nastavení modelů pro MSTS

Robo napsal:
Práve zápasim s brzdami. Brzdím vlakovou brzdou trebárs na 90%, idem znížiť brzdu na 30%, pričom dúfam, že hodnota brzdenia pri 90% ostáva, ale akonáhle pusuniem brzdič čo i len o jedno percento, mašina odbrzdí a pritom som nedal brzdič do polohy odbrzdiť. Neviete, kde je pes zakopaný ?
To bysme museli napřed vědět , co je to přesně za mašinu - jak má nastavené brzdy v eng a cvf.

Robo napsal:
je to eng z pomaranča. A nedá sa hneď z fachu zistiť, prečo to robí ?
Napsal jsem "přesně" ? Tohle je nicneříkající obecný pojem. Pomeranč není jen jeden !
? = DIR/file.eng !

bob57_cz napsal:
Robo napsal:
Napsal jsem "přesně" ? Tohle je nicneříkající obecný pojem. Pomeranč není jen jeden !
? = DIR/file.eng !

No koľko je už len tých modifikovaných engov ??? Asi dostanem záchvat smiechu ....

je třeba upravit řádek v odstavci Brake_controler:
TrainBrakesControllerGraduatedSelfLapLimitedHoldingStart )
Pokud tam není slovo Holding, tak to při vracení brzdiče "nedrží" a odbržuje to okamžitě - eng toho pomeranče je nepochybně původně z Dash9 nebo GP38

Robo napsal:
bob57_cz napsal:
Robo napsal:
? = DIR/file.eng !

No koľko je už len tých modifikovaných engov ??? Asi dostanem záchvat smiechu ....
Robo zklidni se, ano? V tomhle má Bob pravdu.....Tvoje poslední 2 příspěvky jsou opravdu velmi obecné a zcela laicky položené.....nehledě na to, že ani ty nevíš, kolik variant engů pomeranče se fláká po netu a u uživatelů...nehledě na to, že už existuje i eng na pomeranč s trojcestným kohouotem na přímočinné brzdě....... takže s tím záchvatem smíchu si dej pohov, laskavě......ano?

Jacek napsal:
je třeba upravit řádek v odstavci Brake_controler:
TrainBrakesControllerGraduatedSelfLapLimitedHoldingStart )
Pokud tam není slovo Holding, tak to při vracení brzdiče "nedrží" a odbržuje to okamžitě - eng toho pomeranče je nepochybně původně z Dash9 nebo GP38

vďaka

Martens: však pohoda - klídek 8)

alcapone napsal:
Ahoj

Jaké má být nastavení v con souboru pro Pendolíno, mám tam MaxVelocity ( 61.11111 0.42976 )
NextWagonUID ( 107 )

A stále koukám na zadní kabině přes sklo na vagón, né na trať, viz. obrázek http://karlecj.sweb.cz/Pendolíno/scrgrb0.pcx

Např.:
MaxVelocity ( 63.88889 0.41885 )
NextWagonUID ( 107 )
Durability ( 1.00000 )
Engine (
UiD ( 0 )
EngineData ( cd_681001 cd_680 )
)
Engine (
UiD ( 1 )
EngineData ( cd_683001 cd_680 )
)
Wagon (
WagonData ( cd_081001 cd_680 )
UiD ( 2 )
)
Wagon (
WagonData ( cd_084001 cd_680 )
UiD ( 3 )
)
Wagon (
WagonData ( cd_082001 cd_680 )
UiD ( 4 )
)
Engine (
UiD ( 5 )
EngineData ( cd_684001 cd_680 )
)
Engine (
UiD ( 6 )
EngineData ( cd_682001 cd_680 )
)
)
)

Naposled editoval moderátor:
alcapone napsal:
Ahoj

Jaké má být nastavení v con souboru pro Pendolíno, mám tam MaxVelocity ( 61.11111 0.42976 )
NextWagonUID ( 107 )

A stále koukám na zadní kabině přes sklo na vagón, né na trať, viz. obrázek http://karlecj.sweb.cz/Pendolíno/scrgrb0.pcx

Ten odkaz nefunguje !!!

Naposled editoval moderátor:
Pokud jsem si pořádně přečetl manuál,tak u MSTS Bin 1.6 se nemusí NextWagon UID zvyšovat o 100.Já mám ten con takhle:
SIMISA@@@@@@@@@@JINX0D0t______

Train (
TrainCfg ( 250_pendolino
Serial ( 2 )
MaxVelocity ( 61.11111 0.42976 )
NextWagonUID ( 7 )
Durability ( 1.00000 )
Engine (
UiD ( 0 )
EngineData ( 681001 cd_680 )
)
Wagon (
WagonData ( 683001 cd_680 )
UiD ( 1 )
)
Wagon (
WagonData ( 083001 cd_680 )
UiD ( 2 )
)
Wagon (
WagonData ( 083002 cd_680 )
UiD ( 3 )
)
Wagon (
WagonData ( 083003 cd_680 )
UiD ( 4 )
)
Wagon (
WagonData ( 684001 cd_680 )
UiD ( 5 )
)
Engine (
UiD ( 6 )
EngineData ( 682001 cd_680 )
)
)
)

Ahoj tak jak máš ty ten con, tak jsem ho měl, ale byl tam ten vagón, tak jsem zvednul ten UID o 100 a stále tam je, tak kde mám ještě chybu.

alcapone napsal:
Ahoj tak jak máš ty ten con, tak jsem ho měl, ale byl tam ten vagón, tak jsem zvednul ten UID o 100 a stále tam je, tak kde mám ještě chybu.

Hergot, chlapi pro který MSTS Bin se snažíte toho pinďu upravit? Pokud je to pro 1.6 tak tam žádný NextWagonUID > 100 neplatí, tam musí být 2 cvf: 680.cvf a 680_z.cvf. Žádný 680_rv.cvf, protože má pinďa na mašině jen jednu boudu. A ten soubor 680_z. cvf získáš tím, že přejmenuješ ten 680_rv..cvf. No a tenhle 680_z.cvf normálně přiřadíš té zadní mašině v engu. A nezapomeň tam taky přiřadit zvuky, a upravit světla, aby se přepínaly jak maj.

Nastavení světel pro Mstsbin

Přeskočím od kabin a chtěl bych se zeptat.Upravuje někdo z Vás eng či wag soubory co se týká přepínání světel dle směru jízdy??Nemáte někdo už funkční přepínání světel pro 810??Já jsem se snažil dle návodu a pomocí nahlédnutí do vzorové 363,ale stále někde dělám chybu a nedaří se mi to nastavit.

Back
Nahoře