Petr Šimral
Posunovač
Tak daleko v úvahách zdaleka nejsem. Ale na základě této zkušenosti budu nad tím hodně přemýšlet.
PŠ
PŠ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Krokodýl.....nebulus napsal:Ja sa práve naopak teším na tie bane a šachty. Možno by som aj prispel aj nejakým modelom.
Skôr som myslel na nejakú budovu šachty...alebo haldu uhlia. Krokodýla sa bojímMartens napsal:Krokodýl.....nebulus napsal:Ja sa práve naopak teším na tie bane a šachty. Možno by som aj prispel aj nejakým modelom.
Já chci také haldu uhlí nebo i něčeho jiného. Například do Mohelnice jsem dal kvůli haldám fabriku, která tam není.nebulus napsal:Skôr som myslel na nejakú budovu šachty...alebo haldu uhlia. Krokodýla sa bojímMartens napsal:Krokodýl.....nebulus napsal:Ja sa práve naopak teším na tie bane a šachty. Možno by som aj prispel aj nejakým modelom..
To je docela hustý...Petr Šimral napsal:Dokončil jsem normálněrozchodný kolejový systém Sokolovské uhelné vycházející ze stanice Nové Sedlo.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://simral.me.cz/CR5_c.JPG
PŠ