Úspěchy při plnění aktivit

Stav
nelze přidat další příspěvky.

poison

Pomocník strojvedoucího
Zajímalo by mě kdo z vás si jak vede při plnění aktivit.Třeba u BEM1 jak jste na tom v Letovicích,Svitavách apod. i v jiných aktivitách.

Do poslední aktualizace jsem projel skoro všechny activity bez závažnějších problému, jenom mě to napsalo občas nějakou hlášku a hlevně jsem přijížděl pozdě, protože jsem dodržoval rychlost, ale nikdy nespadlo. A to jsem zatim nepoužil Conbuilder na opravu, teprve po instalaci 24 aktualizace začali závažnější problémy, takže až budu mít vólno, tak se na to vrhnu.

Zachrana nakladaku

Chci jen tak neco napsat k me aktivite "Zachrana nakladaku". Nebombardujte prosim Zbynka e-mailama, ze vam to nejede. Mohu vas ujistit, ze me vse klape na 100%. Jinak bych to nenechaval zverejnit. A to to nehraju zrovna na nejakym extra vykonym pocitaci. Takze pokud mate vsechny aktualizace a pokud mozno aktualni Trainset, musi to jet.

Re: Zachrana nakladaku

Miloš Stloukal napsal:
Chci jen tak neco napsat k me aktivite "Zachrana nakladaku". Nebombardujte prosim Zbynka e-mailama, ze vam to nejede. Mohu vas ujistit, ze me vse klape na 100%. Jinak bych to nenechaval zverejnit. A to to nehraju zrovna na nejakym extra vykonym pocitaci. Takze pokud mate vsechny aktualizace a pokud mozno aktualni Trainset, musi to jet.
Me se sice aktivita kousla pred Brnem, ale vinu prikladam kompu a vlastnimu MSTS. Jinak je to velmi hezka aktivita :)

Chtel bych se zeptat ke Slovenske strele. Nejak jsem se zaseknul v Modricich pri odstavovani poskozeneho ARpeer. Vuz prestavim na kolej pred budovou, vyjedu opet na zhlavi, abych se vratil zpet na vlak, ale pred mym vlakem stoji modra zehlicka? To je ucel? Jak ji odtamtud dostat? btw: Nechtelo by to v teto aktivite trochu pridat nejaky provoz? Z Usti do Modric jsem nepotkal jediny protijedouci vlak :?

Zachrana nakladaku

Nicku, pokud se ti to kouslo pred Brnem, tak bych doporucoval v Editoru ukolu z Brna hlavniho oddelat treba nejaky "mrtvy" consist. Je nich tam celkem dost. Ale pokud to mas ulozene nekde v Zidenicich, tak by to po naslednem nahrani melo stacit a Brnem projedes bez problemu. Hlavne ukladat a dodrzovat rychlost. Pokud jedes poctive, potkas v Herspicich 850050, krasne tam na tebe vykoukne z lokalky... :) A taky dik za pochvalu k aktivite, me se taky dost libi... Zatim.

Mě se to taky kouslo před Brnem a pak když jsem to znovu načet tak jsem v Brně jih začal klikat na chybný soubory,když jsem to odskákal tak v Modřičích znova hlášky o chybných souborech,přitom mám aktuální CD.Nevím čím to můze být.V EXPLORE ROUTE jedu z Brna v poho.Jinak aktivita je super skvělej závod až na tu pomalou v Babicích.

Zachrana nakladaku

Nevim, takovy problem jsem jeste nemel. Nicmene zkus si to o volnem case zahrat znovu a treba to pojede bez potizi. Vazne nevim, pac jsem se s chybnymi hlaskami na trati nesetkal. No a ta pomala jizda v Bilovicich je z duvodu, ze pokud vyjedes z Adamova hned na zelenou a jedes spravnou rychlosti, tak i presto te hned ten autonaklad predjede. Ale pri dodrzovani rychlosti ho jeste pred Babicema zmaknes a on se ti bude lepit na posledni vuz tveho nakladaku. Takze jsi ho temer predjel a dodrzovanim rychlosti se mu stale a stale vzdalujes. Ale najednou v Bilovicich pomala jizda, cele to projedes 30km/h a ten naklad kteremu jsi odjizdel, tak te pulkou soupravy opet v Bilovicich predjede. A spolecne (temer) vjizdite do Malomeric kde se od sebe vzdalujete. Takze pro ty, kteri jedou z nakladem z Adamova umyslne soubezne, se ani nedivim, ze jim ta pomala jizda vadi. Ale lepsi je stale dodrzovat rychlost na maximum. U novohradskych tunelu se krasne jede na vystrahu apod. Hlavne ukladat! :!:

Poštovní expres : Zdravím, při strojové jízdě z ČT do Ústí nad Orlicí mi u Dlouhé třebové zmizí textury terénu......co myslíte, je to tou rovnoběžkou nebo mi zmizela nějaká aktualizace?.

Podařilo se vám někomu v aktivitě EC 79 CSARDAS doject na pomyslné přípřeži do Hodonína včas?Mě schází 2 minuty ty také v Břeclavi a v Kútech už 3,5. :lol:

Podařilo se někomu dokončit úspěšně aktivitu TN_R877? Já skončil buď na červený u třicítky na vjezdu do Brna nebo po stisknutí TAB, a následném povoleném průjezdu, čelním nárazem na brněnském nádraží do stojící soupravy :D Můžu poslat obrázky :roll:

R877 jsem dokončil bez problémů, ale upravenou dle p.Šemory - je trochu očesaná. Pouze nejde dokončit R976, protože v Ústí nad O. není umístěn consist.

R877 se mi taky nepovedlo dokončit, 2.16km před stanicí Česká Třebová kousek před semaforem pád MTS...i po několika pokusech se mi nedaří tento úsek projet...

Tak jsem nedokoncil po nekolika padech Msts jsem skoncil na vyjezdu z posledniho tunelu pred Brnem.Ale jinak super.

Laborec: Tak jsem to prubnul na notebooku PIII na 800 MHz......dojel jsem až do Dlouhé Třebové, kde jsem to já ..... neuložil a pád MSTS byl neudržitelný.....na to že to byla PIII, tak to jelo celkem slušně v rámci možností......

akorát malinkatá chybička na kráse.....ta posunující záloha v Pardubicích při čekání na BOhemii kolem proletěla jako rychlík, který tu nestaví......a to šlo ještě o sunutou soupravu.....možná by stálo za to snížit výkon servisu-jestli je to ono....a k realitě to vůbec nemá daleko

Ale jinak .......super.....

poison napsal:
Tak jsem nedokoncil po nekolika padech Msts jsem skoncil na vyjezdu z posledniho tunelu pred Brnem.Ale jinak super.

Tam mě to padlo taky a pak ještě za Brnem-Židenicema...

Musím se s vámi podělit o další zážitek. Tentokrát v aktivitě Pendolino. Včera jsem na vlastní oči viděl, jak ovlivňuje traťové systémy. Měl jsem zastavit na vjezdu do Břeclavi na stopce. Ale nějak se mi zasekla brzda, takže souprava vůbec nebrzdila. Už jsem byl tak blízko semaforu, že nemělo smysl strhnout záchrannou brzdu, tak jsem jako poslední naději stiskl TAB, jestli náhodou nedostanu povolení k průjezdu. NEDOSTAL jsem ho. To už jsem míjel semafor a čekal na ukončení aktivity z důvodu průjezdu na červenou. K mému velkému úžasu se to nestalo!!! Souprava v pohodě projela. Bohužel nedojela daleko. Cestu mi zkřížil odjíždějící vlak směr Kúty. Náraz byl nevyhnutelný. Musím ale uznat, že jsem ho rozpůlil pěkně. :D

Co dodat - firma ALSTOM má ještě hodně práce... Nebo že by reálné Pendolino používalo software od Microsoftu???

Michal napsal:
Musím se s vámi podělit o další zážitek. Tentokrát v aktivitě Pendolino. Včera jsem na vlastní oči viděl, jak ovlivňuje traťové systémy. Měl jsem zastavit na vjezdu do Břeclavi na stopce. Ale nějak se mi zasekla brzda, takže souprava vůbec nebrzdila. Už jsem byl tak blízko semaforu, že nemělo smysl strhnout záchrannou brzdu, tak jsem jako poslední naději stiskl TAB, jestli náhodou nedostanu povolení k průjezdu. NEDOSTAL jsem ho. To už jsem míjel semafor a čekal na ukončení aktivity z důvodu průjezdu na červenou. K mému velkému úžasu se to nestalo!!! Souprava v pohodě projela. Bohužel nedojela daleko. Cestu mi zkřížil odjíždějící vlak směr Kúty. Náraz byl nevyhnutelný. Musím ale uznat, že jsem ho rozpůlil pěkně. :D

Co dodat - firma ALSTOM má ještě hodně práce... Nebo že by reálné Pendolino používalo software od Microsoftu???

Takže k tomu prejazdu "na stoj".Myslím že som to už niekde písal,ale asi ste to prehliadli.Áno klávesou TAB sa dá prejsť na "červenú",ale len vtedy ak máme voľnú koľaj(koľajový úsek),vtedy MSTS hlási:Misson gradet(hovorovo:mišion gradet),a keď je koľaj obsadená tak hlási:Mission dinajn(hovorovo).Mám to odskúšané a ide to na 100%.Ešte jedna otázka:Ani neviem kedy(tuším pred uverjnením úseku Ústi n.O.-Pardubice) ale mylím že som sa vás pýtal že na akej aktivite pre tento úsek idete pracovať(aby sme náhodou nerobili identické aktivity) a vy ste povedali že Os vlakom idete z Pardubíc do ČT,tam loko otočíme a ideme naspäť do Pardubíc.Niečo sa mi marí že ste to boli vy,ktorý ste avizovali tieto aktivity,ale ak sa mýlim tak prepáčte.

Dnes som prekontroloval Slovenskú strelu a všetko je OK.Pred Modřicami sa plazíte 30 km/h a "tesne" pre vchodovým návestidlom vám rýchlo blikajúca "zelená" (očakávaj rýchlosť 100) zmení na žltú (výstrahu) a na odchodovom je stoj!Práve vtedy vidieť tú modrú žehličku ktorá blokuje návestidlo na "červenú".Potom zmizne a máte zase 100 a voľno a posun sa môže začať...

Mirec napsal:
Dnes som prekontroloval Slovenskú strelu a všetko je OK.Pred Modřicami sa plazíte 30 km/h a "tesne" pre vchodovým návestidlom vám rýchlo blikajúca "zelená" (očakávaj rýchlosť 100) zmení na žltú (výstrahu) a na odchodovom je stoj!Práve vtedy vidieť tú modrú žehličku ktorá blokuje návestidlo na "červenú".Potom zmizne a máte zase 100 a voľno a posun sa môže začať...
To je sice ale hezké, ale podmínkou je, aby každý "fíra" jel včas, což je trochu problém, tak jako reální, tak i virtuální fírové jsou jenom lidi a každý jezdí trochu jinak (náskok, zpoždění) a myslím si, že i toto je potřeba v aktivitách zohlednit. Viz třeba traffic na sekundu přesně, stačí abych měl minutu zpoždění a už mi zmizí před očima, anebo opačně (a to se mi stalo), že jsem švihal 160 a najednou mi naskočil protijedoucí vlak a fakt jsem se ho lekl.... Je otázkou diskuse, zda raději nenechat PC "počítat" traffic 5 - 8 minut, než se dostávat do nereálných situací.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře