Add-ony ze zahraničí - názory, postřehy, recenze

bob57_cz napsal:
kauli napsal:
...,jede to jen v IE a to se ještě nesmí nic jinýho dělat.
Tak tohle mne zajímá coby systémového šťourala. :P:study:

nevím proč to tak je,ale je všeobecně známo že rumunský stránky stojej za h....já jeden díl raru stahoval snad na 5krát.

kauli napsal:
nevím proč to tak je,ale je všeobecně známo že rumunský stránky stojej za h....já jeden díl raru stahoval snad na 5krát.
Hmm, tak k nám na vesnici se ta informace ještě nedonesla, tak nám to fičí normálně.
Nevím, proč se ti nedaří, ale 120MB trati jsem právě na zkoušku stáhnul Operou za 5 minut na jediný zátah z Oradei snadněji než z Kladna či Opavy :D.
Tak jsem ještě zkusil stáhnout souběžně 4part po 50MB a trvalo to necelých 10minut v OperaUSB9 ( mám lajnu slabých 4M ), k tomu surf po stránkách a nic nepadlo, tak nevím, co dělám špatně, že to neshodím :).

bob57_cz napsal:
kauli napsal:
Hmm, tak k nám na vesnici se ta informace ještě nedonesla, tak nám to fičí normálně.
Nevím, proč se ti nedaří, ale 120MB trati jsem právě na zkoušku stáhnul Operou za 5 minut na jediný zátah z Oradei snadněji než z Kladna či Opavy :D.
Tak jsem ještě zkusil stáhnout souběžně 4part po 50MB a trvalo to necelých 10minut v OperaUSB9 ( mám lajnu slabých 4M ), k tomu surf po stránkách a nic nepadlo, tak nevím, co dělám špatně, že to neshodím :).

Bud štastnej,že ti to takhle šlape.asi to u mě bude mezi židlý a pc.nebudu to řešit.chtěl jsem jen pomoc,sory.

kauli napsal:
Bud štastnej,že ti to takhle šlape.asi to u mě bude mezi židlý a pc.nebudu to řešit.chtěl jsem jen pomoc,sory.
To je ale chyba, to by sis měl právě vyřešit.Ty jsi ten, kdo tu asi potřebuje pomoc.;)

bob57_cz napsal:
kauli napsal:
To je ale chyba, to by sis měl právě vyřešit.Ty jsi ten, kdo tu asi potřebuje pomoc.;)

Měl bych to řešit,ale jak?Poradˇ.

Kryton napsal:
Dobrý den. Mám jednu otázku. Existuje nějaká trať pro MSTS, kde je postavena Vídeň?

Tak co moje štouraní po netu pamatuje tak jsem tohle nikde neviděl a ani jsem nic o tom nečetl

kauli napsal:
Kryton napsal:
Dobrý den. Mám jednu otázku. Existuje nějaká trať pro MSTS, kde je postavena Vídeň?

Tak co moje štouraní po netu pamatuje tak jsem tohle nikde neviděl a ani jsem nic o tom nečetl
Najskôr si toho moc nevidel alebo máš krátku pamäť - také trate existujú.
Autorom je SimRudi ( Rudolf Simak ) a postavil ich najmenej dve - Wienerwaldroute a Westbahn

Tax napsal:
kauli napsal:
Kryton napsal:

Najskôr si toho moc nevidel alebo máš krátku pamäť - také trate existujú.
Autorom je SimRudi ( Rudolf Simak ) a postavil ich najmenej dve - Wienerwaldroute a Westbahn
Díky, podívám se na to.

kauli napsal:
bob57_cz napsal:
kauli napsal:
V tvém případě nejspíš format c: na odvšivení systému a pak nainstalovat nový čistý.:)
Nikdo tu nemůžeme tušit, co vše ti na tvém kalkulátoru běží neskrytě i skrytě.
Prověř utilitkami :
appman.exe ( http://cestiny.idnes.cz/pa/appmanagercz.html )
cports.exe ( http://www.nirsoft.net/utils/cports.html )+cz

bob57_cz napsal:
kauli napsal:
bob57_cz napsal:
kauli napsal:
V tvém případě nejspíš format c: na odvšivení systému a pak nainstalovat nový čistý.:)
Nikdo tu nemůžeme tušit, co vše ti na tvém kalkulátoru běží neskrytě i skrytě.
Prověř utilitkami :
appman.exe ( http://cestiny.idnes.cz/pa/appmanagercz.html )
cports.exe ( http://www.nirsoft.net/utils/cports.html )+cz

Bobe díky za radu,ale mám msts na zvláštním os na čistým oddíle,ale mám problémy s poskytovatelem internetu věčně problém s přihlášením nebo již zmíněný případ nestabilního stahování.Nejhorší že v týhle oblasti kde bydlím není nikdo jinej.Nic jinýho mi bokem neběží,pokud to neni teda někde schovaný.Zkusím ty tvoje rady.dík

kauli napsal:
Bobe díky za radu,ale mám msts na zvláštním os na čistým oddíle,ale mám problémy s poskytovatelem internetu věčně problém s přihlášením nebo již zmíněný případ nestabilního stahování.Nejhorší že v týhle oblasti kde bydlím není nikdo jinej.Nic jinýho mi bokem neběží,pokud to neni teda někde schovaný.Zkusím ty tvoje rady.dík
Samostatný OS jen pro MSTS ti mohu jen pochválit, pokud v něm máš síť zakázanou včetně zbytečných služeb. O tom tu přece řeč nebyla.
Problém máš se systémem na internet, ten je třeba prověřit. Tam bude něco shnilého.
Na dálku do toho nevidím a pokud se ti i přerušuje připojení, tak to neopravíme ani pomocí VNC.

V dvojkoľajke bol spomenutá druha svet. vojna...kto si to chce vyskúšať,nech si stiahne trať WWII - The Fatherland...je k tomu trainset,pár aktivít,nejaké modely tankov a pod....funguje s Globalom k tratiam 150,240,183

latich napsal:
Ahoj,mohl by jsi dát odkaz na stránky?Dík.S pozdravem latich

Tu je download trainsetu a niektorých modelov k WWII - The Fatherland http://www.schlachtensee-sued.com/81601.html

Naposled editoval moderátor:
Ahoj,vyšla nová verze tratě Alfold,tentokrát už je to verze 4 a je u toho opravnej patch.Stáhnout si ji můžete zde http://jadro.yofej.hu/downloads.php?cat_id=3 .Lukáš

Vážení přátelé, v pátek jsem si z tohoto odkazu: Freeway GmBH stáhl velice zajímavou trať, která má svoje domovské stránky zde: Ruebelandbahn.
Musím se přiznat, že jsem mimořádně potěšen úrovní zpracování jak samotné trati, tak několika technickými řešeními. Balík ke stahování má velikost cca 600MB a obsahuje .exe soubor s addonem a kratičké info. Po spuštění si nainstalujete Ruebelandbahn do jiného adresáře než MsTS, z kterého si do nové instalace jen si zkopírujete trains.exe a launcher.exe) Díku tomu nebudete mít žádné problémy s nekompatibilním Globalem Ruebelandbahnu. Trať totiž používá zcela jiné než defaultní koleje, ty nové jsou totiž vymodelovány i s náspy. Elektrifikovaná část trati je vybavena trolejí podobně jako Tygyho 090 (jen německy pečlivěji ;) ) Trainset je částečně vytvořen pro tuto trať a částečně upraven z postahovaných modelů z Internetu (obsahuje i můj Sas nebo Kankův Uacns v barvách VTG) . Měl bych výhrady k naladění některých modelů, protože při používání binu je nerozpojíte (spřáhla jsou kratší než obvyklých 30cm) Celý addon má po rozbalení příjemných 1,4 GB.
Na trati jsem zatím ujel jen pár kilometrů, ale jsem velice spokojen. Kromě zcela nového kolejiva a nádherně zpracovaných trolejí jsou v trati i originální objekty (nejen) nádražních budov a slušně zpracovaný terén. Samozřejmostí jest i Trundova vegetace. Pokud jste fandy německé železnice, je pro vás tento addon naprostá nutnost. V trainsetu jsem objevil i velice povedený vagon Fals-z, dokonce ve zbarvení ZSSK. (Pokud autor modelu povolí download, mám již přichystaný skin tohoto vagonu v barvách Českomoravského cementu a OKDD.) Screeny z trati Ruebelandbahn (nikoli moje) jsou k vidění zde popřípadě zde Přeji příjemnou zábavu (hlavně při rozpojování některých vozů :D )

Tento systém kolejiva je použit i úzkorozchodce Jagsttalbahn (je na Schmalspursim.de). Když jsem mi začal rodit v hlavě projekt JZD, uvažoval jsem i o použití tohoto kolejiva. Zamítl jsem to nakonec, jedna věc je efekt, druhá věc je univerzální použitelnost tratě v současných podmínkách. U těch dvou tratí se vytvoří paralelní instalace MSTS. Podle toho, co píše Pikku, tak najednou bychom měli místo jednoho MSTS v počítači tři (původní, s Jagsttalbahn a s Ruebelandbahn). To je podle mne nerozumné, lepší než pro začátečníky neprůhledná instalace by bylo zveřejnit Global s tímto kolejivem pro běžné použití a byli bychom doma.

Back
Nahoře