Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tax napsal:Mám možnosť naskenovať, jediný problém je v tom, že skener mám SCSI a karta je ISA, tak si na to musím pripraviť vhodné PC. Je mi ľúto ten skener vyhodiť a kúpiť nový s USB, lebo tie nové väčšinou stoja za hov..o.
Dokonca ti môžem poslať aj fotky hurvínka, ak by z toho niečo naozaj bolo
livi napsal:Miran s Martensem a ostatními spoluautory vytvorili dalsi pilir ceskeho MSTS. Model Hurvinka je fantastický, Dejvovy zvuky, i kdyz jsou z 842, jsou velmi podobne originalu. Dovoluji si vsak upozornit na ponekud nekorektni chovani simulace jizdy vzad: po zarazeni prvniho prevodoveho stupne, aniz bych pridal plyn, vyrazil Hurvinek s raketovym zrychlenim vzad. Jediny mozny zpusob jak ho zastavit bylo vyradit rychlostni stupen a intenzivne brzdit (to je nakonec normalni, ze?!). Blizsim zkoumanim jsem zjistil, ze jednotlive rychlostni stupne pro jizdu vzad maji ruznou "cilovou" rychlost, cim vyssi prevodovy stupen, tim nizsi ustalena rychlost. Jakmile je zarazen kterykoli rychlostni stupen pro jizdu vzad, motor okamzite vybehne do otacek a na volnobeh spadne az po vyrazeni ryhlostniho stupne, bez ohledu na polohu plynu ("A" / "D")
Omlouvam se, ze nenavrhuji konstruktivni reseni, ale porovnavanim s jinymi .eng soubory jsem na nic neprisel, kde by mohl byt zakopany pes, ale do taju nekterych zakouti enginu jsem jeste nepronikl..
Kebarko napsal:Stala sa mi taká podivná vec. Nainštaloval som si model Hurvínka a jeho vagónov BDlm a Blm. Ked s mini jazdím v MSTS tak som si všimol že oba vagóny majú zobrazenú listovú pružinu z jednej nápravy mimo vagóna. Keď sú zapojené vagóny za sebou tak tá listová pružina z jedného vagónu sa nachádza na cca náprave vagónu pred sebou. Na prvý pohľad to ani nieje moc vidieť. Ale keď som rozpojil vagóny tak som s prekvapením pozeral čo to tam je zobrazené mimo vagóna.
Paradoxné je že keď som si tieto modely prezeral v Sview tak tam je zobrazené všetko v poriadku - listové pružiny sú na svojom mieste.
Táto anomália mi vzniká len v MSTS.
Máte niekto podobnú skúsenosť ?