Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ono už to tu na foru je. Hledat to ale nebudu.Robo napsal:Zdravím, pokusne som začal vkladať do engov pre el. loko funkciu pre druhý zberač a úspešne. Bol by niekto ochotný napísať zoznam polôh zberačov a k tomu príslušnú radu, kde sa aký typ prepínača používa ? Vďaka.
bob57_cz napsal:Ono už to tu na foru je. Hledat to ale nebudu.Robo napsal:Zdravím, pokusne som začal vkladať do engov pre el. loko funkciu pre druhý zberač a úspešne. Bol by niekto ochotný napísať zoznam polôh zberačov a k tomu príslušnú radu, kde sa aký typ prepínača používa ? Vďaka.
Navíc je provázání mezi eng a cvf, takže dát to jen do eng je k ničemu, musí tomu odpovídat i správná definice v cvf a nemáme zatím textury přepínačů se všemi polohami.
NE - cyklo 4 !Robo napsal:Už som to našiel, a ak som tomu správne rozumel, pre radu 363 je vhodný
5 polohový kombinovaný ovládač zberačov s koncovou polohou ? Dík za odpoveď.
No já teda nevím, kvůli novým zvukům jsem si druhý pantograf musel zprovoznit úpravou v engu sám, jinak by zvuky nebyly na žádné vozidlo. Výsledek je asi takový:bob57_cz napsal:...
Navíc je provázání mezi eng a cvf, takže dát to jen do eng je k ničemu, musí tomu odpovídat i správná definice v cvf a nemáme zatím textury přepínačů se všemi polohami.
Právěže to definuje chování. Je rozdíl, jestli dáš do cvf ovladač jen 4 ( 140,141,181,...) nebo 4C ( 123,130,x6y). Přitom v eng jsou pro oba definice shodné.Jacek napsal:... Ale vlastní funkci to nijak neomezuje. ...
Aby jsi věděl,že se převodovka fritovat nedá.Ta první hodnota je tlak oleje a ta druhá jeho maximální možná teplota.Mělo by to být navázáno na monitory,ale jest-li je to opravdu aktivováno,to nevím.Robo napsal:K čomu sú v engu dobré zadané hodnoty teploty olejda ? To druhé bude asi voda. Nie je to opäť nejaká nedokončená myšlienka od tvorcov ?
Takže u vás je Robo rozdíl v tom, že jedním bílým světlem na každém čele jsou u ČD označeny obsazené hnací vozidla, ale při posunu svítí na každém čele 2x bílá? Čelo vlaku už je shodné - tři světla.Robo napsal:Pri posune pozičné biele predné/zadné svetlá do uhlopriečky. Pri jazde čelom dopredu musia byť zapnuté 3 svetlá, čiže pri 750 2x biele pozičné a tlmený reflektor. Takže ak chceš, rovno Ti pošlem Lights pre 750.
Tak ako teraz, akurát sa asi ešte nesvietilo cez deň.Robo napsal:Keď sme pri svetlách. Ako sa svietilo na ŽSR okolo roku 95 ? D
nebulus napsal:Tak ako teraz, akurát sa asi ešte nesvietilo cez deň.Robo napsal:Keď sme pri svetlách. Ako sa svietilo na ŽSR okolo roku 95 ? D