Add-ony ze zahraničí - názory, postřehy, recenze

Není mezi vámi zde někdo kdo si stáhnul trať Marias Hi-Line (Marias Pass v4) a podařilo se mu ji rozchodit? Bohužel mi to píše při pokusu o rozbalení, že je poškozený archiv. Nové stáhnutí nepomohlo a kontakt na autora jsem nikde nenašel, ani na jeho stránkách.

Tuším včera vyšla 3.aktualizácia maďarského projektu Alföld, doporučujem stiahnuť /cca 450 MB/, je to veľmi kvalitná robota, pribudol úsek Esztergom-Budapest a mnoho ďalších.Pripájam aj dva screeny:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.net/obr10779_Esztergom.jpg
Ostrihom aj s charakteristickou bazilikou.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.net/obr10780_Nyugati.jpg
Budapest Nyugati

Nevím, jestli to dělá jenom mně, ale na té trati Alföld 3 mi nejdou rozjet žádné jiné lokomotivy kromě maďarských lokomotiv. Když tam dám nějakou jinou lokomotivu, napíše mi to "Selhala inicializace manažeru aktivity."
To tak má být, nebo kde je chyba?

LuděkD napsal:
Nevím, jestli to dělá jenom mně, ale na té trati Alföld 3 mi nejdou rozjet žádné jiné lokomotivy kromě maďarských lokomotiv. Když tam dám nějakou jinou lokomotivu, napíše mi to "Selhala inicializace manažeru aktivity."
To tak má být, nebo kde je chyba?
To je chybně ... Mělo by to jít správně bez nějakých dalších problémů hrát s jakoukoliv pojízdnou lokomotivou. (Otestoval jsem snad všechny lokomotivy ČD,ŽSSK,OBB či ICE a vše jelo ..)

Zdravím,nemá někdo trať Auf der Marschbahn nach Westerland,měly by tam být tyto vozy:
DB 218
DB ARkimbz 266 (Ex IR Bistro)
DB Avmz 109
DB Apmz
DB Bimz 264 (Ex IR)
DB Bimdz 268 (Ex IR)
DB Bpmz 294
DB Bpmbdzf 296 (Steuerwagen gesteuert und gezogen)
DB Bpmbz 295
DB Bpmbkz 294
DB Bvmsz 186
DB WRmz 134 a další
Prostě vagony co jezdí na ec 174,175 na ec vlacích do německa a na rychlíku Koperníkusu dnes Euronight.Předem díky Lukáš Mach

KimiR napsal:
bob57_cz napsal:
KimiR napsal:
Zdravím,nemá někdo trať Auf der Marschbahn nach Westerland,měly by tam být tyto vozy:...
A co na to Google ? Zadal jsem cokoliv vyjmenované a vždy našel.
jo ale to je koupi přes amazon,nikde torrent,nebo download
Hmmm, divné, já i Google je našel i na českých stránkách o msts ... a zadarmo bez torrentů.

Zdravim, ja mam zase problem z jineho soudku. At stahnu jakoukoliv trat o ktere tady pisete, tak tan vzdy neco chybí. např: SELHALO NAHRANI S MODELEM napřROAD2LSTRT.S. Aji kdyz jsem si to nasel na jinych tratich a dal do SHAPES tak to stejne nepomohlo. Dík za rady

hrouda napsal:
Zdravim, ja mam zase problem z jineho soudku. At stahnu jakoukoliv trat o ktere tady pisete, tak tan vzdy neco chybí. např: SELHALO NAHRANI S MODELEM napřROAD2LSTRT.S. Aji kdyz jsem si to nasel na jinych tratich a dal do SHAPES tak to stejne nepomohlo. Dík za rady

Nestačí, tomu musíš mít i příslušnou texturu .ace. Přečti si pořádně jaké utility trať vyžaduje Xtracks...........

hrouda napsal:
Tratě, které nevyžadují žádné rozšíření v Global, dnes najdeš v podstatě tady : http://www.pool-magic.net/msts/
Ostatní rozsáhlejší díla vyžadují rozšíření Xtracks ( Y, Z ) případně ještě NewRoads apod.
U downloadů těchto tratí bývá krom samotné trati i přiložen Global či Sound nebo popis, co je potřeba doplnit pro správný běh trati.
Není na závadu si před instalací čehokoliv pročíst návod nebo celý popis na homepage a pak teprve kliknout na stažení.

Naposled editoval moderátor:
bob57_cz napsal:
hrouda napsal:
Tratě, které nevyžadují žádné rozšíření v Global, dnes najdeš v podstatě tady : http://www.pool-magic.net/msts/
Ostatní rozsáhlejší díla vyžadují rozšíření Xtracks ( Y, Z ) případně ještě NewRoads apod.
U downloadů těchto tratí bývá krom samotné trati i přiložen Global či Sound nebo popis, co je potřeba doplnit pro správný běh trati.
Není na závadu si před instalací čehokoliv pročíst návod nebo celý popis na homepage a pak teprve kliknout na stažení.
Díky za vysvetleni ale treba u Alfold 3 Global byl a konkretne tento soubor tam nebyl a chyba se na nej odkazovala. Tak nevim. Bohuzel madarsky neumim.
Jedine trate s kteryma není vubec problem jsou PRO TRAIN a GER. RAILROADS. to clovek nainstaluje a ma tam vse. A jsou ke stazení na torrentech.

Naposled editoval moderátor:
bob57_cz napsal:
.... Není na závadu si před instalací čehokoliv pročíst návod nebo celý popis na homepage a pak teprve kliknout na stažení.
Ono to není až tak jednoznačné. Normální člověk neví a nemůže vědět, že třeba z globalu BP zmizely nedávno dvě textury silnic a to, že mu řada tratí, které doposud úspěšně provozoval pod tímto globalem, chrlí chybová hlášení, přičítá čemukoli, jen ne tomu globalu.

JiříkTK napsal:
bob57_cz napsal:
.... Není na závadu si před instalací čehokoliv pročíst návod nebo celý popis na homepage a pak teprve kliknout na stažení.
Ono to není až tak jednoznačné. Normální člověk neví a nemůže vědět, že třeba z globalu BP zmizely nedávno dvě textury silnic a to, že mu řada tratí, které doposud úspěšně provozoval pod tímto globalem, chrlí chybová hlášení, přičítá čemukoli, jen ne tomu globalu.
Textury silnic nejsou v Global, ale v adresáři trati. Stejně tak jako textury kolejí. V Global je pouze model. (Shapes) Model silnice nezmizel, jen se zůžily polní cesty. Úprava od mistra Jana Švece. Jediný problém může být, pokud někdo model silnice předělaný na polní cestu někdo použil na něco jiného než silnici.

Zbyněk Šemora napsal:
Textury silnic nejsou v Global, ale v adresáři trati. Stejně tak jako textury kolejí. V Global je pouze model. (Shapes) Model silnice nezmizel, jen se zůžily polní cesty. Úprava od mistra Jana Švece. Jediný problém může být, pokud někdo model silnice předělaný na polní cestu někdo použil na něco jiného než silnici.
OK, v globalu je s soubor, který využívá nějaké textury. Když se změní jejich název (v s souboru), tak je problém. Ale ať již si to vysvětluji jakkoliv, faktem je, že když jsem s Dvoukolejkou začítal, tak bylo nutno doplnit do tratě jeden soubor ace, aby fungovala pod globalem BP. Za půl roku to byly tři soubory a v současnosti je jich nutno doplnit pět. A v podobné situaci jsou i další tratě využívající global BP. Viz vlákno tratě Luhačovice.

Zdar ve spolek.. Mám dotaz jezdíte někdo trať Alpensee ? z The-train.de ? stáhnul jsem ji ale zaboha ne ji rozjet... chybí mi některé soubory do Globalu.. Na stránkách jsem dověděl že chce Global Xtrack ale verzi 3.6 ?? Nemůžu tak "starý" global nikde najít..a pod novým -teda 3.18 to nechce jet.. Chybí celkem dost textur.ace .... Poradí někdo ::: PLS!!! Děkuji Upír

Back
Nahoře