Trať ČD 140 Sokolovsko

Tak něco veselejšího:
Jsou dostavěny všechny krušnohorské lokálky, které jsem postavit chtěl, tedy už i Chomutov - Vejprty - Barenstein a Křímov - Hora sv. Šebestiána - Reitzeithein.
A teď jdu načítat GPS polohy pro další tratě, abych se mohl hýbat dál.

Takže po týdnu další informace:
jsou načteny GPS polohy pro všechny tratě, které na území ČR chci postavit.
Reálně vznikla vlečka Dasnice - Dukla u Habartova, celá stanice Citice a z ní vycházející vlečkový systém o dvou trianglech a více jak stovce výhybek.
Další bude sokolovská chemička, ta snad padne zítra (dnes) a začnu řádit na normálněrochodné šachtě v Novém Sedle. To za den nebude, má to přes stovku kilometrů.

Zdravím.

Tak sokolovská Chemička už je taky hotová a z Nového Sedla vznikla nakládací stanice Družba, vlečka sklárny a tratě z Nového Sedla do Vintířova, z Chodova do Vintířova a propojení uhelné koleje z Vintířova k nakládací stanici Družba. Takže kdyby to MSTS umožňoval, tak můžeme jezdit dokolečka.

Naposled editoval moderátor:
A co se děje dál?
Buduji normálněrozchodnou šachtu vycházející ze stanice Nové Sedlo. Schází zatím koleje v několika řezech v lomu Družba, kde jsou taky dvě tratě do kolečka. Dále schází nádraží Palivového kombinátu Vřesová a kolejiště údržby ve Vintířově. Jakmile toto dodělám, přesunu se na úzkokolejný systém šachty.

Trošku jsem si pohrál, kolečko D40 funguje (ukončil jsem ho v odvratovém šturcu), vrchní kolečko odělám taky nějak tak. A ještě musím vymyslet kolečko z Nového Sedla přes NS Družba kolem depa přes V1 zpátky do Nového Sedla. Tam to úspěšně tuhne už při postavení výměny na NS ze šturcu na uhelnou kolej. Obráceně to jde.

Pěkné.Nejvíce mě zaujalo důlní území,ale to neni nic pro mě.

Ja sa práve naopak teším na tie bane a šachty. Možno by som aj prispel aj nejakým modelom.

Ten velkej trojúhelník na té první mapě je Cheb - Mariánské Lázně - Karlovy Vary bych řekl :) ! Nebo se pletu? :eek: :)

Martens napsal:
nebulus napsal:
Ja sa práve naopak teším na tie bane a šachty. Možno by som aj prispel aj nejakým modelom.
Krokodýl.....
Skôr som myslel na nejakú budovu šachty...alebo haldu uhlia. Krokodýla sa bojím :eek: .

Krokodýla se neboj. Až bude pěkně, tak udělám fotky a on už se s tím Jarda Skůra nějak popere.

Jinak FL - Cheb a chebské nádraží tam ještě není. Přes Cheb vede zatím pouze dvojkolejný průjezd.

nebulus napsal:
Martens napsal:
nebulus napsal:
Krokodýl.....
Skôr som myslel na nejakú budovu šachty...alebo haldu uhlia. Krokodýla sa bojím :eek: .
Já chci také haldu uhlí nebo i něčeho jiného. Například do Mohelnice jsem dal kvůli haldám fabriku, která tam není. :lol:

Back
Nahoře