Predlohy pro modely

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Neviem kam to napísať,tak to dám sem,hádam to je k téme.

Nemá tu niekto prosím vás detail bočných okienok s červenými záclonkami na 350tke??? Najlepšie by boli z 350.016.
Vďaka,ak by sa niekto našiel,mail mám dole:)

Duuso,vďaka...No čo s tým? ;)
Názorná ukážka na mojom prvom light skine 350.016.Vlastne načal mi ho kamarát Vlado Mišák,ktorého týmto srdečne pozdravujem .Ja som urobil detailnejšie úpravy.
Farby aby bola ako naozaj,nové vnútro stanovište (šedo/modro)ako majú 350tky,rolety,a nejaké tie farebné úpravy.Začal som sa učiť niečo s tým robiť takže toto ešte nie je žiadne umelecké dielo.Ale očkám mi lahodí :wink:

Naposled editoval moderátor:
No fajn, máme ďalšieho skinára, to je dobré, Vlado sa mi nepriznal, že robí do skinov. :lol: Ak dovolíš poznámku:na tom pluhu a prechodoch farieb skrine by som v nejakom grafickom programe spravil plynulý prechod, napr. rozostrením aby to nevypadalo ako maľované, ináč to neni špatné na začiatok.Neber to ako kritiku ale ako dobrú radu.

Duuso : Dík,veď potrebujem nejako usmerniť čo a ako. :wink:

Ono ďalší moj problém je práca v programoch určených na kreslenie.V Malovaní som spravil celú loko,niečo v imageri,ale neviem sa tam nejako "pohrať s farbami,čo sa týka napr.farebných odtieňov a práve týchto prechodov.V tomto som úplne neznalý.Ale hádam na to nejako prídem :D

Shader napsal:
Duuso : Dík,veď potrebujem nejako usmerniť čo a ako. :wink:

Ono ďalší moj problém je práca v programoch určených na kreslenie.V Malovaní som spravil celú loko,niečo v imageri,ale neviem sa tam nejako "pohrať s farbami,čo sa týka napr.farebných odtieňov a práve týchto prechodov.V tomto som úplne neznalý.Ale hádam na to nejako prídem :D

Vyskúšaj Adobe Photoshop aspoň verz.7...v tom sa dajú urobiť pekné veci

Ja som s Photoshopom 7.0 začínal a používam ho doteraz, ale niekedy siahnem aj po irfane alebo coreli.

Back
Nahoře