mačkal. Ale nejede. Dieselová jede normálně.

bob57_cz napsal:
A na jaké trati ji zkoušíš ? Je elektrifikovaná ? Zvedne se sběrač při pohledu zvenčí ?!! Máš napětí, nafoukáno odbrzděno a je ovládání v pořádku ?
? ... Pokud jsi měnil Global, nebude v tom novém správný soubor.iom pro elektriky a tím nejdou el.loko celkově.
Že bych s ní jel na neelektrifikované trati? :D :D :D To jsem opravdu nejel. :wink:

Jacek napsal:
Odbržděny... A kolik ukazuje manometr b. válce? Jestli není na nule, použij rychlobrzdu a znovu odbrzdi
Zkusil jsem to, ale nefunguje to. Ale napětí troleje je na 0. I když zvednu sběrač.

LuděkD napsal:
Jacek napsal:
Odbržděny... A kolik ukazuje manometr b. válce? Jestli není na nule, použij rychlobrzdu a znovu odbrzdi
Zkusil jsem to, ale nefunguje to. Ale napětí troleje je na 0. I když zvednu sběrač.
Tak už napiš co je to za trať,abychom to mohli odzkoušet,takhle je to o ničem. :idea:

Robo napsal:
bob57_cz napsal:
Je elektrifikovaná ?

Predsa nebude blbec a skúšať to na neelektrifikovanej trati. :?

Nehledě na to, že na trať, která není definovaná jako elektrifikovaná by model VL80 vůbec nedostal do nabídky - nebo je to už v MSTS Bin možné?

Možné to je když máš dvě tratě jednu elektrifikovanou a jednu neelektrifikovanou bez aktivit ale máš tam počáteční body (trasy path). Na 1. si dáš el. loko, změníš trať a bink můžeš vyjet. Povedlo se mi to kdysi dávno na Křižany-Borová.

Back
Nahoře