Trať Liptov (Ružomberok - Východná a ďalej)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna JOHNZ
  • Datum začátku Datum začátku

Stojí trať Liptov za stiahnutie?

• Áno

Hlasů: 0 0.0%
  • Nie

Hlasů: 0 0.0%

• Hlasovalo členů
    0
Stav
nelze přidat další příspěvky.
No na tej trati je obstojná akurát tak krajina,lepšie povedané krajina je tip-top len dĺžky koľají a osadenie tých prečudesných návestidiel je veľký nedostatok,ale to som už autorovi písal,takže neviem...

aj ja som mu pisal, podakoval za upozornenie a povedal, ze pokracuje vo vystavbe. snad bude ta trat Ba-Poprad lepsia :!:

Trať Liptov a moje dojmy

Než jsem si stáhl trať Liptov, přečetl jsem si tzv. Antirecenzi a považoval jsem ji za krutou. Po aktivaci tratě jsem bohužel zjistil, že asi tolik nepřeháněla. Svého času jsem tudy častu jezdil a tak mi krajina připadá daleko lepší než "kolejiště". Jakoby vše bylo min. o třetinu kratší, staniční koleje jsou velmi zjednodušené, chybí kříže na zhlaví, semafory, apod. Některé oblouky na trati jsou nelogické a zdá se mi, že vznikly jenom proto, aby to pasovalo do sebe. Dodané aktivity nefungovaly.
Osobně jsem očekával víc.

Okolie trate je naozaj celkom realisticke, skoda ze si autor nedal viac namahy s realnostou samotnej trate. To by potom bola fakt dobra trat. Takto je z toho taka polofikcia, po ktorej sa clovek prevezie hore, dolu a viackrat si to uz nespusti.

ale ved budme realisti. Včera som tade išiel a niektoré zátačky tam vôbec neboli a ak boli, tak boli o dosť ostrejšie ( alebo s väčším polomerom ). Ak By to bola fiktívna trať, tak poviem, že lepšia trať neexsistuje. Ale toto nesedí ani len výhybkami a traťou vôbec....

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře