Já? Já tam dám ty komíny, když mi je někdo vyrobí
Uznej, pořádek je pro blbce, my inteligenti vyžadujeme chaos.
Stejně mám pocit, že ty aktivity budeme muset vyrobit my dva. Představuj si to:
nastoupíš si to ve Svatavě třeba na 128 uhelnou loženou, pojedeš přes M3, M4, M16 a S3 (úvrať) a S1 na Jižní výklopník (ten jsem viděl v roce 1992 už jako ruinu), tam budeš čekat, než drtič (traffic) rozmlátí uhlí z vlaku před tebou (ten drtič byla zajímavá potvora, vzhledově připomínal kolesový parník se sběračem ), zasuneš, vysypeš, přes S3, M16 a M4 si sjedeš nasypat na Lidice (to v roce 1992 už byla taky ruina), odsuneš se na M3 a vysypeš na Medardu (ten padl někdy v roce 1995?), dojedeš nasypat na J9 (bylo vyhlášené smogové nebezpečí, ETI musí spalovat málosirnaté uhlí) a protože mezitím spáchali banko na M3/M4, pojedeš z J9 přes M25, M17, M7 na M2 kolem Anežky do kopce na D5, dále D1 a kolem Bukovan na D9 (ta stanice nad Citickým nádražím) a na severní výklopník. Z výklopníku zpět přes D9 na Lidice, na M3 pro Medard a tam to necháš a jdeš domů
A skrývka?
Přebereš si mašinku v dílně, Lv si sjedeš do nových dílen ve Svatavskejch, počkáš si, až ti vozy Bn50 doveze k zapřažení z haly údržby, vyrazíš z dílen, z M2 fičíš přímo M7, M9 (M9 jsem si vůbec nepamatoval, na ten tvůj zoufalý plánek jsem docela zíral, jsem si říkal, že ta pláň je nějaká podezřelá) a naložit na Marii. Z Marie přes M9 a M7 na M17 vyložit na Boučské výsypce, vyfičet do Medardu na M11 přes M7, M2 a M1 na M11, naložit a vzít si to třeba na výsypku Chlum (ať je nějaká sranda) po M11, D6, D5, D1, D2, zbuchnout zpátky do Medardu na M11 a udělat si výlet na budoucí koupaliště do lomu Michal přes M11, M1 (úvrať) , M2, M3, M4, M16, S3, S4 a S5. A z Michalu třeba na Marii a z Marie třeba na Lítov a domů spinkat. Akorát pokud bychom chtěli toto doplnit i skutečným trafikem, tak asi takový počítač ještě nemá ani NASA s PENTAGONEM dohromady. Kolik toho bylo v provozu? 60 skrývkových a 20 uhelných souprav v každé směně? A cca 30 údržbových?
PŠ