Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Me se sice aktivita kousla pred Brnem, ale vinu prikladam kompu a vlastnimu MSTS. Jinak je to velmi hezka aktivitaMiloš Stloukal napsal:Chci jen tak neco napsat k me aktivite "Zachrana nakladaku". Nebombardujte prosim Zbynka e-mailama, ze vam to nejede. Mohu vas ujistit, ze me vse klape na 100%. Jinak bych to nenechaval zverejnit. A to to nehraju zrovna na nejakym extra vykonym pocitaci. Takze pokud mate vsechny aktualizace a pokud mozno aktualni Trainset, musi to jet.
poison napsal:Tak jsem nedokoncil po nekolika padech Msts jsem skoncil na vyjezdu z posledniho tunelu pred Brnem.Ale jinak super.
Michal napsal:Musím se s vámi podělit o další zážitek. Tentokrát v aktivitě Pendolino. Včera jsem na vlastní oči viděl, jak ovlivňuje traťové systémy. Měl jsem zastavit na vjezdu do Břeclavi na stopce. Ale nějak se mi zasekla brzda, takže souprava vůbec nebrzdila. Už jsem byl tak blízko semaforu, že nemělo smysl strhnout záchrannou brzdu, tak jsem jako poslední naději stiskl TAB, jestli náhodou nedostanu povolení k průjezdu. NEDOSTAL jsem ho. To už jsem míjel semafor a čekal na ukončení aktivity z důvodu průjezdu na červenou. K mému velkému úžasu se to nestalo!!! Souprava v pohodě projela. Bohužel nedojela daleko. Cestu mi zkřížil odjíždějící vlak směr Kúty. Náraz byl nevyhnutelný. Musím ale uznat, že jsem ho rozpůlil pěkně.![]()
Co dodat - firma ALSTOM má ještě hodně práce... Nebo že by reálné Pendolino používalo software od Microsoftu???
To je sice ale hezké, ale podmínkou je, aby každý "fíra" jel včas, což je trochu problém, tak jako reální, tak i virtuální fírové jsou jenom lidi a každý jezdí trochu jinak (náskok, zpoždění) a myslím si, že i toto je potřeba v aktivitách zohlednit. Viz třeba traffic na sekundu přesně, stačí abych měl minutu zpoždění a už mi zmizí před očima, anebo opačně (a to se mi stalo), že jsem švihal 160 a najednou mi naskočil protijedoucí vlak a fakt jsem se ho lekl.... Je otázkou diskuse, zda raději nenechat PC "počítat" traffic 5 - 8 minut, než se dostávat do nereálných situací.Mirec napsal:Dnes som prekontroloval Slovenskú strelu a všetko je OK.Pred Modřicami sa plazíte 30 km/h a "tesne" pre vchodovým návestidlom vám rýchlo blikajúca "zelená" (očakávaj rýchlosť 100) zmení na žltú (výstrahu) a na odchodovom je stoj!Práve vtedy vidieť tú modrú žehličku ktorá blokuje návestidlo na "červenú".Potom zmizne a máte zase 100 a voľno a posun sa môže začať...