Trať ČD 140 Sokolovsko

Tak se smyčkama bude ještě veselo. Tuhne mi to i tam, kde bych to nečekal.
Asi budu muset na odbočky naházet odvraty po drážním způsobu.
Petr

Naposled editoval moderátor:
Jo.tak na tohle se hodně těšim.Doufám,že to bude ve finální verzi i se vším všudy.Už se těšim,jak ru budu dělat aktivitky...

Práce na úzké jsem zatím ukončil. Došly mi informace a nové získám až po mém návratu z lázní. Takže úzkokolejky jsou zpojízdněné, ale chybí koleje na výsypky a řezy v lomech Medard, Libík a Boden a na výsypce Chlum.
Místo toho jsem dnes dotvořil Cheb osobní nádraží a tratě Cheb - Schirnding st.hr. a Cheb - Františkovy Lázně.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://simral.me.cz/CR5_j.JPG
Petr

teda jedeš jako drak, ať Ti to takhle dlouho vydrží, protože podle tvých průběžných info ze stavby to bude bomba !!!

Dotaz

Pro první stavbu uvažuji o lokálce Kyselka - Karlovy Vary, která se měla kdysi stavět. Než začnu něco tvořit, chci se zeptat, zda náhodou nebude v projektu 140 začleněna nebo ji někdo už nemá postavenou.

Trať do Kyselky je postavena, ale než vyleze na světlo světa, tak v Ohři pod silničně železničním mostem v Kyselce proteče ještě hodně vody.

Jestli chcete na něčem začít, je to nenáročná trať v krásné krajině, údolí Ohře s mostem přes řeku v Kyselce je nádherné, kulisa bývalých lázní taktéž.
Doporučuji.

Petr Šimral

Zdravím. Chystáte i úsek této tratě z Chomutova do Mostu? Byl bych moc vděčný. Rád bych si totiž zajel cestu, kudy jezdím za otcem Most - Loket.

BJHawk napsal:
Zdravím. Chystáte i úsek této tratě z Chomutova do Mostu? Byl bych moc vděčný. Rád bych si totiž zajel cestu, kudy jezdím za otcem Most - Loket.
Z Chomutova do Mostu je přece jiná trať, ne? :wink:

:cry: Těch cca 26 km navíc by snad nikoho nezabila. :cry: Rád se nabídnu a nafotím Mostecké nádraží ze všech čtyř světových stran :cry: S Hněvínem to bude horší. :cry:

BJHawk napsal:
Tak jsem hledal, a jediný, co jsem našel je rozastavěná, dluho neupdatovaná trať. viz. zde
Pavel14 napsal:
nevíte někdo jak to vipadá s touto tratí?dlouho se ni nepsalo.
Připusťte chlapci, že autor tratě Petr Šmiral je docela zaneprázdněn svými povinnostmi a funkcemi a tudíž zřejmě na to, aby věnoval dostavbě trati nějakou tu další stovku hodin, nemá čas. Nebude to první případ ani poslední.
Pavle14, měl bych pro Tebe návrh. Co kdyby ses s ním spojil, domluvil se a místo toho pokládání kilometrů v rovině mezi Plzní a Prahou se pokusil toto rozdělané dílo dokončit. To by byla jiná škola. Nelze nic zkazit, buď se to povede, nebo ne.
Jinak na přestavbu čeká ještě jedna z prvních českých tratí - Lokálka (Hradec-Solnice) od Pavla Vlčka. Svolení autora u této tratě máme. Ale nikomu se do toho také nechce. A byla by z ní krásná úzkorozchodla.

RE:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda by jste mě nemohl poslat trat 140 ? Byl bych vám více než vděčný.Zkoušel jsem se obrátit na K Report na autora tratě ale nikdo neodpovídá tak zkoušim vás jako jedinou a poslední možnost budu opravdu více než vděčen. Kdyby jste se rozhodl trat poslat tak můžete bud na ICQ 294785233 nebo na vstros@seznam.cz nebo budu vděčný za funkční odkaz nebo na někoho jiného kdo by mě pomohl :(;)

Zajímalo by mě co je na trati 140 tak extra že to nikdo nechce poslat nebo všichni dělají mrtvý brouky
S tím už mě někdo poradí rozjel jsem tratě 180,283 a 090 můžem se dohodnout tak že mě to pošleš a když mě nepujde tak se zavazuju že vás stím nebudu obtěžovat co vy na to ?

Klídes napsal:
Zajímalo by mě co je na trati 140 tak extra že to nikdo nechce poslat nebo všichni dělají mrtvý brouky
S tím už mě někdo poradí rozjel jsem tratě 180,283 a 090 můžem se dohodnout tak že mě to pošleš a když mě nepujde tak se zavazuju že vás stím nebudu obtěžovat co vy na to ?
No, to, co mám já, má 27 MB a je to značně nedodělané.

A pokud by o tuto trať měl ještě některý z mrtvých brouků zájem, tak mi dejte vědět, ráno to odešlu přes úschovnu.

Tak trat 140 mě funguje ale chtělo by to všechny upgrady mám jen jeden a hodily by se nějaké aktivity jestli existují byl bych vděčný za poslání to je poslední co bych tu od vás chtěl prosím pošlete mě to a já vám dám pokoj díky moc vstros@seznam.cz

Back
Nahoře