G
Guest
Host
Nevite prosim nekdo, kde by se daly sehnat technicke popisy stanovist strojvedouciho na lokomotivach CD (hlavne ovladaciho panelu), ktere by mohly poslouzit jako predlohy pro vytvareni cabview? Moc diky!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A k tomu 726 .506, 726.507 a 726.508 ... a ešte T444.1503 z Kovošrotu Dobšiná ... a ešte a ešte a ešte ...VáclavS napsal:A mohl by někdo vytvořit karkuly 726-505 co je na bývalé Kladnesko-Nučické Dráze
Fotografování - to pochopím....taky nemám prostor na to, abych se honil za Olympiádou nebo Cargo nátěrem.....ale neumím?VáclavS napsal:Já bych ji udělal, ale nemůžu ji vytotografovat a neumím skinovat.
Tax napsal:A k tomu 726 .506, 726.507 a 726.508 ... a ešte T444.1503 z Kovošrotu Dobšiná ... a ešte a ešte a ešte ...VáclavS napsal:A mohl by někdo vytvořit karkuly 726-505 co je na bývalé Kladnesko-Nučické Dráze
Chlapi, skončite už z nárekmi typu urobte to alebo ono ... čo vám bráni, aby ste sa do toho pustili a nezahodili to pri prvom probléme ???
Presne tak, Bob57_cz to velice trefne vystihol. Materiály na plešatú kakulu má viacero modelárov, vrátane mňa ... jenomže nejsou lidi ...bob57_cz napsal:Však to taky nepatřilo tobě, ale rekordnímu staviteli dvou tratí skoro najednou...duuso napsal:Tááááx, prrrrrrrrrr !!!
Ja som dal do "pľacu" iba návrh, modelovať sa zatiaľ nechystám, čochvíľa mi príde do rúk trať a tá mi zožere časť života a popri tom mám haldu materiálov na skinovanie, takže neber to tak že som nejaký krikľúň typu spravte to a hento.Ja len plním to, čo si raz povedal Tax - pamätáš si ? "Nemôžte niekto prosím poskytnúť materiály, fotky, typáky na to a tamto..." Myslím že som nič nepokazil.
Pozor, pokud se nemýlím, tak už tří.......nyní 221bob57_cz napsal:Však to taky nepatřilo tobě, ale rekordnímu staviteli dvou tratí skoro najednou...
Tax napsal:Presne tak, Bob57_cz to velice trefne vystihol. Materiály na plešatú kakulu má viacero modelárov, vrátane mňa ... jenomže nejsou lidi ...bob57_cz napsal:Však to taky nepatřilo tobě, ale rekordnímu staviteli dvou tratí skoro najednou...duuso napsal:Tááááx, prrrrrrrrrr !!!
Ja som dal do "pľacu" iba návrh, modelovať sa zatiaľ nechystám, čochvíľa mi príde do rúk trať a tá mi zožere časť života a popri tom mám haldu materiálov na skinovanie, takže neber to tak že som nejaký krikľúň typu spravte to a hento.Ja len plním to, čo si raz povedal Tax - pamätáš si ? "Nemôžte niekto prosím poskytnúť materiály, fotky, typáky na to a tamto..." Myslím že som nič nepokazil.![]()