Predlohy pro modely

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
G

Guest

Host
Nevite prosim nekdo, kde by se daly sehnat technicke popisy stanovist strojvedouciho na lokomotivach CD (hlavne ovladaciho panelu), ktere by mohly poslouzit jako predlohy pro vytvareni cabview? Moc diky!

Nazdar všetci, nemá niekto prosím Vás kontakty v ZŤS Dubnica nad Váhom ? /Johnz,Kebarko/.Nejde o tunelovanie, len či nemá niekto možnosť prísť k typovým výkresom lok.773, keď nie tak nič.Mohlo by to byť aj v RD Zvolen, tak skoro sa tam nedostanem.Totižto chcel by som sa pokúsiť o nemožné...

Keby som sa moc snažil, možno ten typák niekde vykutrem (jak už chudák neskončil v zbere, niektorí moji rodinní príslušníci sú na toto hroozne aktívny), tak ti ho pošlem, mimoto, typák od 736 by tu niekto zohnať nevedel?

A ešte jedna ... nemá niekto výkres podvozka UIC Y25Rs/Y25Rc? (tie na stvorosovych nakladnych voznoch a.k.a. Eas, Rils a spol. ?

No keď sa Ti bude dať ho zohnať, daj mi vedieť na duuso@pobox.sk ,ináč vopred vďaka.

Na tú 736 sa Ti spýtam.

Dušan Gordík

Naposled editoval moderátor:
No a ešte niečo, neviete náhodou niekto e-mail na Petra Kirillova? /to je ten Rus čo stvoril ČME3/.

Nazdar všetci !

Touto cestou by som chcel osloviť modelárov, ktorí by mali záujem v blízkej alebo ďalekej budúcnosti vymodelovať "karkulku" radu T 444.0/725, že môžem poskytnúť kompletnú fotodokumentáciu - fotky na model ako aj na textúry /725 070 ŽSR/ ako aj technický výkres /v trocha horšej kvalite/.

VáclavS napsal:
A mohl by někdo vytvořit karkuly 726-505 co je na bývalé Kladnesko-Nučické Dráze
A k tomu 726 .506, 726.507 a 726.508 ... a ešte T444.1503 z Kovošrotu Dobšiná ... a ešte a ešte a ešte ...
Chlapi, skončite už z nárekmi typu urobte to alebo ono ... čo vám bráni, aby ste sa do toho pustili a nezahodili to pri prvom probléme ???

VáclavS napsal:
Já bych ji udělal, ale nemůžu ji vytotografovat a neumím skinovat.
Fotografování - to pochopím....taky nemám prostor na to, abych se honil za Olympiádou nebo Cargo nátěrem.....ale neumím?
Tak to je přesně ta odpověď, která tady s prominutím nasere každého....tratě si taky stavět neuměl, nebo si se snad s touto dovedností nrodil? ......Tax taky neuměl modelovat a co už postavil,......kdyby Zbyněk řekl, že tratě stavět neumí a tak Kůty stavět nebude, tak dneska jezdíš na defaultech......

KUA chlapi, alespoň trošililinku snahy by to chtělo......a hlavně při prvním nezdaru to nezabalit a nezačínat nový projekt......

Tax napsal:
VáclavS napsal:
A mohl by někdo vytvořit karkuly 726-505 co je na bývalé Kladnesko-Nučické Dráze
A k tomu 726 .506, 726.507 a 726.508 ... a ešte T444.1503 z Kovošrotu Dobšiná ... a ešte a ešte a ešte ...
Chlapi, skončite už z nárekmi typu urobte to alebo ono ... čo vám bráni, aby ste sa do toho pustili a nezahodili to pri prvom probléme ???

Tááááx, prrrrrrrrrr !!!

Ja som dal do "pľacu" iba návrh, modelovať sa zatiaľ nechystám, čochvíľa mi príde do rúk trať a tá mi zožere časť života a popri tom mám haldu materiálov na skinovanie, takže neber to tak že som nejaký krikľúň typu spravte to a hento.Ja len plním to, čo si raz povedal Tax - pamätáš si ? "Nemôžte niekto prosím poskytnúť materiály, fotky, typáky na to a tamto..." Myslím že som nič nepokazil.

Re: prrrrr

bob57_cz napsal:
duuso napsal:
Tááááx, prrrrrrrrrr !!!

Ja som dal do "pľacu" iba návrh, modelovať sa zatiaľ nechystám, čochvíľa mi príde do rúk trať a tá mi zožere časť života a popri tom mám haldu materiálov na skinovanie, takže neber to tak že som nejaký krikľúň typu spravte to a hento.Ja len plním to, čo si raz povedal Tax - pamätáš si ? "Nemôžte niekto prosím poskytnúť materiály, fotky, typáky na to a tamto..." Myslím že som nič nepokazil.
Však to taky nepatřilo tobě, ale rekordnímu staviteli dvou tratí skoro najednou...
Presne tak, Bob57_cz to velice trefne vystihol. Materiály na plešatú kakulu má viacero modelárov, vrátane mňa ... jenomže nejsou lidi ... :wink:

Re: prrrrr

Tax napsal:
bob57_cz napsal:
duuso napsal:
Tááááx, prrrrrrrrrr !!!

Však to taky nepatřilo tobě, ale rekordnímu staviteli dvou tratí skoro najednou...
Presne tak, Bob57_cz to velice trefne vystihol. Materiály na plešatú kakulu má viacero modelárov, vrátane mňa ... jenomže nejsou lidi ... :wink:

OK, beriem späť, tak iba toľko

Back
Nahoře