Add-ony ze zahraničí - názory, postřehy, recenze

Taky se mrkni, jestli sis náhodou nepřepsal soubor s nastavením kláves. To by potom tvé přednastavené klávesy nefungovaly a ty bys to mohl mačkat do aleluja. Poznáš to, když se ti při stisku klávesy neukáže dole na obrazovce popis dané klávesy, např. JÍZDA atd. Nebo rovnou mrkni do menu na nastavení kláves.

bob57_cz napsal:
Co je v řádku MaxLineVoltage ( 25000/3000 ) v souboru .trk ? Je tam vůbec něco ? Když není "U", tak to nejede , ikdyž je tam Electrified ( 00000001 ) a dostaneš tam Eloko.
Tak ten řádek tam vůbec není. Je tam pouze ten řádek Electrified ( 00000001 ).
Lord napsal:
Taky se mrkni, jestli sis náhodou nepřepsal soubor s nastavením kláves. To by potom tvé přednastavené klávesy nefungovaly a ty bys to mohl mačkat do aleluja. Poznáš to, když se ti při stisku klávesy neukáže dole na obrazovce popis dané klávesy, např. JÍZDA atd. Nebo rovnou mrkni do menu na nastavení kláves.
S nastavením kláves jsem nic nedělal. Navíc jsem to zkoušel i v kabině pomocí myši. A nic.

To záleží, po čem toužíš, já mám radši dlouhý tratě, takže se mi líbí třeba PT18. Nakonec, tam lze dělat aktivity i pro RE, RB nebo S-bahn, ne jen pro ICE.
Doporučuju kouknout na stránky http://www.bluesky-interactive.com , kde jsou sreenshoty a popisy tratí :wink:

Naposled editoval moderátor:
bob57_cz napsal:
Před znaménkem za linkem je nutno vkládat mezeru !, jinak se znaménko připojí k adrese jako platný znak.
buď vložit mezeru nebo celý odkaz uzavřít nuceně do tagu URL.

Martens napsal:
bob57_cz napsal:
Před znaménkem za linkem je nutno vkládat mezeru !, jinak se znaménko připojí k adrese jako platný znak.
buď vložit mezeru nebo celý odkaz uzavřít nuceně do tagu URL.
Sorry, nevšimnul jsem si toho :eek:
Už jsem to opravil.

Ahoj,
nevite nekdo o free trati z USA, zasazene nekde do Utahu, Necady nebo Idaha? Rad bych poznal nejakou trat v MSTS z mojeho soucasneho bydliste.
dekuji moc.

Ahoj vsichni mam jenom maly dotaz nema nekdo zmapovanou serii trati Denmark 2000.Ja mam starou verzi s oznacenim D,pred par dny se objevila verze G a na jine strance dokonce verze H,tak jsem zblblej a nevim ktera je vlastne novejsi,protoze predchozi verze tedy F se objevila vic nez pred rokem,kdo mi pomuze v me nerozhodnosti bude zlatej diky Petr.

Denmark je jedna z mých nejoblíbenějších tratí. Podle mě je to unikát, ať už rozsahem tratí nebo i náročností na HW. Mám verzi F, tzn. Hamburg - Arhus/Helsingor - Malmö + Gedser/Rodby - Ringsted a Roskilde - Kalunborg. Trať má v sobě i úseky S-tog v okolí Kobenhavn. Verze G obsahuje ještě úsek Lunderskov - Esbjerg, o verzi H nic nevím. No...zlatej asi nejsem :D , ale kdyžtak na http://www.train-sim.org nebo http://www.tog-sim.dk jsou další info, je tam i diskuse. Anebo se zeptej mě, když budeš něco potřebovat :wink:

Ahoj tady jsem zase ja abych to upresnil tak verze H je na strance http://www.oldtimerklubben.dk, pisou tam v zavorce ze je trat rozsirena o usek Langa-Struer,a co vim tak zadnej takovej jsem v G nenasel,napadlo me jestli to neni nejakej mimoradnej update ale pri velikosti 231 MB otom pochybuji to proste dalsi samostatna trat,jinak diky info.Petr.

Hmmm, tak to je divný. Jasně, že to bude instalace celé trati. Ale pokud ten úsek v G nebyl....no, možná je v H prostě celej úsek Arhus - Langaa - Struer. Tenhle úsek už mě nezajímá, takže to stahovat nebudu. Nejlíp uděláš, když si to prostě stáhneš a nainstaluješ :wink:

Stahl jsem si trat CANNES - GRASSE , naistaloval a mam problem.
vubec nevim na jakem globalu to mam rozjet. Francouzsky nerozumim, takze jsem se to v readme nedocetl. Zkousel jsem: global BP, 321+183, UZK 3.18, xtracks3.18, ani jede nejede. fakt uz si nevim rady.
diky

bob57_cz napsal:
Fabio napsal:
vubec nevim na jakem globalu to mam rozjet. Francouzsky nerozumim, takze jsem se to v readme nedocetl. Zkousel jsem: global BP, 321+183, UZK 3.18, xtracks3.18, ani jede nejede. fakt uz si nevim rady.
diky
Určitě bude znát odpověď autor recenze : http://lord-msts.own.cz/cannes-grasse.php
Hehehehe ... ja som si ešte nevšimol, že by niekto z daleké ciziny ( okrem zopár málo slovenských staviteľov ) použil Global BP ... buď používajú default, alebo X-tracks

Jak HeHeHe :(
Takový světem uznávaný systém? Stručný, přehledný, jednoduchý a dá se z něj vytvořit jakékoli kolejiště. Téměř.
Ale jinak souhlas. Také si myslím, že někde v Asii nebudou šířit trať s kolejivem BP. Ale potěšilo by to. :lol:

Fabio napsal:
diky
Jestli mě paměť neklame, používá to pouze xtracks.

Dobry den pane Fabio mam par malich postrehu,jedna se samozdrejme o X trackovou trat,staci nakpirovat nejnovejsi verzi+pokud se nemylim tak Newroads taky a muzete vyrazit,prave na tu druhou utilitku se casto zapomina,vetsina lepe propracovanych trati se bez ni neobejde,to je asi vsechno pro bezproblemove spusteni,na gobal BP nic nespustite,to je specificky global fungujici asi u trech CR nebo SR trati,jinde ve svete ho nepozivaji tim padem neznaji,znaji pouze v tom pripade ze vlastni Zbynkovu trat,pokud se jedna o samotnou trat je to spis prumer,mluvim za sebe jsem holt uz dost narocnej neco jsem se v trainu uz najezdil,pro nekoho to muze byt bomba,co se tyka texturovani chvilema to dost pokulhava hlavne spatně navazujici silnice a casto se opakujici bud stejne nebo preskinovane objekty no holt neni to nase preciznost a cit pro modelovani,jinak neberte me trosku kriticke slova vazne a uzijte si solidni simulaci azuroveho pobrezi,S pozdravem Pegaus.

Back
Nahoře