Trať ČD 140 Sokolovsko

Petr Šimral napsal:
A už jsem zase o kousek dál. Přibyla trať Tršnice - Luby u Chebu a právě teď je dokončeno Perštejn - Klášterec - Kadaň (Prunéřov) a pojedu zítra (dnes) dále do Chomutova a na Vejprty a do Hory Svatého Šebestiána.

Ses do toho nějak obul ne :D :?: ALe jinak super.

Chomutovem jsem jen proletěl, musel jsem se přeci jen trošku rozjet na dlouhá stoupání 20 promil na veprtské a využiv náběhu do stoupání, skončil jsem až v Křímově. Zítra (dnes) to dojedu asi do Reitzenheimu i do Barensteinu a pak budu několik dní načítat GPS polohy. Teď už to bude zajímavější, protože přijde na řadu šachta, napřed vlečky jako je Dasnice - Habartov. Citice - Přátelství/Rychnov, pak načtu důlní dráhy úzké západ, úzké Družba, normální východ a přijde na řadu i DNT.
To by mohlo být do konce ledna a pak se pojedu od 15.2. z toho léčit do lázní. A jemně tam povídali, že noťas bych na ty tři týdny měl nechat doma . Nevím, nevím , zda jsem toho schopen.

Naposled editoval moderátor:
Petr Šimral napsal:
Chomutovem jsem jen proletěl, musel jsem se přeci jen trošku rozjet na dlouhá stoupání 20 promil na veprtské a využiv náběhu do stoupání, skončil jsem až v Křímově. Zítra (dnes) to dojedu asi do Reitzenheimu i do Barensteinu a pak budu několik dní načítat GPS polohy. Teď už to bude zajímavější, protože přijde na řadu šachta, napřed vlečky jako je Dasnice - Habartov. Citice - Přátelství/Rychnov, pak načtu důlní dráhy úzké západ, úzké Družba, normální východ a přijde na řadu i DNT.
To by mohlo být do konce ledna a pak se pojedu od 15.2. z toho léčit do lázní. A jemně tam povídali, že noťas bych na ty tři týdny měl nechat doma . Nevím, nevím , zda jsem toho schopen.
Ty jsi se dobře rozjel :lol:

Petr Šimral napsal:
No Petře,záleží na ošetřujícím lékaři,já bych to určitě nebydržel.Zkus se s ním domluvit,že i během pobytu v lázních musíš vyřizovat korespondenci,řídit firmu či něco takového.On by si lékař určitě nevzal na triko krach tvé firmy,nebo jo? :twisted:

Tak jsem si zkusil udělat kousek 140 a bylo to peklo.Si radši počkám na tvou která bude 100% na lepší úrovni :wink:

Na tu mou si ještě nějaký čas počkáš. Teď jsem zrovna tři dny nepostavil ani kolejničku, protože dobrák, který postavil trať 032 udělal tak kvalitně odinstalační program, že jsem si smazal komplet MSTS. A teď bádám a bádám, jak to dát zpátky do kupy

Petr Šimral napsal:
Na tu mou si ještě nějaký čas počkáš. Teď jsem zrovna tři dny nepostavil ani kolejničku, protože dobrák, který postavil trať 032 udělal tak kvalitně odinstalační program, že jsem si smazal komplet MSTS. A teď bádám a bádám, jak to dát zpátky do kupy
032 mám taky a odinstalace byla vždy v pohodě.Ale to jsem měl jen defaultní MSTS,bez Binu.Jest-li to není právě tím Binem,který modifikuje dost souborů a ty staré trati pak mohou vyvádět psí kusy... :wink:

A je to stejně prd platné. Zbyňkovo globál tam mám, ale stejně jdou načíst jen defaultní tratě. Ani Luhačovice, ani BP a ani moje nejdou spustit. Ukážou se v nabídce a po jejich pokusu o spuštění odcházejí k Billovi.

Tak už to jde, ale místo zelené placky mám "nic". Koleje visí ve vzduchu. Nevíte, jak se jmenuje soubor vyrábějící zelenou placku?

Petr Šimral napsal:
Tak už to jde, ale místo zelené placky mám "nic". Koleje visí ve vzduchu. Nevíte, jak se jmenuje soubor vyrábějící zelenou placku?
Terrain.ace.
Petře, já jsem až do 2.1. na simkartě, takže Ti nic poslat nemohu.

Ten Global není komplet. Potřebuješ kopii originálu a do ní přidat nástavbu BP, a ještě tsection.dat 171718, který je v archivu zabalen mimo Global.Navíc oproti originálu jsou změněné i návěstní scripty, ty stáhneš u Jirky Poláka a soundcfg.dat vložíš z binu.

Už mi to jde, ale pořád nenalézám zelenou placku. V ostatních tratích jí mám.

PS: Návěstní scripty mě vůbec netrápí, nemám tam jediné návěstidlo.

Terrain.ace.
Petře, já jsem až do 2.1. na simkartě, takže Ti nic poslat nemohu.

To sem si říkal a ten tam mám :eek:

Tak upřesnění: ono to nezobrazuje mřížku, na které je terén uložen. V RouteGeo je vše normální a DEMEX neukazuje červené čtverce.

Petr Šimral napsal:
Tak upřesnění: ono to nezobrazuje mřížku, na které je terén uložen. V RouteGeo je vše normální a DEMEX neukazuje červené čtverce.
Petře, poslal jsem Ti TD z Tvé trati. Jestli Ti náhodou nechybí tento. Taky to má za následek, že máš jen koleje v bílém prostoru

TD byly v pořádku. Sežralo to v Tilesech všechny *.raw soubory. Takže jsem načetl starou placku, teď jsem jí dogeneroval do správných tratích a právě teď to mám konečně celé načtené v pořádku. Trvalo mi to od 10ti ráno, takže s přestávkami 12 hodin přemýšlení, co s tím. A pak použijte odinstalační program

Back
Nahoře