bob57_cz
Učitel češtiny
Tak tohle mne zajímá coby systémového šťourala.kauli napsal:...,jede to jen v IE a to se ještě nesmí nic jinýho dělat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak tohle mne zajímá coby systémového šťourala.kauli napsal:...,jede to jen v IE a to se ještě nesmí nic jinýho dělat.
bob57_cz napsal:Tak tohle mne zajímá coby systémového šťourala.kauli napsal:...,jede to jen v IE a to se ještě nesmí nic jinýho dělat.:study:
Hmm, tak k nám na vesnici se ta informace ještě nedonesla, tak nám to fičí normálně.kauli napsal:nevím proč to tak je,ale je všeobecně známo že rumunský stránky stojej za h....já jeden díl raru stahoval snad na 5krát.
bob57_cz napsal:Hmm, tak k nám na vesnici se ta informace ještě nedonesla, tak nám to fičí normálně.kauli napsal:nevím proč to tak je,ale je všeobecně známo že rumunský stránky stojej za h....já jeden díl raru stahoval snad na 5krát.
Nevím, proč se ti nedaří, ale 120MB trati jsem právě na zkoušku stáhnul Operou za 5 minut na jediný zátah z Oradei snadněji než z Kladna či Opavy.
Tak jsem ještě zkusil stáhnout souběžně 4part po 50MB a trvalo to necelých 10minut v OperaUSB9 ( mám lajnu slabých 4M ), k tomu surf po stránkách a nic nepadlo, tak nevím, co dělám špatně, že to neshodím.
To je ale chyba, to by sis měl právě vyřešit.Ty jsi ten, kdo tu asi potřebuje pomoc.kauli napsal:Bud štastnej,že ti to takhle šlape.asi to u mě bude mezi židlý a pc.nebudu to řešit.chtěl jsem jen pomoc,sory.
bob57_cz napsal:To je ale chyba, to by sis měl právě vyřešit.Ty jsi ten, kdo tu asi potřebuje pomoc.kauli napsal:Bud štastnej,že ti to takhle šlape.asi to u mě bude mezi židlý a pc.nebudu to řešit.chtěl jsem jen pomoc,sory.![]()
Kryton napsal:Dobrý den. Mám jednu otázku. Existuje nějaká trať pro MSTS, kde je postavena Vídeň?
Najskôr si toho moc nevidel alebo máš krátku pamäť - také trate existujú.kauli napsal:Kryton napsal:Dobrý den. Mám jednu otázku. Existuje nějaká trať pro MSTS, kde je postavena Vídeň?
Tak co moje štouraní po netu pamatuje tak jsem tohle nikde neviděl a ani jsem nic o tom nečetl
Díky, podívám se na to.Tax napsal:Najskôr si toho moc nevidel alebo máš krátku pamäť - také trate existujú.kauli napsal:Kryton napsal:Dobrý den. Mám jednu otázku. Existuje nějaká trať pro MSTS, kde je postavena Vídeň?
Tak co moje štouraní po netu pamatuje tak jsem tohle nikde neviděl a ani jsem nic o tom nečetl
Autorom je SimRudi ( Rudolf Simak ) a postavil ich najmenej dve - Wienerwaldroute a Westbahn
kauli napsal:Bud štastnej,že ti to takhle šlape.asi to u mě bude mezi židlý a pc.nebudu to řešit.chtěl jsem jen pomoc,sory.
bob57_cz napsal:To je ale chyba, to by sis měl právě vyřešit.Ty jsi ten, kdo tu asi potřebuje pomoc.![]()
V tvém případě nejspíš format c: na odvšivení systému a pak nainstalovat nový čistý.kauli napsal:Měl bych to řešit,ale jak?Poradˇ.
bob57_cz napsal:kauli napsal:Bud štastnej,že ti to takhle šlape.asi to u mě bude mezi židlý a pc.nebudu to řešit.chtěl jsem jen pomoc,sory.bob57_cz napsal:To je ale chyba, to by sis měl právě vyřešit.Ty jsi ten, kdo tu asi potřebuje pomoc.
V tvém případě nejspíš format c: na odvšivení systému a pak nainstalovat nový čistý.kauli napsal:Měl bych to řešit,ale jak?Poradˇ.
Nikdo tu nemůžeme tušit, co vše ti na tvém kalkulátoru běží neskrytě i skrytě.
Prověř utilitkami :
appman.exe ( http://cestiny.idnes.cz/pa/appmanagercz.html )
cports.exe ( http://www.nirsoft.net/utils/cports.html )+cz
Samostatný OS jen pro MSTS ti mohu jen pochválit, pokud v něm máš síť zakázanou včetně zbytečných služeb. O tom tu přece řeč nebyla.kauli napsal:Bobe díky za radu,ale mám msts na zvláštním os na čistým oddíle,ale mám problémy s poskytovatelem internetu věčně problém s přihlášením nebo již zmíněný případ nestabilního stahování.Nejhorší že v týhle oblasti kde bydlím není nikdo jinej.Nic jinýho mi bokem neběží,pokud to neni teda někde schovaný.Zkusím ty tvoje rady.dík
latich napsal:Ahoj,mohl by jsi dát odkaz na stránky?Dík.S pozdravem latich